hier is pappa weer eens.


Hey Jongen.

Na een drukke tijd ben ik er toch weer eens….Natuurlijk ben ik je niet vergeten maar soms ben je druk, en als je dan vrij hebt alles gaat niet zoals je wilt of je hebt gewoon nergens zin in. De laatste tijd heb ik daar verschrikkelijk veel last van, niets kan me motiveren en ik ben snel geïrriteerd. Ondanks dat ik een paar weken op vakantie ben geweest lijkt het me maar niet te lukken om uit dit gevoel te komen. Tel daarbij op dat ik verschrikkelijk veel last van mijn knieën heb en dat ik niet kan sporten en mijn longen zijn ook nie meer wat ze waren, het zal wel ouderdom zijn en het is een fase in mijn leven zijn waar ik effe door heen moet.

De vakantie:

Ik ben met Fonny naar Japan geweest voor 3 weken, dit keer hebben we het iets rustiger aan gedaan omdat het gewoon te vermoeiend is om teveel en te lang in treinen te zitten. We zijn een week in Tottori geweest en we hebben het daar heel mooi gehad veel dingen gezien en veel genoten. Daarna zijn we naar Kitakuyshu geweest en daar zijn veel manga winkels en er is zelfs een manga museum. We zijn ook naar mooi plekken geweest zoals kastelen en tuinen, eigenlijk is alles in Japan erg mooi en raak je nooit uitgekeken. De laatste week waren we in Kioto en ondanks dat we er al waren geweest blijft het heel erg mooi om er weer te zijn. De laatste 3 dagen waren helaas iets minder ik werd ziek en moest 2 dagen in mijn bed liggen, gelukkig was het wel snel over en kon ik nog genieten van de laatste dag in Osaka. Helaas was het te kort en had ik er graag nog een paar weken gebleven maar misschien is het maar beter dat het kort is dan wil je weer terug……en dat ga ik zeker weer een keer doen.

Als ik terug kijk op deze twee weken dan ben ik een gelukkig man dat ik het allemaal mag mee maken maar toch er knaagt iets aan mijn hoofd en ik voel me niet zoals ik me zou willen voelen. Ik heb teveel kleine dingen die het me moeilijk maken en een rusteloos gevoel dat me vermoeid, het ergste is dat ik niet weet wat ik er aan kan doen. Dat ik jou mis is daar een groot aandeel in en dat ik er niets aan kan doen maakt me moedeloos, echter het leven gaat door en of mijn gevoel nou zo is of niet ik kan er weinig aan doen of veranderen.

Gelukkig gaat het met iedereen goed in de Familie, de meiden Bente en Kyra doen het erg goed op school en de andere neefjes en nichtjes Robin, Remi, Donny en Kimberly hebben het allemaal goed voor elkaar en inmiddels een eigenplekje en gezinnetje. Mijn broer is altijd druk met zijn sport en zijn werk maar heeft ook nog tijd om F1 met me te kijken en koffie te lebberen, mijn zus woont helaas best ver weg en is ook best druk met haar werk en de kids en klein kids. Oma en Opa zijn weer naar Hongarije en komen in september weer terug naar Nederland, ze missen ons en ik heb het idee dat ze het liefst gewoon in Nederland zijn. Tara gaat het ook goed mee op school en met feesten, ze gaat zelfs een half jaartje naar Spanje toe.

Ik ben trots op iedereen en ik hoop echt dat ze allemaal krijgen wat ze verdienen en ik hoop heel erg dat je ze allemaal leert kennen ik weet zeker dat hun dat allemaal super zouden vinden. Jij bent het stukje wat ik mis in mijn leven en ik heb het daar best moeilijk mee, mijn nichtjes Bente en Kyra doen hun uiterste best om mij een gevoel te geven dat ik voor hun een beetje papa ben………. Ik hou van die meiden.