pffffffff 2020 is nie zo leuk.

Wat is 2020 teleurstellend.

Hey kereltje, ik heb je al een tijdje geen nieuwe berichtje geplaatst en natuurlijk komt dat niet omdat ik het niet wil maar omdat ik het een tijdje al erg moeilijk heb. Dingen gaan helaas niet altijd even makkelijk voor papa, zo ook dit jaar door alle gedoe over Covid 19 en de lockdowns ben ik niet echt mij zelf en heb ik moeite om een plek te vinden in deze wereld. Maar uiteindelijk zal alles weer goed komen alleen duurt het veel te lang door alle regeltjes, als je ook maar iets op je papa lijkt weet je dat ik een hekel aan regels heb en ik vind dat je mensen meer zelf moet laten nadenken.

Papa zit thuis i.v.m. overwerkt zijn ik vrees dat ik veel te veel op me heb genomen de laatste jaren en ik maak me veel te druk over dingen waar ik weinig aan kan doen. Natuurlijk is het missen van jou ook een gedeelte van het probleem, iets wat papa niet kan accepteren is dat papa’s totaal geen rechten hebben en gewoon weg hun kinderen niet mogen zien ondanks dat ze liever niks anders willen, de mama’s mogen alles en hebben alle rechten ……….geloof me dat is erg moeilijk voor mij.

Met de rest van de Familie gaan het redelijk goed eigenlijk en iedereen kan zijn ding doen en genieten ondanks de beperkingen van het Covid gedoe, alle neefjes en nichtjes van je zitten goed in hun vel en doen het goed op school. Opa en oma waren veel in Nederland en gaan over een weekje naar Hongarije toe, ze moeten wel want het huisje daar moet ook gebruikt worden natuurlijk.

Ik hoop dat volgend jaar een veel beter jaar gaat worden voor iedereen, dat de mensen weer rustiger worden en meer respect voor elkaar gaan krijgen want zoals het nu gaat is echt niet leuk meer. Overigens vind ik dat de mensen meer om prive moeten geven als hun werk zo belangrijk vinden, werk is niet meer dan een noodzaak om de rekeningen te kunnen betalen en niet om 2x peer jaar op vakantie te kunnen. De stress die hierdoor bij mensen komt is veel te groot en daardoor zijn ze alleen maar bezig met hun eigen kleine wereldje……….

Nou als Papa zich wat beter voelt zal hij weer een leuker verhaaltje schrijven maar je snapt inmiddels wel dat het leven niet alleen maar leuk is, belangrijk is wel dat je altijd positief blijft en het goede in mensen blijft zien. Dat is het enige waarom ik nog steeds vertrouwen heb in de mensen ondanks de vele dingen die tegen hebben gezeten in mijn leven. Ik geniet dagelijks van mijn leven en de mensen om me heen en ben er van overtuigd dat iedereen het goed bedoeld maar door alle regels en stress is het soms lastig voor mensen.

XXXX Papa.

(foto is papa in een gekke bui)