Van harte gefeliciteerd Kaeden

Hiep hiep hoera mijn manneke werd 10 jaar vandaag.

Pfffff wat gaat de tijd toch snel en ik zou graag kunnen zeggen dat je heel snel bent gegroeid maar helaas kan ik dat niet omdat ik je niet gezien hebt sinds 3 maanden na je geboorte, maar wat ik zeker weet is dat ik je koppie nog steeds mis en dat ik graag bij je was geweest al die tijd maar helaas had ik het niet voor het zeggen. Hoe langer het duurt hoe lastiger het wordt en om eerlijk te zijn soms doet het best veel pijn je niet te kunnen zien maar vooral om je niet leren kennen, ik vraag me heel vaak af wat er van je geworden en hoe je er uit ziet of je op me lijkt of dat je totaal anders bent. Eigenlijk best wel raar als je een zoon hebt maar je kent hem niet en je weet niet hoe die opgroeit en zeker niet als je dat juist heel graag had gewild.

Een ding kunnen ze me nooit meer afnemen en dat is de dag dat je geboren werd, wat was ik trots op je en wat was je een mooi manneke. Nu moet ik het doen met de foto’s van toen en een drieluik van jou hangt dan ook met veel trots in mijn kamer en op mijn telefoon sta je ook nog steeds. 10 jaar damn wat een tijd de dingen de we beide hebben meegemaakt en de minder leuke dingen die we hebben meegemaakt voor jou zijn het kleine dingen en voor mij grote dingen natuurlijk. Van mijn kant probeer ik er het beste van te maken maar dat valt niet altijd mee en zeker niet in deze tijd, er gebeurt veel en er verandert ook heel veel maar daar kan ik weinig aan veranderen. De laatste 2 jaar is voor niemand leuk en als ik naar mijn afgelopen 2 jaar kijk dan was die niet goed, maar heb er wel een hoop van geleerd hoe mensen zijn, wat ze zeggen, en wat ze doen………je leert mensen het beste kennen als het gaat slecht gaat zeggen ze wel eens….en ik kan je zeggen dat dat helemaal waar is maar dat ga jij ook leren.

Met mijn Familie gaat het goed en iedereen is gezond (Kyra heeft Corona maar voelt zich goed) en we komen regelmatig bij elkaar en praten veel, oma is ook weer in Nederland na bijna een jaar in Hongarije te hebben gewoond. Ze is wel blij er weer te zijn ze had er last van dat ze ons niet kon zien en haar hondje ging ook nog eens kort voor de terug reis dood…….ik noemde het altijd een rare hond maar eigenlijk was die best lief……..Minerva was zijn naam. Nou ik het toch over beestjes heb papa’s kat Skatje is er ook nog steeds en liever dan lief ze is inmiddels al een hele oude kat maar ze is nog speels en fit hoor. Fonny is helemaal verliefd op skatje en noemt haar de liefste poes die ze kent…….het is ook de enige…….lol. Werk gaat goed maar heb wel moeite met sommige dingen maar daar wen ik wel aan, het afgelopen jaar was het lastig en ook daar heb ik veel van geleerd en ik weet maar een ding en dat is dat ik beter voor mezelf ga zorgen en zorgen dat ik fitter ga worden.

Nou je bent weer op de hoogte en ik hoop dat je een hele gave/leuke verjaardag hebt gehad met je opa en oma en je famillie…………..hele dikke kus en ik hou van je ook al ben je hier niet ik denk aan je.

Papa XXX

Read more

Slecht jaar gehad.......

Hey ventje,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets heb geschreven in deze blog maar ik ben er weer.

Dit afgelopen jaar is voor papa een heel moeilijk jaar geweest en het begon allemaal toen ik in 2020 terugkwam van vakantie in Indonesië/Singapore, na deze vakantie begon ik te merken dat er iets niet helemaal goed was met papa. Ik had totaal geen zin om dingen te doen alles was me te veel en was erg snel vermoeid, in juni van dat jaar ben uiteindelijk ziek geworden door uitputting en stress. Ik kreeg iets was ik zelf altijd bestempelde als onzin en daar geloof ik niet in…… maar werd even hard met de neus op de feiten gedrukt en kreeg te horen dat ik een Burn-out had en dat ik daar door mijn lichaam en geest had opgebrand en mijn leven heel rustig aan moest gaan doen. Als je mij een beetje zou kennen dan zou je weten dat ik iemand ben die altijd vol gas gaat en zelden zeurt, maar ik was te ver gegaan en te lang had doorgelopen met dingen die ik niet kon verwerken en toe wilde geven. Hoofdzaak was werkdruk en veel veranderingen op mijn werk, bijzaken waren kleine dingen waar onder het feit dat ik jou nog steeds niet kan zien (terwijl ik dacht dat ik hier wel mee om kon gaan…..niet dus). Ik ben hier een jaar mee bezig geweest en ondanks dat ik niet het gevoel had serieus te worden genomen door mijn werk was ik toch al best weer snel aan het werk voor 2 halve dagen en later 2 hele dagen, mijn Arboarts en mijn psycholoog vonden dit beide niet verstandig maar wilde zelf weer regelmaat hebben. Naar twee opstootjes was ik al gelijk weer op de plek waar ik in juni dat jaar was……..maar zal daar niet al te diep op in gaan.

Inmiddels ben ik een jaar verder en ben 3 dagen aan het werk (2dagen werk en 1 dag cursus) en heb nog steeds problemen met concentratie en ben heel erg rommelig en zeer snel moe. Ik ga vanaf juli weer 5 dagen werken maar neem tot het einde van het jaar de woensdag vrij en ga op een zeer rustig tempo werken omdat ik bang ben dat het anders weer niet goed zal gaan. De cursus is een drama en door concentratie gebrek en het niet kunnen onthouden van wat ik lees gaat het voor geen meter ik heb net ook bericht gehad dat ik ben gezakt voor mijn theorie (en ik heb het leren echt hard geprobeerd wat ik normaal nooit deed), mag volgende week praktijk doen maar ook daar voel ik me niet goed voorbereid voor. Het is heel moeilijk voor mij omdat het iets is wat ik al niet leuk vind maar het toch moet doen en ondanks dat ik het echt probeer wil het me gewoon niet lukken, gelukkig kan ik wel herkansen en omdat er vakanties tussen zitten heb ik nog veel tijd. Ik hoop dan ook dat ik me snel weer beter ga voelen en dat ik meer in me op kan nemen zodat het leren wil lukken en ik dit kan afwerken…………maar het zal moeilijk worden vrees ik.

Gister was het Vaderdag en dat werkt ook niet mee voor mij zoals je weet (hoop ik) mis ik je verschrikkelijk en heb ik nooit een papa voor je kunnen zijn wat ik altijd wel zou hebben gewild. Gelukkig heb ik nichtjes die me perfect aanvoelen en mij als een soort van papa zien, ik doe alles voor die meiden zoals ik dat ook voor jou zou hebben gedaan en ze zijn me dan ook dankbaar dat ik er altijd voor hun ben. Ze zijn echt super lief en zullen er altijd voor me zijn en als ze mij kunnen helpen doen ze dat. Ik ben blij dat de meiden er zijn ze geven me het gevoel dat ik echt wel een goede vader zou zijn geweest als ik daar maar de kans voor had gekregen, helaas is dat me ontnomen zonder dat ik er wat aan kon doen.

Hoe gaat het verder met de familie:

Met iedereen gaat het goed ondanks de Lock Down’s en het hele Corona gezeik van de afgelopen maanden, niemand is ziek geweest of heeft ernstige dingen meegemaakt. Zover ik weet trouwens bij niemand die ik in mijn vriendenkring heb is er geen spraken geweest van ernstige dingen. Mijn longen en ogen zijn als gevolg van leeftijd slechter geworden en dat zal alleen maar erger worden vrees ik. Ik ben me er van bewust dat mijn longen door astma/copd nooit meer zo sterk zullen worden als een paar jaar geleden en door het gesloten zijn van de sportscholen is dat niet echt beter geworden. Skatje is er ook nog steeds ze blijft een super lieve kat en ik hou van haar ze heeft me door zoveel moeilijk tijden geholpen alleen door er te zijn en tegen me aan te liggen. Ik moet zeggen dat ik zelf wel een beetje ben veranderd kijk nu heel anders tegen dingen aan en ben me er meer van bewust geworden dat er zoveel meer is als alleen maar werken en geld verdienen, dat had ik jaren eerder door moeten krijgen. Zaterdag 26-6 ben ik jarig en word ik alweer 53 jaar en begin nu pas te zien wat belangrijk is in het leven en helaas moet je soms een beetje egoïstisch zijn om jezelf te beschermen, keuzes zijn niet altijd makkelijk maar soms is een moeilijke keuze de beste voor je zelf.


Nou dat was weer een updateje van papa en als ik je met deze een ding bij mag brengen dan is het wel hou van het leven en werk om te leven en leef niet om te werken, het is niet geld dat gelukkig maakt maar de mooie dingen om je heen, de mensen die om je geven en je waarderen zoals je bent.

Hele dikke knuffel van papa en zal vanaf nu weer vaker je update bij houden
Read more

Van harte gefeliciteerd Kaeden

Read more

pffffffff 2020 is nie zo leuk.

