22-10-2016

Hey hallo kleine man hier is paps weer eens.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets op je site hebt gepost en al is het niet vaak ik kijk hier regelmatig op en hoop via het Email adres info@kaeden.nl een berichtje te ontvangen met ook maar een klein beetje informatie over wie en wat je bent geworden…..helaas tot op de dag van vandaag nog niets gezien of gehoord. Ik moet het dus doen met wat ik nog van je heb en onze eerst weken samen, misschien is het niet veel wat ik heb maar voor mij is het de enige gedachte en zekerheid die ik heb. Ik ben zo blij dat ik in die eerste weken zoveel foto’s en filmpjes heb gemaakt en ik kan je dan ook vertellen dat ik daar super voorzichtig mee ben. Alles wat ik van jou heb is zeker 3x op verschillende plekken opgeslagen zodat ik het nooit kwijt raak………dat ik jou niet meer kan zien is erg genoeg maar onze momenten zijn vast gelegd gelukkig. Je staat op het beginscherm van mij telefoon en ik heb een paar mooie fotolijsten van jou laten maken en die hangen dan ook in de woonkamer. Overal waar ik ben in huis is er ok een plekje voor jou zodat je altijd in mijn buurt bent, je hebt een hele grote indruk op me gemaakt de eerste 3 weken dat ik je zag en die zal nooit meer verdwijnen.

Maar hoe is het nu met papa,

Het gaat eigenlijk best goed hoewel ik nu net een weekje thuis ben door griep en oorpijn, dit is trouwens een zwakpunt van papa de oren en ik hoop niet dat jij daar ook last van gaat krijgen. Pap is doof aan zijn linker oor en dit komt door vervellende ontstekingen die ik regelmatig kreeg toen ik een jongen was van 8 jaar. Op een gegeven moment voelde ik de pijn niet meer zo goed met als gevolg dat het erger werd, je went aan pijn als je het maar vaak genoeg hebt. Achter mijn oor kwam een grote bult en de pijn werd toen wel heel erg, toen we net bij de dokter waren in het ziekenhuis en hij net langs kwam lopen knapte er iets en begon mijn oor te bloeden en er kwam rommel uit. De dokter zag dit en ik werd gelijk opgenomen en met spoed naar de operatie kamer gebracht, na een operatie van 9 uur kwam de dokter uit de operatiekamer en liep naar mijn ouders toe en feliciteerde hun omdat ik door het oog van de naald was gekropen, als ik 30 minuten later bij het ziekenhuis was geweest was ik dood gegaan……………Lucky me. Gelukkig is nu alles goed en ik heb eigenlijk weinig last van mijn oren maar als er wat is dan ben ik super voorzichtig ik heb er tenslotte nog maar een.

De laatste tijd is er niet heel veel gebeurd maar toch was ik behoorlijk druk, in juni heb ik een overkapping gemaakt in de achtertuin en gelijk alles vernieuwd. De tuin is nu iets makkelijker te onderhouden en ik kan zelfs met regen gewoon buiten zitten zonder nat te worden. Helaas konden we hierdoor niet op vakantie naar Azië en naar de familie van Fonny toe, we zijn wel op vakantie geweest bij mijn mama en papa (jou oma en opa) en daar hebben we een leuke tijd gehad ze hadden veel leuke dingen gepland en was erg gezellig. Zoals altijd was de tijd veel te kort de mooie dingen gaan nou eenmaal sneller lijkt het. Het sporten gaat nog steeds niet helemaal lekker ik heb veel last van mijn knie gehad en daardoor is mijn motivatie ook een beetje weg gegaan en om die weer te vinden is lastig op dit moment, natuurlijk heb ik wel de bridge to Bridge gelopen die ik altijd loop als het mogelijke is. Ik heb me opgegeven voor de Halve marathon van Egmond aan zee en natuurlijk hoop ik die te kunnen lopen, maar ik weet dat het heel moeilijk gaat worden door kleine blessures. Het zal mijn leeftijd wel zijn of misschien ben ik gewoon lomp en onbenullig en ben ik te fanatiek als ik eenmaal begin.

Over dit punt in mijn leven ben ik heel tevreden, ik heb een super lieve vriendin, een goede Familie die me overal in steunen, te gekke nichtjes en neefjes en voel me super goed. Tuurlijk kan het altijd beter maar zodra je de kleine dingen waardeert zal het leven alleen mooier worden. Om eerlijk te zijn is er maar een ding die ik mis in mijn leven ……..en dat ben jij mijn mooie kleine manneke. En telkens als ik foto’s zie van mijn vrienden en hun kinderen denk ik wat hebben die mensen een geluk om zo te mogen genieten dat ik dat moet missen is heel erg maar wat is het mooi om te zien dat zei dat wel kunnen met hun kinderen. Tuurlijk mis ik jou daar nog meer door maar ik kan ook genieten van hoe zei daar mee omgaan, mijn buurtjes hebben net een nieuwe baby gekregen en als ik zie hoe trots die zijn met hun kleine man dan denk ik aan hoe geweldig het was die eerste weken met jou en dat kan niemand mij meer afpakken.

Papa houd van jou manneke.

En vergeet niet hier kan je me altijd op bereiken info@kaeden.nl

op de foto papa gek aan het doen met ome John