Yeahhhhh 6 jaartjes jong alweer

19-11-2017

Vandaag is een dag dat ik weet dat hij moeilijk gaat worden en natuurlijk ga ik weer gewoon door zoals iedere dag dat ik zonder mijn manneke moet leven. Niemand weet hoe moeilijk deze dag voor me is en gaat worden….tuurlijk het is zondag, weekend en toch is deze meer bijzonder als alle andere weekenden…..

Mijn manneke is weer jarig vandaag hij word 6 jaartjes oud en dat is een dag om te vieren, natuurlijk is het voor papa geweldig om te zien dat je alweer groter en ouder bent geworden. Voor mij is het weer een jaar dat ik je niet heb kunnen zien, vast heb kunnen houden en van jou genieten. Jij krijgt vandaag de kadootjes van Mama en haar fam en papa krijgt vandaag iets wat hij al jaren heeft nu…..een gevoel van onmacht en verdriet dat hij jou nog steeds niet mag/kan zien. Maar toch ben ik gelukkig nu en ondanks dat ik jou ontzettend mis weet ik dat je een mooi en goed manneke zal zijn, kinderen zijn een mix van hun mama’s en papa’s en deze mix zorgt ervoor dat alle goede op de goede plek zal komen.

Toen je 6 jaar geleden op deze wereld kwam was mijn leven voor goed anders maar toch anders dan ik had gehoopt, je kwam met een lach op deze wereld en vanaf het eerste moment dat ik jou zag was ik trots en blij dat ik een super mooie en gave zoon had gekregen. 3 weken later was mijn leven weer compleet anders ik mocht je niet meer zien en zou mijn manneke niet meer zien zeker voor de eerste 6 jaar (nu dus), al deze jaren ben je elke dag in mijn gedachte en gaat er geen minuut voorbij  dat ik je mis……maar ik kan er niets aan doen. Het bijhouden van deze website is het enige wat er voor mij is wat me aan jou linkt en mijn enige hoop dat je het ooit leest en ziet dat papa je geen minuut uit zijn leven heeft gezet, maar juist altijd probeert je op de hoogte te houden van alles wat er in papa’s leven gebeurd en je wil laten mee beleven hoe mijn leven zonder jou was/is.

Kaeden van harte gefeliciteerd en natuurlijk een super mooie dag  vandaag ik hoop dat je het goed hebt en dat je gelukkig bent meer kan ik niet voor je wensen en minder gun ik je dan ook niet.

Ik hou van jou  en mis je heel veel klein groot manneke XXX