Wat is 2020 teleurstellend.

Hey kereltje, ik heb je al een tijdje geen nieuwe berichtje geplaatst en natuurlijk komt dat niet omdat ik het niet wil maar omdat ik het een tijdje al erg moeilijk heb. Dingen gaan helaas niet altijd even makkelijk voor papa, zo ook dit jaar door alle gedoe over Covid 19 en de lockdowns ben ik niet echt mij zelf en heb ik moeite om een plek te vinden in deze wereld. Maar uiteindelijk zal alles weer goed komen alleen duurt het veel te lang door alle regeltjes, als je ook maar iets op je papa lijkt weet je dat ik een hekel aan regels heb en ik vind dat je mensen meer zelf moet laten nadenken.

Papa zit thuis i.v.m. overwerkt zijn ik vrees dat ik veel te veel op me heb genomen de laatste jaren en ik maak me veel te druk over dingen waar ik weinig aan kan doen. Natuurlijk is het missen van jou ook een gedeelte van het probleem, iets wat papa niet kan accepteren is dat papa’s totaal geen rechten hebben en gewoon weg hun kinderen niet mogen zien ondanks dat ze liever niks anders willen, de mama’s mogen alles en hebben alle rechten ……….geloof me dat is erg moeilijk voor mij.

Met de rest van de Familie gaan het redelijk goed eigenlijk en iedereen kan zijn ding doen en genieten ondanks de beperkingen van het Covid gedoe, alle neefjes en nichtjes van je zitten goed in hun vel en doen het goed op school. Opa en oma waren veel in Nederland en gaan over een weekje naar Hongarije toe, ze moeten wel want het huisje daar moet ook gebruikt worden natuurlijk.

Ik hoop dat volgend jaar een veel beter jaar gaat worden voor iedereen, dat de mensen weer rustiger worden en meer respect voor elkaar gaan krijgen want zoals het nu gaat is echt niet leuk meer. Overigens vind ik dat de mensen meer om prive moeten geven als hun werk zo belangrijk vinden, werk is niet meer dan een noodzaak om de rekeningen te kunnen betalen en niet om 2x peer jaar op vakantie te kunnen. De stress die hierdoor bij mensen komt is veel te groot en daardoor zijn ze alleen maar bezig met hun eigen kleine wereldje……….

Nou als Papa zich wat beter voelt zal hij weer een leuker verhaaltje schrijven maar je snapt inmiddels wel dat het leven niet alleen maar leuk is, belangrijk is wel dat je altijd positief blijft en het goede in mensen blijft zien. Dat is het enige waarom ik nog steeds vertrouwen heb in de mensen ondanks de vele dingen die tegen hebben gezeten in mijn leven. Ik geniet dagelijks van mijn leven en de mensen om me heen en ben er van overtuigd dat iedereen het goed bedoeld maar door alle regels en stress is het soms lastig voor mensen.

XXXX Papa.

(foto is papa in een gekke bui)

Read more

Vaderdag 2020

Hey kleine man,

Vandaag is het weer eens zo’n dag dat ik het erg moeilijk heb en dat komt natuurlijk omdat het Vaderdag is. Nog steeds weet ik niks van je en heb ik je al bijna 9 jaar niet meer gezien, het lijkt wel of het ieder jaar lastiger wordt. Ik weet elke jaar wel meer dat het verschrikkelijk is om je kind niet te mogen zien en de oneerlijkheid moeilijk is om te verwerken……ik ben in deze week dan ook vaak erg boos op iedereen en loop dan veel te zeuren. Dat is niet omdat ik het wil maar de frustratie is bij mij zo groot dat ik er niet goed mee om kan gaan, ik hoop echt dat er een tijd gaat komen dat vaders net zoveel te vertellen hebben als de moeders.

Natuurlijk vraag ik me af hoe en wie je nu eigenlijk bent geworden…lijkt je op je moeder of misschien toch een beetje op papa. Hoe is jou manier van denken, wat vind je leuk, waar hou je van, mis jij ook iets in je leven, hoe gaat het op school, heb je leuke vriendjes zijn maar een paar dingen die ik me telkens afvraag. Helaas zal ik het niet te weten komen en tegen de tijd dat je wel bij me zou komen maakt dat eigenlijk niet meer uit omdat ik je dan al volwassen man moet gaan zien (als het überhaupt al gaat gebeuren). Ik heb dan het veel te veel van je leven moeten missen en je hebt dan een eigen willetje je bent opgeroeid zonder mijn adviezen, mijn visie, en zonder mij in je leven te hebben. Mensen kunnen nog zoveel roepen maar de jonge jaren is waarin je op groeit en je adviezen van beide ouders zou moeten hebben, en dat is nou net wat ik allemaal heb gemist.

Bij papa gaat alles zijn gangetje maar de laatste tijd lijkt de wereld wel gek geworden iedereen zeurt en maakt zich zorgen om zijn eigen wereldje, iedereen heeft het zo goed dat ze juist meer zeuren en steeds meer willen hebben dit soort gedrag is de ondergang van een civilisatie maar niemand heeft het door. Eerst was er Corona een virus die vooral oudere en zwakke mensen dood net zoals een griep maar dan erger, om deze rede is het land op slot gegooid en heel veel landen hebben dat gedaan. Persoonlijk denk ik niet dat het heeft geholpen maar dat het juist de mensen erger op zich zelf aan het maakt met alle gevolgen van dien……als ik je een advies mag geven geloof niks wat verteld word door media en neem alles met een korreltje zout. Zoek zelf naar antwoorden en laat je gezond verstand zelf beslissen neem niks voor zoete koek aan.

Ik kan je als papa misschien niks bij brengen maar gelukkig kan ik je wel berichtjes sturen die je misschien ooit eens zal lezen, ik probeer het of het zal werken weet ik niet maar dit zal ik nooit opgeven. Dat ik van mijn zoon hou zal nooit een discussie zijn en dat zal ik je ook duidelijk laten weten hier op je eigen webpage…….. omdat ik je in het echt niet mag zien wat niet mijn keuze is. Hoe dan ook jongen ik denk altijd aan je en ik hou van je als of ik je dagelijks zie.

Jongen ik hou van je XXX

Read more

Corona Virus......

Hey kerel,

Sinds zondag is het in Nederland een drama het Corona virus heeft nederland lam gelegd en zijn veel mensen thuis aan het werk en proberen ze zoveel min mogelijk contact te hebben met andere mensen, je moest een weten hoe graag ik nu bij je wil zijn en je zien zo dat ik weet dat alles goed gaat. Het is een beetje een raar virus en ondanks dat hij eigenlijk al een tijdje rond hangt is dit een gemuteerde versie die net iets erger is, laten we hopen dat er snel een medicijn voor komt en dat er niet teveel mensen ziek van worden. Hoop dat alles goed met je gaat en ook met je famillie daar in Son, wilde toch effe laten weten dat we aan je denken........XXX

Read more

Happy New Year XXX

Een gelukkig en heel gezond nieuwjaar Kaeden XXX


Read more

En er is een jarig hoera hoera dat kun je wel zien dat ben jij……….Kaeden van harte gefeliciteerd jonge XXX

8 Jaartjes alweer damn wat gaat de tijd snel, het is als de dag van gisteren dat ik je nog in mijn armen had en ik liedjes voor je aan het zingen was. Mijn eigen versie van Jamie is crying (keaden is aan het huilen) klonk iedere keer als jij eventjes huilden en eigenlijk deed je dat alleen maar als je honger had. Zo jammer dat ik je maar zo weinig heb kunnen zien want ik weet zeker dat wij hele goede vriendjes waren geworden. Vandaag ga jij lekker taart eten en een feetje geven of krijgen van je moeder en familie en ik weet eigenlijk wel zeker dat ze daar allemaal heel veel plezier van gaan hebben en jij natuurlijk in het middelpuntje van alles. Papa neemt ook een gebakje en wat te drinken samen met Fonny en toosten dan op jou…..XXX.

Ook zal ik op de cursus zijn vandaag omdat ik het eerste gedeelte heb gehaald (YESSSSSSSS) mag ik het vervolg gaan doen mocht ik deze halen dan ben ik SCIOS PI inspecteur klinkt duur maar eigenlijk is het gewoon een keuring die tegenwoordig verplicht is voor bedrijven die branders gebruiken. Dit maakt me eigenlijk ook wel heel benieuwd wat jij nou eigenlijk zou willen worden of wat je precies leuk vindt ………bizar dat een vader dat niet weet eigenlijk. Je moeder zou best wel eens berichtje kunnen sturen of foto’s van jou, ondanks dat ze mij niet meer wil zien lijkt het mij toch normaal dat je iets stuurt. Maar goed ik snap dat ze boos is op mij vanuit haar manier van denken zal dat best kloppen, maar het neemt niet weg dat ze niet de enige ouder is.

