Koniciwa (Hallo in het Japans),

Hey kleine man,

Het is al een tijdje geleden maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik je vergeten ben sterker nog ik denk nog heel vaak aan jou en ondanks dat ik het soms moeilijk vind om iets te gaan schrijven zal ik het toch echt blijven doen. Je bent altijd bij me en waar ik ook ga ik zie altijd dat kleine kopje voor me die zo aan het lachen is waar neer zijn oogjes open gaan na het slapen, zo herken ik jou eigenlijk alleen maar omdat ik je alleen de eerste 3 maanden heb kunnen zien is dat me het meest bij gebleven. Ik kijk nog regenmatig de filmpjes van jou die ik heb en de foto’s en dan moet ik natuurlijk een traantje weg vegen want dat vind ik nog steeds erg moeilijk…..dat ik jou niet kan zien.

Het leven gaat natuurlijk wel gewoon door voor papa helaas zonder jou en dat breng me bij de updatejes.

Met de familie gaat het goed we zijn allemaal redelijk gezond en zien elkaar best vaak, oma en opa zitten nog in Hongarije en komen binnenkort weer terug  voor hun over wintering in Nederland. John, Yvonne, Bente en Kyra hebben het ook weer beter ome John heeft weer werk en tante Yvonne heeft tijdelijk weer wat gedaan maar is nu aan het zoeken en hoopt snel weer te kunnen gaan werken. Bente gaat goed op school en werkt nog steeds bij AH, Kyra doet het heel goed op school en heeft zowaar een 9,5 gehaald bij Duits ….yeah. Je tante Jacklyn en haar man en kids hebben ook allemaal super goed, de kids zijn allemaal het huis uit en hebben allen een mooi huisje en gezin. De enige die we heel veel missen is oma poes….zij was nog bij jou geboorte geweest maar heeft ons moeten verlaten en daar waren we allemaal heel verdrietig over. Fonny en ik hebben het gelukkig ook heel goed, helaas heeft papa wel een beetje last van zijn longen maar gelukkig niets ernstigs en dat gaat wel weer goed komen.

Papa is met Fonny op vakantie geweest in Japan en we hebben erg genoten van deze tijd, Japan is zo mooi en de mensen zijn zo respectvol en lief en daarom is het voor mij het favoriete land om te bezoeken geworden. We zijn er 3 en halve week geweest en hebben onze ogen uitgekeken het is onbeschrijfelijk mooi ik denk dat we er in de toekomst zeker nog eens heen gaan.

Ik hoop dat het met jou ook super goed gaat net als met ons, eigenlijk best raar om te moeten zeggen als ik er over nadenk zou dit natuurlijk nooit zo moeten zijn en zouden wij elkaar gewoon moeten kunnen zien natuurlijk. Als er iets is in de toekomst dan is het wel dat ik jou graag bij mij zou willen hebben en dat we dan samen op vakantie kunnen gaan maar al was het gewoon in de tuin of ergens anders in Nederland dat zou me de gelukkigste papa van de wereld maken. Om eerlijk te zijn is er geen land in de wereld die het met jou samen zijn zou overtreffen, ik kan nog zoveel gaan reizen maar niets kan het gemis van jou beter maken……ik kan alleen maar hopen dat ik nog de kans ga krijgen om met je samen te kunnen zijn en daar zal ik altijd op hopen.

Papa mist je en zal altijd aan je denken, en ik ben altijd bereikbaar op info@kaeden.nl.