Yeahhhhh het is 2016

Gelukkig nieuwjaar mijn kleine jongen.

Wat was het weer een snel jaar zeg, papa kan het niet geloven hoe snel de dingen gaan tegenwoordig. Ik denk omdat het door mijn leeftijd komt het lijkt wel hoe ouder je word hoe sneller de tijd gaat, of misschien puur omdat ik het te druk heb gehad.

Het was een heel mooi jaar en ik heb genoten van alles wat er is gebeurd hoe snel het ook ging ik voelde me weer goed. Natuurlijk zit er een kleine maar aan en dat is dat ik je weer niet heb kunnen zien en ik vraag me zo af hoe je bent geworden in het afgelopen jaar. School zal nu ook voor jou beginnen als peuter leer je al veel door met andere samen te zijn, een van die dingen is sociaal gedrag hoe je in een groep functioneerd bijv. later word het kleuterschool waar dit nog meer word gestimuleerd. Natuurlijk baal ik dat ik je niet op kan halen en je daar bezig kan zien maar goed dat is nou eenmaal niet anders, ik weet overigens wel dat je dat prima af zal gaan.

Jongen een super nieuwjaar en geniet van je jonge leven en van alles wat er om je heen gebeurd, papa zal altijd aan je denken.

Een gezond,gelukkig en super mooi jaar Kaeden......Dikke knuffel Papa.