In December gaat papa samen met Fonny naar Indonesië en naar Singapore omdat de moeder van Fonny 10 jaar geleden overleden is, gaan ze als familie dit herdenken, Fonny is nog steeds erg verdrietig als ze het over haar moeder heeft hoor ik dat ze haar mist………iedereen mist zijn geliefde natuurlijk net als dat ik jou verschrikkelijk mis. De bedoeling is dat we eerst 2 weekjes bij haar zus en zwager in Surabaya zijn en we kunnen genieten van het mooie huis en omgeving van Surabaya, overigens wonen er ook best veel vrienden en familie van Fonny dus die zal ze ook willen zien. Ik ga er gewoon van genieten het is er erg warm en voor mijn lekker rustig.

Nou manneke ga lekker genieten van je verjaardag en geniet van de lekkere dingen en kadootjes XXX, ik hoop ooit dit ook met jou te kunnen vieren……….XXX

Read more

Lastige tijd voor papa.

Hey Jongen.

Daar ben ik weer eens met een berichtje, er is iets dat me al een tijdje dwars zit en nu ik een cursus aan het volgen ben begin ik pas in te zien dat ik een rare man ben.

De cursus gaat niet zoals ik zou willen omdat het iets is waar ik heel slecht in ben en dat is berekeningen, eerst dacht ik dat ik er te stom voor was maar ben er achter gekomen dat het me gewoon niet boeit en er niks aan vind. Mijn probleem is dat als ik ergens niet achter sta dat ik er dan totaal geen gevoel bij heb en ik moet leren om dat te accepteren vrees ik. Het maakt me gek om te weten dat ik iets moet doen wat me totaal niet boeit ik heb er geen zin in en zal er nooit de moeite in stoppen die je eigenlijk er wel in zou moeten stoppen. Daar tegen over staat dat ik juist als ik heel graag iets wil het me frustreerd dat veel dingen je dan juist tegen werken, zoals ik het geval met jou ik zou niets liever willen dan jou opvoeden en in mijn leven hebben maar helaas kan ik daar helemaal niks aan doen.

Juist om mezelf te motiveren heb ik besloten de vervolg cursus te gaan doen en te kijken of ik het voor elkaar ga krijgen om dit te voltooien.....puur uit eigenwijs zijn. Dat dit heel erg lastig voor me gaat worden weet ik, ook weet ik dat er heel veel tijd in zal gaan zitten maar ik zal laten zien dat als je iets wilt of zelfs als je het niet wilt je er toch door heen kan komen op doorzettingsvermogen. Eens kijken of ik echt zo dom ben of dat ik gewoon niet genoeg geintresserd, normaal zou ik niet zeggen dat ik dom ben maar in dit geval maak ik een uitzondering omdat het nu gewoon zo voelt. Wat eigenlijk mijn punt is in dit geval is dat ik je wil laten zien dat ondanks dat je iets niet kan, snapt of wil je niet dom bent of minder slim maar eigenlijk andere dingen misschien heel goed kan. Ik heb een gevoel voor dingen maken en wat ik zie maak ik zonder enige opleiding of cursus.......en daarom zou ik liever gewoon altijd doen wat ik leuk vind en het interreseert me totaal niet wat andere daar van vinden.

Kaeden mijn tip dit keer is:

Als je goed kan leren doe het dan ook we leven in een wereld waar iets met je handen doen veel minder belangrijk is dan veel papiertjes hebben, bizar vind ik want het zijn de mensen die met de handen werken die alles opbouwen en de mensen die alles in theorie kunnen er een zooi van maken (kijk maar naar de politiek). Maar leer zoveel als je kan zorg dat niemand je daarin tegenhoud en lukt dat niet wees als papa doe wat je leuk vind.......en accepteer dat je iets wel goed kan, denk nooit dat je dom bent maar waardeer je zelf om wie en wat je bent. Papa zal altijd van je houden en zal zijn best doen om te laten zien dat alles mogenlijk is..........XXX

Read more

Update voor mijn kerel.

Hey mijn kleine kerel,

Ik werd vanmorgen wakker en dacht bij mezelf het word tijd dat weer eens wat op de page van Kaeden ga schrijven. De laatste tijd zit Papa een beetje in de zieken mand en dat is echt balen, ik kan niet doen wat ik zou willen en niks gaat soepel qua sporten. Papa is een type dat niet snel dingen opgeeft maar het sporten zie ik nu toch echt als iets van het verleden, tuurlijk ga ik nog wel dingen doen maar ik kan het niet meer zoals ik het eerst kon doen. Mijn longen zijn erg slecht geworden en nu heb ik net weer een longontsteking gehad en ben er zelf mee op de eerste hulp terecht gekomen. Ik ging naar de dokter omdat ik een griepje had dacht ik echter waren de ontsteking waarde redelijk hoog omdat ik ook last had van mijn darmen (stekend gevoel) vreesde men dat ik een darm ontsteking had. Na een aantal uurtjes testen, bloed afnemen, foto’s maken en infuus bleek dat ik vlekjes had op mijn longen die waarschijnlijk van de ontstekingen waren en ik schrok daar toch een beetje van….tenslotte is mijn vader dood gegaan aan long kanker. Ik kreeg te horen dat ik me niet druk moest maken en dat ze het goed in de gaten gingen houden en ze benadrukte dat de vlekjes het gevolg waren van meerdere long ontstekingen in het verleden en nu. Uit eindelijk kreeg ik een kuurtje mee en moest me na deze kuur weer bij de dokter melden. De darmen waren goed gelukkig en het bleek een verstopping te zijn wat 3 dagen later over was.

Een week ging voorbij en het leek idd te helpen hoewel de tweede dag van de kuur eigenlijk slechter ging dan de dagen ervoor, ik was erg benauwd en bij het hoesten bonkte mijn hoofd als een gek en 39,7 koorts zorgde ervoor dat ik zweten als een gek en het toch koud had. Gelukkig werd het bij de 6 dag beter en begon mijn lichaam weer beter aan te voelen, helaas bleef ik kortademig en voelde de longen goed. Na 1,5 week moest ik weer terug voor controle en extra foto van mijn longen voor de zekerheid, de vlekjes waren minder maar die er zaten waren littekenweefsel van de ontstekingen uit het verleden en nu. Met een gerust hart ging ik weer naar huis het enige wat ik nu nog kon doen is rusten en herstellen…..helaas duurt dat best lang mede omdat ik niet kon slapen door de longen. Nu bijna 3,5 verder gaat het langzaam beter en ondanks dat ik erg benauwd ben kan ik weer een beetje dingen doen die leuk zijn, zoals lekker eten met Kyra, John en Fonny. Bente is op vakantie dus die was er niet bij dit keer.

Gelukkig gaat het allemaal een weer de goede kant op en zijn er ook hele leuke dingen gebeurd in de laatste maanden, Papa was zoals je gelezen hebt in Japan op vakantie geweest. De meiden hebben alle bij hun school jaar met succes afgesloten en Kyra gaat naar een nieuwe school toe, Bente blijft op de zelfde school en hoop advocaat te worden (ik ook dan krijg ik een NSX van haar). Oma zit nog steeds in Hongarije en mijn zus is daar nu ook. Verder zijn Fonny en ik zijn beide 51 geworden in juni maar voelen ons nog jong…..Skatje is nog steeds de lieve kat die alles goed vind en altijd tevreden is. Ik had een paar vrienden over van vroeger en die vroegen hoe het verhaal met jou was, ik heb hun verteld hoe het in elkaar stak en dat ik het moeilijk vond en dat ondanks dat ik er mee om moet gaan het mij heel veel pijn doet…….niks is zo erg als je zoon niet meer mogen zien terwijl hij ergens gewoon rond loopt. Niemand weet hoe ik me voel de leegte die ik heb en wat er in mij omgaat en toch moet ik gewoon door gaan en accepteren dat ik je nie kan zien, alle pijn aan mijn longen of het benauwd zijn valt in het niet met de pijn die ik heb dat ik je nie kan zien…………maar ter gelijke tijd ben ik een trotse vader die een prachtige mooi kerel heeft.

Papa houd van je XXX

Read more

hier is pappa weer eens.


Hey Jongen.

Na een drukke tijd ben ik er toch weer eens….Natuurlijk ben ik je niet vergeten maar soms ben je druk, en als je dan vrij hebt alles gaat niet zoals je wilt of je hebt gewoon nergens zin in. De laatste tijd heb ik daar verschrikkelijk veel last van, niets kan me motiveren en ik ben snel geïrriteerd. Ondanks dat ik een paar weken op vakantie ben geweest lijkt het me maar niet te lukken om uit dit gevoel te komen. Tel daarbij op dat ik verschrikkelijk veel last van mijn knieën heb en dat ik niet kan sporten en mijn longen zijn ook nie meer wat ze waren, het zal wel ouderdom zijn en het is een fase in mijn leven zijn waar ik effe door heen moet.

De vakantie:

Ik ben met Fonny naar Japan geweest voor 3 weken, dit keer hebben we het iets rustiger aan gedaan omdat het gewoon te vermoeiend is om teveel en te lang in treinen te zitten. We zijn een week in Tottori geweest en we hebben het daar heel mooi gehad veel dingen gezien en veel genoten. Daarna zijn we naar Kitakuyshu geweest en daar zijn veel manga winkels en er is zelfs een manga museum. We zijn ook naar mooi plekken geweest zoals kastelen en tuinen, eigenlijk is alles in Japan erg mooi en raak je nooit uitgekeken. De laatste week waren we in Kioto en ondanks dat we er al waren geweest blijft het heel erg mooi om er weer te zijn. De laatste 3 dagen waren helaas iets minder ik werd ziek en moest 2 dagen in mijn bed liggen, gelukkig was het wel snel over en kon ik nog genieten van de laatste dag in Osaka. Helaas was het te kort en had ik er graag nog een paar weken gebleven maar misschien is het maar beter dat het kort is dan wil je weer terug……en dat ga ik zeker weer een keer doen.

