Hey grote kleine man,


Het is weer een tijdje geleden dat ik een berichtje voor je geschreven had dus de hoogste tijd voor een updateje.

Het gaat goed met papa (buiten dat hij jou natuurlijk heel erg veel mist) ik heb veel te doen en zorg dat ik een beetje kan blijven sporten……..valt soms niet mee voor zo’n oude man als papa. Naast het sporten heb ik ook weer een beetje tijd gehad voor het bouwen van aparte Computers, dit was altijd al een hobby van mij en nu ik weer een beetje rust in mijn lichaam heb is de zin om er mee bezig te zijn ook weer terug. Op het werk gaat het ook goed, ik kan nog steeds met plezier naar mijn werk en dat ik de afgelopen jaren toch wel eens anders geweest, wat eigenlijk altijd om prive reden was en het missen van jou maakt het voor mij niet altijd even makkelijk. Ik heb je nou al 5,5 jaar niet meer gezien maar je bent altijd in mijn gedachte en iedere keer als ik op mijn telefoon kijk zie ik je koppie die mij begroet, soms kijk ik naar de filmpjes en de foto’s die ik van je heb en vraag me steeds meer af wie en wat je bent geworden de afgelopen jaren. Als ik iets erg vind in mijn leven dan ik het dat ik jou niet kan zien niks maar dan ook helemaal niks is erger als je eigen zoon niet kunnen zien……

Hoe gaat het met de rest van de Familie,

Met Fonny en Tara gaat het super goed, Fonny zorgt goed voor papa en is erg lief voor me. Tara is een verhaal apart……lol grapje ze is een lieve meid die graag leuke dingen doet en nu zelf werkt, ze is als een dochter voor me al weet ze dat misschien zelf niet helemaal…..niet door vertellen hoor. En natuurlijk gaat het met skatje ook super goed ze is een super lieve kat.

Met John, Yvonne, Bente en kyra gaat het gelukkig goed, John heeft weer een baan en Yvonne een tijdelijke maar ze heeft eindelijk iets en dat is natuurlijk super. Bente doet buiten school nu ook werken en dat vind ze best leuk (is ook echt iets voor haar een beetje regelen is altijd cool), Kyra is Kyra en dat houd in dat ze naar school moet terwijl ze liever bij haar vriendinnen zit denk ik.

Oma en opa Henk, zijn naar een tijdje met de gezondheid te hebben gestoeid weer naar Hongarije waar ze 9 maanden per jaar wonen.

Met zijn zus gaat het ook goed ze is 50 jaar geworden en alles was in heksen stijl gedaan erg leuk en pasten heel goed bij haar. Robin en Nadia hebben een moeilijke tijd gehad en ik vind het jammer dat ik niet in de buurt was om ze te kunnen helpen. Kimberley en Arnold hebben weer een kleine meid erbij en hebben het verder super goed. Remy is druk met school geweest en is bezig om beveiliger te worden. Donny heeft een lieve vriendin en woont met haar samen en ze zijn heel gelukkig.

Mijn ander broertje (eigenlijk niet echt maar we kennen elkaar al zolang dat het zo voelt), Marco en Linda hebben het super goed samen Marco heeft een nieuwe baan en Linda een nieuwe bank. Robin en Jeffrey zijn gave gasten die teveel vreten en gamen (hebben ze van hun vader denk ik ).

Met al mijn vrienden/kennissen/en collega’s gaat het verder ook goed en ik kan eigenlijk altijd op iedereen terug vallen als er iets is.  


Soms ben ik een beetje verdrietig als ik aan je denk en dat komt natuurlijk omdat ik je niet kan zien, mijn leven is enorm veranderd sinds jij in mijn leven kwam. Heel abrupt werd je er ook weer uit getrokken en ik mocht je niet meer zien……..mijn keuze om jou met je moeder en zonder mij op te laten groeien is een keuze waar ik nog steeds achter sta omdat ik wil dat jij de rust krijgt die je verdiend. Het is voor mij heel lastig en voor jou zal dat ook zo zijn als je je afvraagt wie is nou mijn Papa………waarom heeft hij mij in de steek gelaten……waarom wil hij niet bij mij zijn……Weet je Kaeden ik kan nu van alles gaan roepen en uitvluchten gaan zoeken maar geloof me ik heb je nooit laten vallen, wilde altijd bij je zijn ……..ik ben Mike Cornelissen de papa van Kaeden Berwers de mooiste zoon die een vader zich wensen kan……..maar moet dat op een afstand doen omdat de wet het zo wil moeders mogen hun kinderen van hun vaders weg houden.

Ik hou van jou en je bent altijd welkom bij papa……….XXX