Van harte gefeliciteerd Kaeden

Hiep hiep hoera mijn manneke werd 10 jaar vandaag.

Pfffff wat gaat de tijd toch snel en ik zou graag kunnen zeggen dat je heel snel bent gegroeid maar helaas kan ik dat niet omdat ik je niet gezien hebt sinds 3 maanden na je geboorte, maar wat ik zeker weet is dat ik je koppie nog steeds mis en dat ik graag bij je was geweest al die tijd maar helaas had ik het niet voor het zeggen. Hoe langer het duurt hoe lastiger het wordt en om eerlijk te zijn soms doet het best veel pijn je niet te kunnen zien maar vooral om je niet leren kennen, ik vraag me heel vaak af wat er van je geworden en hoe je er uit ziet of je op me lijkt of dat je totaal anders bent. Eigenlijk best wel raar als je een zoon hebt maar je kent hem niet en je weet niet hoe die opgroeit en zeker niet als je dat juist heel graag had gewild.

Een ding kunnen ze me nooit meer afnemen en dat is de dag dat je geboren werd, wat was ik trots op je en wat was je een mooi manneke. Nu moet ik het doen met de foto’s van toen en een drieluik van jou hangt dan ook met veel trots in mijn kamer en op mijn telefoon sta je ook nog steeds. 10 jaar damn wat een tijd de dingen de we beide hebben meegemaakt en de minder leuke dingen die we hebben meegemaakt voor jou zijn het kleine dingen en voor mij grote dingen natuurlijk. Van mijn kant probeer ik er het beste van te maken maar dat valt niet altijd mee en zeker niet in deze tijd, er gebeurt veel en er verandert ook heel veel maar daar kan ik weinig aan veranderen. De laatste 2 jaar is voor niemand leuk en als ik naar mijn afgelopen 2 jaar kijk dan was die niet goed, maar heb er wel een hoop van geleerd hoe mensen zijn, wat ze zeggen, en wat ze doen………je leert mensen het beste kennen als het gaat slecht gaat zeggen ze wel eens….en ik kan je zeggen dat dat helemaal waar is maar dat ga jij ook leren.

Met mijn Familie gaat het goed en iedereen is gezond (Kyra heeft Corona maar voelt zich goed) en we komen regelmatig bij elkaar en praten veel, oma is ook weer in Nederland na bijna een jaar in Hongarije te hebben gewoond. Ze is wel blij er weer te zijn ze had er last van dat ze ons niet kon zien en haar hondje ging ook nog eens kort voor de terug reis dood…….ik noemde het altijd een rare hond maar eigenlijk was die best lief……..Minerva was zijn naam. Nou ik het toch over beestjes heb papa’s kat Skatje is er ook nog steeds en liever dan lief ze is inmiddels al een hele oude kat maar ze is nog speels en fit hoor. Fonny is helemaal verliefd op skatje en noemt haar de liefste poes die ze kent…….het is ook de enige…….lol. Werk gaat goed maar heb wel moeite met sommige dingen maar daar wen ik wel aan, het afgelopen jaar was het lastig en ook daar heb ik veel van geleerd en ik weet maar een ding en dat is dat ik beter voor mezelf ga zorgen en zorgen dat ik fitter ga worden.

Nou je bent weer op de hoogte en ik hoop dat je een hele gave/leuke verjaardag hebt gehad met je opa en oma en je famillie…………..hele dikke kus en ik hou van je ook al ben je hier niet ik denk aan je.

Papa XXX