Als ik terug kijk op deze twee weken dan ben ik een gelukkig man dat ik het allemaal mag mee maken maar toch er knaagt iets aan mijn hoofd en ik voel me niet zoals ik me zou willen voelen. Ik heb teveel kleine dingen die het me moeilijk maken en een rusteloos gevoel dat me vermoeid, het ergste is dat ik niet weet wat ik er aan kan doen. Dat ik jou mis is daar een groot aandeel in en dat ik er niets aan kan doen maakt me moedeloos, echter het leven gaat door en of mijn gevoel nou zo is of niet ik kan er weinig aan doen of veranderen.

Gelukkig gaat het met iedereen goed in de Familie, de meiden Bente en Kyra doen het erg goed op school en de andere neefjes en nichtjes Robin, Remi, Donny en Kimberly hebben het allemaal goed voor elkaar en inmiddels een eigenplekje en gezinnetje. Mijn broer is altijd druk met zijn sport en zijn werk maar heeft ook nog tijd om F1 met me te kijken en koffie te lebberen, mijn zus woont helaas best ver weg en is ook best druk met haar werk en de kids en klein kids. Oma en Opa zijn weer naar Hongarije en komen in september weer terug naar Nederland, ze missen ons en ik heb het idee dat ze het liefst gewoon in Nederland zijn. Tara gaat het ook goed mee op school en met feesten, ze gaat zelfs een half jaartje naar Spanje toe.

Ik ben trots op iedereen en ik hoop echt dat ze allemaal krijgen wat ze verdienen en ik hoop heel erg dat je ze allemaal leert kennen ik weet zeker dat hun dat allemaal super zouden vinden. Jij bent het stukje wat ik mis in mijn leven en ik heb het daar best moeilijk mee, mijn nichtjes Bente en Kyra doen hun uiterste best om mij een gevoel te geven dat ik voor hun een beetje papa ben………. Ik hou van die meiden.
Read more

gelukkig nieuw jaar

Het oude jaar is weer voorbij en het is tijd voor een nieuw jaar waarin je heel veel leuke dingen gaat meemaken en natuurlijk ook minder leuke dingen maar dat hoort bij het leven helaas. het zal een jaar worden waarin je jezelf verder zult ontwikkelen in de persoon die jij gaat zijn, ik hoop dat je een lieve en eerlijk jongen gaat worden maar volgens mij ben je dat toch al wel. Voor papa zal er niet zo veel veranderen denk ik heb mijn vaste leventje en ben gelukkig met Fonny en Skatje, in Mei gaat papa weer naar Japan voor een korte vakantie. Eigenlijk zal er nooit veel in mijn leven veranderen ben tevreden met wie en wat ik ben en om eerlijk te zijn wat heb je nou meer nodig in het leven? Het waarderen van de kleine dingen in het leven, gezondheid is het belangrijkste wat je kan hebben vind ik.

er komen nog veel dagen in je leven en mijn advies is geniet van iedere dag, leef met je hart en wees eerlijk, hou van mensen om je heen die je vertrouwd en vergeet niet te leren van je fouten.

Dikke knuffel papa

Read more

Kerst.....

Hey kleine grote man,

vandaag is het 2e kerstdag en papa heeft gister met Fonny, John, Yvonne,Bente en kyra de eerste kerstdag gevierd en het was super gezellig we hadden lootje getrokken en kleine kadootjes voor elkaar. Ik heb een paar sokken en mooie stropdas gekregen geheeld in de kerst sfeer. Vandaag gaan we naar oma en opa wederom met Johh, Yvonne, Bente en Kyra echter vandaag zullen Jacklyn en Joost er ook zijn. Het word dus een famillie dagje............zo jammer dat je er niet bij kan zijn. Ik hoop dat je een super gave en leuke dagen hebt natuurlijk en dat je ook een paar kadootjes krijgt van jou famillie.

Aanstaande Maandag is het oudjaars avond en dan ga je heel veel vuurwerk zien en veel oliebollen eten denk ik, als je ook maar een beetje op papa lijkt hou je van eten en snoepen. ik hoop echt dat je een super avond gaat hebben en geniet alle mooi dingen, ik ga je nu vast een heel goed nieuwjaar wensen en tot het volgende berichtje XXX.

Read more

het was niet Papa's week deze week.

deze week zat papa niet echt lekker in zijn vel, ik was ziek en op de eerste werkdag ging het een beetje fout toen papa naar zijn werk reed. het gevolg van niet opzitten letten en dom weg pech dat er een file was op een punt waar ik al jaren rijd en nog nooit file had gehad, hoe dan ook ik reed met een behoorlijk gang tegen een stil staande auto aan en heb daar gelukkig zelf niks aan over gehouden en de gene die ik aan gereden heb had gelukkig ook niets. de auto's daar integen waren total loss zowel die van papa als die van de andere bestuurder........droevige dag voor mij eentje waar je van hoopt dat het nooit gebeurd maar helaas toch kan gebeuren.

ik kan van geluk spreken dat er niet meer was als alleen maar schade aan de auto's, ik hoop het nooit meer mee te maken das een ding wat zeker is....

Read more

Mijn manneke is jarig.

Vandaag een moeilijke dag voor papa maar een geweldige dag voor jou mijn kleine man......

KAEDEN VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE 7 JARIGE VERJAARDAG.

Het is als gister dat ik je nog in mijn armen hield en al ik je mis is het als jaren geleden, maar een ding is zeker je begint al een grote jongen te worden.

😍😘😍 Papa😍😘😍Read more

Yeahhhh het gaat weer beter met Skatje.

Hey grote kleine man,

Vandaag heel goed nieuws het gaat weer beter met skatje ze is erg ziek geweest en de dokter had haar al afgeschreven, maar net als papa is Skatje heel erg eigenwijs en begint ze langzaam weer de oude te worden. Ze is natuurlijk heel erg afgevallen en ziet er nog niet super goed uit maar gelukkig is ze weer aan het aankomen, ze heeft alweer honger nu en eet goed drinken was iets minder maar ook dat komt langzaam op gang. Je wilt niet weten hoe blij ik ben dat ze weer op aan het knappen is. Skatje was er toen ik jou moest gaan missen in mijn leven en dat ze er was heeft me heel goed geholpen en ze was een steun voor me als ik het moeilijk had/heb, gek dat een beetje zoveel voor je kan doen en je zonder dat ze het zelf door hebben een geweldig steun zijn voor iemand die het moeilijk had.......en toen ik jou niet meer mog zien had ik het heel erg moeilijk. Ik vond dat je ook dit moest weten, zoek altijd iemand die je kan helpen om je tot rust te krijgen ook al is het een beestje of goede vriend..........problemen moet je alleen oplossen maar door ze te delen kan je rust krijgen.

Dikke knuffel Papa


Read more

Bridge to Brdge 2018

Nog nooit heb ik iets zo slecht gedaan maar ben ik zo blij geweest dat ik het heb gehaald, tuurlijk de tijd is lachwekkend en droevig.......maar vanaf 5 km kon ik amper lopen (wat ik soms ook moest) en was constant tegen mezelf aan het vechten. het feit dat ik nie opgegeven heb en door ben gegaan vind ik een overwinning op mezelf..............teveel dingen gebeurd die me geestelijk bezig houden en ik loop dit maar voor een ding en das mijn kleine man.....Keaden papa heeft het weer gehaald.Read more

Gaat nie goe met Skatje.

Update 12-9:

Morgen ga ik Skatje ophalen ze eet nog steeds niet en ze weten niet wat ze heeft, het kan van alles zijn maar ze lijkt (buiten dat ze niet eet) gezond en geld om bij haar allerlei testen te laten doen heb ik niet. Het gaat hier om belachelijke bedragen en zekerheid op herstel is er niet..............

Update:

Ze is goed de nacht door gekomen maar eet nog steeds niet, ze gaat een voedsel zonde krijgen vandaag en blijft nog een nachtje met infuus omdat ze nog steeds niet genoeg vocht Binnen heeft. we willen dat ze aan sterkt om het herstel te bevorderen. Moeilijk om zo'n kleine klere kat te zien lijden......je kan een grote bek hebben maar het doet me heel veel, ze was mijn steun en toe verlaat toen ik het heel moeilijk had.

Skatie is opgenomen en gaat aan het infuus ze is uitgedroogd en is weer ,2 kg afgevallen, morgen horen we hoe het verder gaat en hoe lang ze moet blijven. Krijgt wederom een bloed onderZoek maar nu voor meerdere dingen.

Hou je op de hoogte.

