Papa's familie


Oma en opa poes

Dit is de moeder en vader van mijn moeder, oma is inmiddels 86 jaar oud en ik ben blij dat ze er nog is ze is een lieve en goede oma voor mij geweest ik hoop echt dat je haar nog eens zal meemaken, Opa is helaas overleden en ik kan je zeggen dat hij een van de belangrijkste mannen in mijn leven is geweest ik ken niemand die zo respectvol, rustig en geduldig was als hij.  

Henk en Riet (opa en oma)

Dit zijn mijn moeder en mijn vader en zijn hele vriendelijke mensen oma heeft jou al eens gezien maar opa helaas nog niet. Oma is een lieve vrouw een goede moeder geweest voor papa en ondanks dat ze veel in Hongarije zit (waar ze 9 maanden per jaar woont) is mijn contact redelijk goed. Opa is een ouwe zeurdoos maar wel eerlijk en altijd grappig. Mijn echte vader leeft niet meer maar opa henk is als een vader voor me, overigens heet mijn echte vader Joop.

John, Yvonne, Bente en Kyra.

John is mijn oudste broer we schelen 4 jaar en is een top gast die eigenlijk meer mijn vriend is.
Mijn broer is getrouwd met Yvonne en een betere schoonzus kan ik me niet wensen, ze is begripvol heeft geduld en ik kan goed met haar praten. Ze hebben samen 2 kinderen en dat zijn Bente en Kyra, deze 2 meiden zijn mijn lieve nichtjes waar ik regelmatig Pizza mee eet, films kijk en andere leuke dingen mee doe.

Bente is een echt mode popje, een lieverd die van zwemen en mooie dingentjes houd, ze is heel lief en spontaan. Kyra is de bewegenlijke van de 2 en die doet dan ook aan turnen en houd er van om de hele tijd in huis te oefenen. Beide houden net als papa van snoepen, eten en lekker drinken.

Jacklynn, frank, Robin,Kimberly,Remy en Donny.

Jacklynn is mijn zus ze is 1 jaartje ouder als ik, ze is soms een beetje anders als ik maar ze is wel de liefste zus die een broer kan hebben ze is een lief,warm en spontaan persoontje die soms nog wel eens een beetje tegendraads kan zijn (sorry zus...:-) ). Mijn zus heeft een hele lieve vriend waar ze als het goed is volgend jaar mee gaat trouwen en dat is frank. Frank heeft het niet altijd makelijk met mijn zus  maar doet alles voor zijn en haar kinderen en ik weet dat het moeilijk is soms om die bende daar op orde te houden.

Robin dat is mijn oudste neefje waar ik een hele speciale band mee heb ik zie hem niet als mijn neefje maar meer als mijn zoon. dit heeft te maken dat ik veel met hem heb mee gemaakt en ik eigenlijk een gedeelt heb opgevoed. Robin heeft een hele leuke en spontane vriendin en dat is Nadia, ik hoop dan ook dat hun het goed gaan krijgen samen.

Kimberly is mijn oudste nichtje en die woont samen met Arnold, ik heb hun door omstandigheden niet zo vaak gezien maar ze zijn lief en een leuk stel. Remy is een hele leuke gozer en erg netjes en beleefd, zelden heb ik iemand gezien van die leeftijd die zo netjes is. Donny is je jongste neefje een baldadig maar spontaan mannetje die alledagenheeldruk kan zijn. 

Ome Ben en tante Wil.

Dit zijn de enige tante en oom die ik nog zie van mijn vaders kant en zijn mensen die erg veel om hun gezin en familie geven, vroeger kwam ik veel bij hun en dat vond erg fijn. ik schijndaar altijd veel om snoep te hebben gevraagd. ze hebben 2 dochter en dat zijn Sandra en Patricia die ik helaas een beetje uit het oog verloren heb maar als we samen zijn is het altijd leuk en gezellig.