It's you're Birthday


Yeahhhhh hiep hiep hoera mijn kleine boefje word vandaag 5 jaar.

Van harte gefeliciteerd Kaeden en dat je maar een super verjaardag mag hebben met al je ooms en tantes. Vandaag ben je 5 jaar geworden en damn wat gaat de tijd snel, natuurlijk weet ik niet hoe het gaat en wat er in je jonge leventje gebeurd maar voor mij is dat geen rede om niet je verjaardag te vieren. Ik heb je verjaardag dit keer samen met die van Tara (dochter van Fonny) gevierd, en het was gezellig hoor. Wie waren er ….ome John, tante Yvonne je nichtjes Bente en Kyra, oma en opa Henk, Fonny en natuurlijk Tara. We ging Frietjes eten en allerlei lekkere hapjes en drankjes, effe lekker met elkaar babbelen en de dames hebben een filmpje gekeken terwijl papa en ome John effe aan het gamen waren. Het was allemaal heel erg gezellig, ik heb maar geluk dat ik zo’n lieve familie heb en vriendin.

Helaas is het voor mij weer een jaar zonder jou geweest, zonder je te zien opgroeien en niet te weten wie of wat je nou eigenlijk aan het worden bent. Ik heb het er moeilijk mee, het knaagt aan me en ik kan er nog steeds niet mee omgaan…….. ik weet dat je er bent maar dan ook niet meer dan dat. Ik zou willen dat ik je kon zien en in mijn armen kon nemen je papa te zijn en niet alleen in gedachte maar gewoon in het echt, natuurlijk weet ik dat het niet mogelijk is maar toch. 5 jaar en 9 maanden geleden kreeg ik te horen dat je zou gaan komen en ondanks dat ik en je moeder er niet klaar voor waren was ik trots, ik was blij dat ik eindelijk een kindje zou krijgen. Het was voor mij een super moeilijke tijd ik had veel problemen met je moeder en wist dat ik je niet zou mogen zien als het over was tussen je moeder en mij, ik het verschrikkelijk moeilijk gehad die 9 maanden om bij iemand te blijven waar ik eigenlijk helemaal niet wilde zijn. Ik heb van alles geprobeerd maar hoe langer het duurde hoe duidelijker het werd dat het niets zou worden, de dag dat jij geboren werd wist ik dat ik het juiste had gedaan.

Je was geboren en ik had een super mooie zoon, ik genoot van jou de momentjes met jou waren de beste in mijn leven. De kleine handjes en voetjes, je mooie koppie en leuke, lieve lach……….man wat mis ik jou en elk jaar weer meer. Niemand zal ooit echt weten hoe ik me al jaren voel inmiddels, ik mis iets in mijn leven een klein manneke met de naam Kaeden…………….mijn zoon.