Read more

50 Jaar (Papa is een oude man aan het worden).

Hey Kerel,26 Juni is je papa 50 jaar geworden en dat heeft papa met Fonny samen gevierd die een week eerder ook al 50 werd, we hadden een heel gezellig feestje en je oom en tante hadden mooie versieringen gemaakt. Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik al 50 jaar ben maar eigenlijk ben je ook zo oud als je je zelf voelt .....soms 18 maar soms ook wel eens 60, het gekke is eigenlijk dat er niks veranderd ondanks dat je 50 word het klinkt zo definitief maar het valt wel mee eigenlijk. Natuurlijk kan ik niet ontkennen dat ik kaal begin te worden, mijn spieren iet meer willen zoals 5 jaar terug, ik eerder vermoeit ben maar dat komt voornamelijk dat ik meer last van mijn longen heb gekregen in de vorm van Astma en dat ik minder ben gaan sporten waardoor ik ook weer zwaarder ben geworden. Ben wel heel blij dat ik verder gezond ben.

Als je ouder word dan verdwijnen er ook mensen uit je directe omgeving opa's, oma,s, mijn vader al een tijdje geleden, je hoopt het niet maar "oudere" mensen overlijden door ouderdom of verschrikkelijke ziektes.....het hoort erbij dat weet ik natuurlijk maar ik heb moeite met de "jongere" mensen die ziek worden zoals je vrienden en daar heb ik er twee van. Deze mensen zijn mensen waar ik mee ben opgegroeid of die iets later in mijn leven zijn gekomen echter vind ik het verschrikkelijk dat ze dit mee moeten maken op zo'n "jonge" leeftijd. Ik hoop dat ik nog heel lang van deze mensen kan genieten en dat we veel kleine maar mooie dingen kunnen gaan doen, en ik zal er altijd voor ze zijn als ze me nodig hebben.

Naarmate ik ouder word ga ik ook meer nadenken en besef dat mijn tijd om jou te kunnen zien steeds minder word.......dat maakt het soms erg moeilijk voor mij, wat als ik overlijd voor ik je ooit nog eens kan zien...wat als ik er niet meer ben als je besluit om me op te zoeken....wat als ik ernstig ziek zou worden en ik het je niet kan vertellen....wat als dat zijn dingen die ik me toch wel heel vaak afvraag. Gelukkig heb ik veel goede mensen om me heen die er voor me zijn als het nodig is en me zouden kunnen helpen, maar mijn verdriet word eigenlijk alleen maar erger als ik jou dan niet meer zou kunnen zien. Er zijn 2 meiden (Bente en Kyra) die ik als mijn eigen dochter zie en een Kerel (Robin) als mijn zoon en ik kan je zeggen dat deze lieverds mijn heel veel liefde en respect geven die je als een vader zou willen hebben. Ik hoop dan ook dat je hun ooit leert kennen ze zijn echt super mensen met het hart op de goeie plaats............ik vertrouw ze blindelings en doe dan ook alles voor hun.


Kaeden als je ooit twijfels zou hebben over mij en wie ik ben vraag het dan hun wie je papa was en of hij een goede papa zou zijn......ik weet het antwoord al omdat ik hun de liefde heb gegeven die ik jou niet kon geven......jij bent altijd een belangrijk gedeelte in mijn leven geweest maar helaas kon ik je niet de liefde geven die ik hun heb gegeven en dat doet pijn heel veel pijn....je eigenzoon niet kunnen zien is voor mij het moeilijkste op deze wereld en dat zal nooit veranderen. ik kan je alleen via deze pagina op de hoogte houden en je vertellen wie, wat, waarom en hoe ik me voel bij het missen van mijn zoon.........Kaeden.Read more

levenslessen

Hey grote kleine man,

Vandaag heb ik een paar lessen over het leven voor je, ik weet dat je het nu nog niet zal snappen maar ik moet het toch kwijt omdat er genoeg gebeurd in mijn leven de laatste tijd dat me tot denken heeft gezet……

Mensen zijn er in verschillende types goede, slechte en zij die er tussen in proberen te zweven.

De slechte:

daar weet je van dat ze je nooit zullen helpen en je kan er niets mee, voordeel van die mensen is dat je weet wat je er aan hebt. Het is goed omdat te weten zo ben je altijd op je hoede en laat je je niet verrassen, je gevoel zal je er in helpen om die mensen te doorzien ga daarom altijd van je gevoel uit. Ze zullen je gebruiken om hun doel te bereiken en daar ben jij slechts een hulp middel in.

De goeden:

Dat zijn mensen die je altijd helpen en waar je van op aan kunt, ze zullen jou vertrouwen en je om gunsten vragen net zoals jij dat ook zal doen. Vergeet deze mensen nooit ondanks dat je elkaar misschien weinig zult zien, zij zullen er zijn als je ze het hardst nodig heb en je altijd eerlijk toespreken als dat nodig is. Ik heb gelukkig een aantal mensen in mijn leven waar ik voor door het vuur ga en ik kan je vertellen we zijn het niet altijd met elkaar eens maar we zijn altijd eerlijk tegen elkaar en houden niet van verhaaltjes vertellen. Deze mensen zijn het belangrijkste in je leven en zullen je altijd bijstaan als er problemen zijn, misschien lijkt het soms niet zo op dat moment maar uit eindelijk zal je begrijpen waarom ze soms vervelend reageren op dingen die je doet. Ik zal je een voorbeeld geven mijn nichtje heeft me ooit genegeerd en deed als of ze me niet kende omdat ik met een paar jongens omging, ik snapte nooit waarom tot dat ik haar er over sprak en toen bleek dat ze die  jongens heel goed kenden en dat het echt slechte mensen waren……gelukkig had ik dat zelf al heel snel door maar het feit dat ze me zo behandelde was vreemd maar achteraf snapte ik haar.

De zwevers:  

Dat zijn mensen waar je verschrikkelijk mee op moet passen je zult ze door gaan krijgen in de loop van de tijd, het kan overigens zou zijn dat ze geen keuze hebben omdat hun leven op die manier  gaat maar eerlijk gezegd denk ik zelf meer dat het allemaal eigenbelang is, in je leven maak je keuzes en daar moet je mee leven. Kies je voor geld, vrienden  of zelfs een vrouw onthoudt dan goed dat het gevolgen heeft voor je eigen leven, er zullen dingen gaan veranderen in je leven of je dat nou wil of niet mensen die dat niet kunnen zijn deze zwevers, ze willen graag met alles en iedereen meegaan maar vergeten hun verleden uit eindelijk zullen zij ook een goede of een kwade worden in je leven……maar ook dat zal een keuze gaan worden.

De rede dat ik vind dat je dit moet weten is dat ik hoop dat je goed nadenkt over met wie om te gaan en niet zelf een zwever te worden, wees altijd eerlijk tegen mensen en ook al vinden ze dat niet leuk als ze echt om je geven dan accepteren ze dat van je doen ze dat niet zijn ze niet de moeite waard. Ik geef toe dan ik het er soms heel moeilijk mee heb en dat ik niet goed tegen veranderingen kan ik vertrouw mensen niet snel omdat ik veel juist door de mensen waar van ik hield ben laten vallen. Mensen kunnen van alles over je zeggen als je je eigen ding doet het doet er allemaal niet toe je kan vertrouwen op je zelf en de echte goede vrienden………helaas zul je eerst moeten ontdekken wie je echte vrienden zijn.

Ik weet dat dit moeilijke is om te begrijpen en om je eerlijk te zeggen snap ik soms dingen zelf nog steeds niet, ik ben inmiddels bijna 50 jaar mijn leerschool was hard toen ik jong was ik probeerde me sterker voor te doen dan ik was het feit was dat ik onzeker en te veel vertrouwen in mensen had die me teleurstelden. Nu ik er over nadenk hebben deze mensen me veel geleerd over het leven en dat is nou juist wat ik je mee wil geven en je er voor wil beschermen op mijn rare manier via een berichtje op jou eigen webpage. Ik had het je graag bij willen brengen maar dat gaat helaas niet op een andere manier dan deze, ook dat zal je ooit gaan begrijpen en je zult inzien dat je vader je niet in de steek heeft gelaten maar je juist heel graag had willen opvoeden. Hoe dan ook kerel ik mis je verschrikkelijk das een van mijn keuzes waar ik mee heb moeten leren leven, ik denk iedere dag aan je dat is iets wat een verschrikkelijk stess met zich mee brengt waar ik heel moeilijk mee om kan gaan en nooit aan zal wennen. Er is maar een ding in mijn leven wat ik heel erg graag wilde en dat was een een kind en dat is me afgepakt en ik kan er niets aan doen, het ergste wat mij kon gebeuren is gebeurd en ik kan er niet mee omgaan.

Volgende keer zal ik weer leukere berichtjes op je blog zetten maar moest dit echt effe kwijt.

Papa houd van je XXX

Read more

Hele fijne kerstdagen en en goed nieuwjaar.

Read more

Yeahhhhh 6 jaartjes jong alweer

19-11-2017

Vandaag is een dag dat ik weet dat hij moeilijk gaat worden en natuurlijk ga ik weer gewoon door zoals iedere dag dat ik zonder mijn manneke moet leven. Niemand weet hoe moeilijk deze dag voor me is en gaat worden….tuurlijk het is zondag, weekend en toch is deze meer bijzonder als alle andere weekenden…..

Mijn manneke is weer jarig vandaag hij word 6 jaartjes oud en dat is een dag om te vieren, natuurlijk is het voor papa geweldig om te zien dat je alweer groter en ouder bent geworden. Voor mij is het weer een jaar dat ik je niet heb kunnen zien, vast heb kunnen houden en van jou genieten. Jij krijgt vandaag de kadootjes van Mama en haar fam en papa krijgt vandaag iets wat hij al jaren heeft nu…..een gevoel van onmacht en verdriet dat hij jou nog steeds niet mag/kan zien. Maar toch ben ik gelukkig nu en ondanks dat ik jou ontzettend mis weet ik dat je een mooi en goed manneke zal zijn, kinderen zijn een mix van hun mama’s en papa’s en deze mix zorgt ervoor dat alle goede op de goede plek zal komen.

Toen je 6 jaar geleden op deze wereld kwam was mijn leven voor goed anders maar toch anders dan ik had gehoopt, je kwam met een lach op deze wereld en vanaf het eerste moment dat ik jou zag was ik trots en blij dat ik een super mooie en gave zoon had gekregen. 3 weken later was mijn leven weer compleet anders ik mocht je niet meer zien en zou mijn manneke niet meer zien zeker voor de eerste 6 jaar (nu dus), al deze jaren ben je elke dag in mijn gedachte en gaat er geen minuut voorbij  dat ik je mis……maar ik kan er niets aan doen. Het bijhouden van deze website is het enige wat er voor mij is wat me aan jou linkt en mijn enige hoop dat je het ooit leest en ziet dat papa je geen minuut uit zijn leven heeft gezet, maar juist altijd probeert je op de hoogte te houden van alles wat er in papa’s leven gebeurd en je wil laten mee beleven hoe mijn leven zonder jou was/is.

Kaeden van harte gefeliciteerd en natuurlijk een super mooie dag  vandaag ik hoop dat je het goed hebt en dat je gelukkig bent meer kan ik niet voor je wensen en minder gun ik je dan ook niet.

Ik hou van jou  en mis je heel veel klein groot manneke XXX

Read more

Koniciwa (Hallo in het Japans),

Hey kleine man,

Het is al een tijdje geleden maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik je vergeten ben sterker nog ik denk nog heel vaak aan jou en ondanks dat ik het soms moeilijk vind om iets te gaan schrijven zal ik het toch echt blijven doen. Je bent altijd bij me en waar ik ook ga ik zie altijd dat kleine kopje voor me die zo aan het lachen is waar neer zijn oogjes open gaan na het slapen, zo herken ik jou eigenlijk alleen maar omdat ik je alleen de eerste 3 maanden heb kunnen zien is dat me het meest bij gebleven. Ik kijk nog regenmatig de filmpjes van jou die ik heb en de foto’s en dan moet ik natuurlijk een traantje weg vegen want dat vind ik nog steeds erg moeilijk…..dat ik jou niet kan zien.

Het leven gaat natuurlijk wel gewoon door voor papa helaas zonder jou en dat breng me bij de updatejes.

Met de familie gaat het goed we zijn allemaal redelijk gezond en zien elkaar best vaak, oma en opa zitten nog in Hongarije en komen binnenkort weer terug  voor hun over wintering in Nederland. John, Yvonne, Bente en Kyra hebben het ook weer beter ome John heeft weer werk en tante Yvonne heeft tijdelijk weer wat gedaan maar is nu aan het zoeken en hoopt snel weer te kunnen gaan werken. Bente gaat goed op school en werkt nog steeds bij AH, Kyra doet het heel goed op school en heeft zowaar een 9,5 gehaald bij Duits ….yeah. Je tante Jacklyn en haar man en kids hebben ook allemaal super goed, de kids zijn allemaal het huis uit en hebben allen een mooi huisje en gezin. De enige die we heel veel missen is oma poes….zij was nog bij jou geboorte geweest maar heeft ons moeten verlaten en daar waren we allemaal heel verdrietig over. Fonny en ik hebben het gelukkig ook heel goed, helaas heeft papa wel een beetje last van zijn longen maar gelukkig niets ernstigs en dat gaat wel weer goed komen.

Papa is met Fonny op vakantie geweest in Japan en we hebben erg genoten van deze tijd, Japan is zo mooi en de mensen zijn zo respectvol en lief en daarom is het voor mij het favoriete land om te bezoeken geworden. We zijn er 3 en halve week geweest en hebben onze ogen uitgekeken het is onbeschrijfelijk mooi ik denk dat we er in de toekomst zeker nog eens heen gaan.

Ik hoop dat het met jou ook super goed gaat net als met ons, eigenlijk best raar om te moeten zeggen als ik er over nadenk zou dit natuurlijk nooit zo moeten zijn en zouden wij elkaar gewoon moeten kunnen zien natuurlijk. Als er iets is in de toekomst dan is het wel dat ik jou graag bij mij zou willen hebben en dat we dan samen op vakantie kunnen gaan maar al was het gewoon in de tuin of ergens anders in Nederland dat zou me de gelukkigste papa van de wereld maken. Om eerlijk te zijn is er geen land in de wereld die het met jou samen zijn zou overtreffen, ik kan nog zoveel gaan reizen maar niets kan het gemis van jou beter maken……ik kan alleen maar hopen dat ik nog de kans ga krijgen om met je samen te kunnen zijn en daar zal ik altijd op hopen.

Papa mist je en zal altijd aan je denken, en ik ben altijd bereikbaar op info@kaeden.nl.

Read more

Hey grote kleine man,


Het is weer een tijdje geleden dat ik een berichtje voor je geschreven had dus de hoogste tijd voor een updateje.

Het gaat goed met papa (buiten dat hij jou natuurlijk heel erg veel mist) ik heb veel te doen en zorg dat ik een beetje kan blijven sporten……..valt soms niet mee voor zo’n oude man als papa. Naast het sporten heb ik ook weer een beetje tijd gehad voor het bouwen van aparte Computers, dit was altijd al een hobby van mij en nu ik weer een beetje rust in mijn lichaam heb is de zin om er mee bezig te zijn ook weer terug. Op het werk gaat het ook goed, ik kan nog steeds met plezier naar mijn werk en dat ik de afgelopen jaren toch wel eens anders geweest, wat eigenlijk altijd om prive reden was en het missen van jou maakt het voor mij niet altijd even makkelijk. Ik heb je nou al 5,5 jaar niet meer gezien maar je bent altijd in mijn gedachte en iedere keer als ik op mijn telefoon kijk zie ik je koppie die mij begroet, soms kijk ik naar de filmpjes en de foto’s die ik van je heb en vraag me steeds meer af wie en wat je bent geworden de afgelopen jaren. Als ik iets erg vind in mijn leven dan ik het dat ik jou niet kan zien niks maar dan ook helemaal niks is erger als je eigen zoon niet kunnen zien……

Hoe gaat het met de rest van de Familie,

Met Fonny en Tara gaat het super goed, Fonny zorgt goed voor papa en is erg lief voor me. Tara is een verhaal apart……lol grapje ze is een lieve meid die graag leuke dingen doet en nu zelf werkt, ze is als een dochter voor me al weet ze dat misschien zelf niet helemaal…..niet door vertellen hoor. En natuurlijk gaat het met skatje ook super goed ze is een super lieve kat.

Met John, Yvonne, Bente en kyra gaat het gelukkig goed, John heeft weer een baan en Yvonne een tijdelijke maar ze heeft eindelijk iets en dat is natuurlijk super. Bente doet buiten school nu ook werken en dat vind ze best leuk (is ook echt iets voor haar een beetje regelen is altijd cool), Kyra is Kyra en dat houd in dat ze naar school moet terwijl ze liever bij haar vriendinnen zit denk ik.

Oma en opa Henk, zijn naar een tijdje met de gezondheid te hebben gestoeid weer naar Hongarije waar ze 9 maanden per jaar wonen.

Met zijn zus gaat het ook goed ze is 50 jaar geworden en alles was in heksen stijl gedaan erg leuk en pasten heel goed bij haar. Robin en Nadia hebben een moeilijke tijd gehad en ik vind het jammer dat ik niet in de buurt was om ze te kunnen helpen. Kimberley en Arnold hebben weer een kleine meid erbij en hebben het verder super goed. Remy is druk met school geweest en is bezig om beveiliger te worden. Donny heeft een lieve vriendin en woont met haar samen en ze zijn heel gelukkig.

Mijn ander broertje (eigenlijk niet echt maar we kennen elkaar al zolang dat het zo voelt), Marco en Linda hebben het super goed samen Marco heeft een nieuwe baan en Linda een nieuwe bank. Robin en Jeffrey zijn gave gasten die teveel vreten en gamen (hebben ze van hun vader denk ik ).

Met al mijn vrienden/kennissen/en collega’s gaat het verder ook goed en ik kan eigenlijk altijd op iedereen terug vallen als er iets is.  


Soms ben ik een beetje verdrietig als ik aan je denk en dat komt natuurlijk omdat ik je niet kan zien, mijn leven is enorm veranderd sinds jij in mijn leven kwam. Heel abrupt werd je er ook weer uit getrokken en ik mocht je niet meer zien……..mijn keuze om jou met je moeder en zonder mij op te laten groeien is een keuze waar ik nog steeds achter sta omdat ik wil dat jij de rust krijgt die je verdiend. Het is voor mij heel lastig en voor jou zal dat ook zo zijn als je je afvraagt wie is nou mijn Papa………waarom heeft hij mij in de steek gelaten……waarom wil hij niet bij mij zijn……Weet je Kaeden ik kan nu van alles gaan roepen en uitvluchten gaan zoeken maar geloof me ik heb je nooit laten vallen, wilde altijd bij je zijn ……..ik ben Mike Cornelissen de papa van Kaeden Berwers de mooiste zoon die een vader zich wensen kan……..maar moet dat op een afstand doen omdat de wet het zo wil moeders mogen hun kinderen van hun vaders weg houden.

Ik hou van jou en je bent altijd welkom bij papa……….XXX

Read more

Yeahhhh Kerst en bijna nieuwjaar,

Hey manneke vandaag is het tweede kerst dag en hebben we de eerste alweer gehad, en wat was het lekker en gezellig. Papa is op kerst avond bij zijn vrienden wezen eten en wat was het gezellig , we waren met een groepje van ongeveer 18 mensen incl de kinderen van hun. We zijn wezen BBQ’en en dat was best grappig natuurlijk gooide Marcel weer teveel kolen op de BBQ en maakt Johan en Papa er weer een zooi van maar het was erg leuk om te doen. Op eerste kerst dag zijn we bij Oma en Henk geweest samen met John, Yvonne, Bente en Kyra. Zo wat had Oma weer lekker gekookt zoals gewoonlijk heerlijk. Was een hele lekker en rustige dag we konden eerst gewoon effe genieten van de tijd thuis effe lekker ons ding doen en vanaf 16 uur stond het bezoekje bij Oma en Henk gepland. Oma had heel veel verschillende dingentjes gemaakt en er was zoveel dat we het niet eens op kregen en Ome John zat zelfs vol…..kun je nagaan. Om een uurtje of 22.00 gingen we weer naar huis en konden we nog effe bij komen van het vele gevreet. Vandaag komen John, Yvonne, Bente en Kyra hier happen en gezellig babbelen/film kijken/gamen hoe dan ook het zal een relax dagje worden.

Ik denk dat jij ook hele mooie dagen hebt met je familie en hoop natuurlijk dat het lekker relax en gezellig is. Ik ken je Familie natuurlijk ook een beetje en weet dat het allemaal lieve mensen zijn en dat ze allemaal genieten van het samen zijn. Ik heb natuurllijk een kerstwens dat is dat jij super gave dagen gaat hebben en dat je een gezonde en grote kerel gaat worden.

Manneke ik hou van je en een heel goed nieuwjaar gewenst al vast XXX

Read more

It's you're Birthday


Yeahhhhh hiep hiep hoera mijn kleine boefje word vandaag 5 jaar.

Van harte gefeliciteerd Kaeden en dat je maar een super verjaardag mag hebben met al je ooms en tantes. Vandaag ben je 5 jaar geworden en damn wat gaat de tijd snel, natuurlijk weet ik niet hoe het gaat en wat er in je jonge leventje gebeurd maar voor mij is dat geen rede om niet je verjaardag te vieren. Ik heb je verjaardag dit keer samen met die van Tara (dochter van Fonny) gevierd, en het was gezellig hoor. Wie waren er ….ome John, tante Yvonne je nichtjes Bente en Kyra, oma en opa Henk, Fonny en natuurlijk Tara. We ging Frietjes eten en allerlei lekkere hapjes en drankjes, effe lekker met elkaar babbelen en de dames hebben een filmpje gekeken terwijl papa en ome John effe aan het gamen waren. Het was allemaal heel erg gezellig, ik heb maar geluk dat ik zo’n lieve familie heb en vriendin.

Helaas is het voor mij weer een jaar zonder jou geweest, zonder je te zien opgroeien en niet te weten wie of wat je nou eigenlijk aan het worden bent. Ik heb het er moeilijk mee, het knaagt aan me en ik kan er nog steeds niet mee omgaan…….. ik weet dat je er bent maar dan ook niet meer dan dat. Ik zou willen dat ik je kon zien en in mijn armen kon nemen je papa te zijn en niet alleen in gedachte maar gewoon in het echt, natuurlijk weet ik dat het niet mogelijk is maar toch. 5 jaar en 9 maanden geleden kreeg ik te horen dat je zou gaan komen en ondanks dat ik en je moeder er niet klaar voor waren was ik trots, ik was blij dat ik eindelijk een kindje zou krijgen. Het was voor mij een super moeilijke tijd ik had veel problemen met je moeder en wist dat ik je niet zou mogen zien als het over was tussen je moeder en mij, ik het verschrikkelijk moeilijk gehad die 9 maanden om bij iemand te blijven waar ik eigenlijk helemaal niet wilde zijn. Ik heb van alles geprobeerd maar hoe langer het duurde hoe duidelijker het werd dat het niets zou worden, de dag dat jij geboren werd wist ik dat ik het juiste had gedaan.

Je was geboren en ik had een super mooie zoon, ik genoot van jou de momentjes met jou waren de beste in mijn leven. De kleine handjes en voetjes, je mooie koppie en leuke, lieve lach……….man wat mis ik jou en elk jaar weer meer. Niemand zal ooit echt weten hoe ik me al jaren voel inmiddels, ik mis iets in mijn leven een klein manneke met de naam Kaeden…………….mijn zoon.

Read more

22-10-2016

Hey hallo kleine man hier is paps weer eens.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets op je site hebt gepost en al is het niet vaak ik kijk hier regelmatig op en hoop via het Email adres info@kaeden.nl een berichtje te ontvangen met ook maar een klein beetje informatie over wie en wat je bent geworden…..helaas tot op de dag van vandaag nog niets gezien of gehoord. Ik moet het dus doen met wat ik nog van je heb en onze eerst weken samen, misschien is het niet veel wat ik heb maar voor mij is het de enige gedachte en zekerheid die ik heb. Ik ben zo blij dat ik in die eerste weken zoveel foto’s en filmpjes heb gemaakt en ik kan je dan ook vertellen dat ik daar super voorzichtig mee ben. Alles wat ik van jou heb is zeker 3x op verschillende plekken opgeslagen zodat ik het nooit kwijt raak………dat ik jou niet meer kan zien is erg genoeg maar onze momenten zijn vast gelegd gelukkig. Je staat op het beginscherm van mij telefoon en ik heb een paar mooie fotolijsten van jou laten maken en die hangen dan ook in de woonkamer. Overal waar ik ben in huis is er ok een plekje voor jou zodat je altijd in mijn buurt bent, je hebt een hele grote indruk op me gemaakt de eerste 3 weken dat ik je zag en die zal nooit meer verdwijnen.

Maar hoe is het nu met papa,

Het gaat eigenlijk best goed hoewel ik nu net een weekje thuis ben door griep en oorpijn, dit is trouwens een zwakpunt van papa de oren en ik hoop niet dat jij daar ook last van gaat krijgen. Pap is doof aan zijn linker oor en dit komt door vervellende ontstekingen die ik regelmatig kreeg toen ik een jongen was van 8 jaar. Op een gegeven moment voelde ik de pijn niet meer zo goed met als gevolg dat het erger werd, je went aan pijn als je het maar vaak genoeg hebt. Achter mijn oor kwam een grote bult en de pijn werd toen wel heel erg, toen we net bij de dokter waren in het ziekenhuis en hij net langs kwam lopen knapte er iets en begon mijn oor te bloeden en er kwam rommel uit. De dokter zag dit en ik werd gelijk opgenomen en met spoed naar de operatie kamer gebracht, na een operatie van 9 uur kwam de dokter uit de operatiekamer en liep naar mijn ouders toe en feliciteerde hun omdat ik door het oog van de naald was gekropen, als ik 30 minuten later bij het ziekenhuis was geweest was ik dood gegaan……………Lucky me. Gelukkig is nu alles goed en ik heb eigenlijk weinig last van mijn oren maar als er wat is dan ben ik super voorzichtig ik heb er tenslotte nog maar een.

De laatste tijd is er niet heel veel gebeurd maar toch was ik behoorlijk druk, in juni heb ik een overkapping gemaakt in de achtertuin en gelijk alles vernieuwd. De tuin is nu iets makkelijker te onderhouden en ik kan zelfs met regen gewoon buiten zitten zonder nat te worden. Helaas konden we hierdoor niet op vakantie naar Azië en naar de familie van Fonny toe, we zijn wel op vakantie geweest bij mijn mama en papa (jou oma en opa) en daar hebben we een leuke tijd gehad ze hadden veel leuke dingen gepland en was erg gezellig. Zoals altijd was de tijd veel te kort de mooie dingen gaan nou eenmaal sneller lijkt het. Het sporten gaat nog steeds niet helemaal lekker ik heb veel last van mijn knie gehad en daardoor is mijn motivatie ook een beetje weg gegaan en om die weer te vinden is lastig op dit moment, natuurlijk heb ik wel de bridge to Bridge gelopen die ik altijd loop als het mogelijke is. Ik heb me opgegeven voor de Halve marathon van Egmond aan zee en natuurlijk hoop ik die te kunnen lopen, maar ik weet dat het heel moeilijk gaat worden door kleine blessures. Het zal mijn leeftijd wel zijn of misschien ben ik gewoon lomp en onbenullig en ben ik te fanatiek als ik eenmaal begin.

Over dit punt in mijn leven ben ik heel tevreden, ik heb een super lieve vriendin, een goede Familie die me overal in steunen, te gekke nichtjes en neefjes en voel me super goed. Tuurlijk kan het altijd beter maar zodra je de kleine dingen waardeert zal het leven alleen mooier worden. Om eerlijk te zijn is er maar een ding die ik mis in mijn leven ……..en dat ben jij mijn mooie kleine manneke. En telkens als ik foto’s zie van mijn vrienden en hun kinderen denk ik wat hebben die mensen een geluk om zo te mogen genieten dat ik dat moet missen is heel erg maar wat is het mooi om te zien dat zei dat wel kunnen met hun kinderen. Tuurlijk mis ik jou daar nog meer door maar ik kan ook genieten van hoe zei daar mee omgaan, mijn buurtjes hebben net een nieuwe baby gekregen en als ik zie hoe trots die zijn met hun kleine man dan denk ik aan hoe geweldig het was die eerste weken met jou en dat kan niemand mij meer afpakken.

Papa houd van jou manneke.

En vergeet niet hier kan je me altijd op bereiken info@kaeden.nl

op de foto papa gek aan het doen met ome John

Read more

Heyyy manneke,

Hey kleine man.

Het is alweer een tijd geleden en er zijn zoveel dingen gebeurd die mooi, droevig maar ook bijzonder waren.
Om te beginnen de minder mooie dingen, mijn conditie is niet echt super te noemen, door een blessure met mijn knieen gaat hert al een tijdje niet goed met sporten.
gelukkig is sporten een bijzaak voor mij, het geeft me wel meer innerlijke rust en ik merk dat ik sneller prikkelbaar ben nu.
Op mijn werk gaat het goed hoewel ik niet sommige dingen niet begrijp voel ik me er prima en zijn mijn werkzaamheden leuk en boeiend.
Door dat ik ouder word zie ik helaas ook meer mensen wegvallen uit mijn leven, mensen die ik van heel vroeger kende van school, voetbal of wat dan ook.
Hierdoor zie je echter ook mensen die je al jaren niet meer had gezien en dan merk je hoe sterk de banden van je verleden zijn en hoe dankbaar ik ben al deze mensen te hebben ontmoet.
Fonnie is mijn steun en toeverlaat deze dagen ze is er altijd ze helpt me zonder dat ze het zelf weet denk ik, ik haar rust en vertrouwen nodig omdat ik het soms best moeilijk heb.
Dit jaar gaan we niet op vakantie naar Indonesie of naar haar familie we hebben dit keer gekozen om andere dingen te doen, ik moet nog een hoop thuis doen en dat kost veel geld.
Dat neemt niet weg dat we het leuk gaan hebben samen en met onze familie natuurlijk.
met je neefjes, nichtjes en oom's en tante's gaat het gelukkig ook goed, ze hebben me allemaal veel steun gegeven de laatste jaren waar ik ze heel dankbaar voor ben.
Ik merk dat mijn manier van leven behoorijk is veranderd de laatste jaren, ondanks alles ben ik rustiger en laat meer dingen los maar sommige dingen blijf ik moeilijk vinden.

Ik zat gister een serie te kijken die misschien niet echt mooi is maar ik verveelde mij omdat ik ziek thuis zat en daarin gebeurde het volgende.
Een moeder had haar zoon al een hele tijd niet gezien (vanaf zijn geboorte eigenlijk) en wilde eigenlijk heel graag bij hem zijn echter was dat niet mogenlijk.
Haar zoon zei toen "waarom wilde je me niet zien "....en de moeder begon uit te leggen waarom niet.
De moeder had een keuze gemaakt om niet daar te blijven omdat haar Ex en zij niet met elkaar over weg konden en ze haar zoon niet het dupe van wilde laten worden.
Vervolgens durfde ze niet meer contact te zoeken omdat ze bang was voor wat de zoon er van zou vinden, je raad het al zo duurde het heel lang voor ze elkaar weer konden zien.
Dit gedeelte boeide mij natuurlijk heel veel gezien onze situatie.....
Weetje ik wil je heel graag zien maar mijn keuze om jou met je moeder op te laten groeien is geweest om jou in een rustige omgeving op te laten groeien.
Mannen in nederland hebben totaal geen rechten als het op kinderen aankomt en ik zou nooit van je moeder winnen, maar belangrijker we zouden allemaal verliezers zijn.
De stress en haat die we elkaar aan zouden kunnen doen zou jou leven meer beinvloeden als wat dan ook, mijn keuze is er een geweest om te kiezen voor rust voor jou niet
omdat ik jou niet wilde zien, niet omdat ik je niet wilde, niet omdat je wilde laten vallen.......ik mis je verschrikkelijk veel en zou je nooit pijn willen doen en zoon verdiend een vader
die hem beschermd en geruststeld en eigenlijk er ook voor hem is indien nodig.
Dat laatste is me niet gelukt maar geloof me ik zal er altijd voor je zijn als je me nodig hebt zodra jij zelf de keuze maakt om me in je leven te laten komen.
Kaeden papa heeft je nu inmiddels al 4,5 jaar gemist en niks van je gezien of gehoord....ik weet niet welke school je naar toe gaat, ik zal nooit weten hoe jou leven nu is
maar ik kan maar een ding hopen en dat is dat mijn keuze om jou niet te kunnen zien jou de rust heeft gegeven die een opgroeiend kind nodig heeft.

Papa

Read more

Yeahhhhh het is 2016

Gelukkig nieuwjaar mijn kleine jongen.

Wat was het weer een snel jaar zeg, papa kan het niet geloven hoe snel de dingen gaan tegenwoordig. Ik denk omdat het door mijn leeftijd komt het lijkt wel hoe ouder je word hoe sneller de tijd gaat, of misschien puur omdat ik het te druk heb gehad.

Het was een heel mooi jaar en ik heb genoten van alles wat er is gebeurd hoe snel het ook ging ik voelde me weer goed. Natuurlijk zit er een kleine maar aan en dat is dat ik je weer niet heb kunnen zien en ik vraag me zo af hoe je bent geworden in het afgelopen jaar. School zal nu ook voor jou beginnen als peuter leer je al veel door met andere samen te zijn, een van die dingen is sociaal gedrag hoe je in een groep functioneerd bijv. later word het kleuterschool waar dit nog meer word gestimuleerd. Natuurlijk baal ik dat ik je niet op kan halen en je daar bezig kan zien maar goed dat is nou eenmaal niet anders, ik weet overigens wel dat je dat prima af zal gaan.

Jongen een super nieuwjaar en geniet van je jonge leven en van alles wat er om je heen gebeurd, papa zal altijd aan je denken.

Een gezond,gelukkig en super mooi jaar Kaeden......Dikke knuffel Papa.Read more

Happy B-Day Kaeden.Hey kleine man.

Van harte gefeliciteerd en een hele gave vierde verjaardag, je gaat natuurlijk veel cadeau’s krijgen waar je veel plezier van gaat hebben. Ik zou je zoveel willen zeggen en geven maar helaas kan ik dat niet en daarom moet ik het via deze weg doen je zult me niet zien en waarschijnlijk lees je dit pas als je groot bent. Of je dan alles snapt wat er gebeurd is weet ik niet en natuurlijk hoop ik je dan gezien te hebben maar die kans zal klein zijn, misschien heb je die behoefte niet of ben ik er niet meer. Weet dat ik je altijd graag wil zien en dat ik je heel veel mis, dat ik er niet ben geweest tijdens je eerste stapjes, je eerste fietsritje, je eerste verjaardag en alle andere dingen die nog gaan volgen, dat wil niet zeggen dat ik in gedachte niet bij je ben. Jij bent een van de dingen waar ik veel over nadenk en niet zo goed mee om kan gaan, een oplossing zit er helaas niet in voor ons.

Toen je geboren was en ik je de eerste keer zag was ik zo blij dat ik zo’n mooie zoon had maar zelfs toen wist ik eigenlijk al dat het voor korte duur was, dat is inmiddels alweer 4 jaar gelden Jij was dat kleine manneke die zo’n lief koppie had, zo breekbaar was, mijn mooiste dag. Alle zorgen die ik had waren weg die dag en ik dacht maar een ding…..trots, je eigen zoon zien met die kleine handjes en voetjes…….wat een gevoel. Helaas was het voor korte duur en mijn liefde voor jou kon ik je niet meer laten zien of voelen, nu moet ik alles opschrijven en hopen dat je het een keer leest……geloof me Kaeden dat is moeilijk heel moeilijk. Gelukkig krijg ik heel veel steun van mijn familie en Fonny, ze zijn er altijd voor me als ik het moeilijk heb of me verdrietig voel. Ze weten hoe ik erg ik je mis en hoe moeilijk ik het soms kan hebben maar het leven gaat ook voor mij gewoon door en ondanks dat ik je niet mag zien blijf ik een trotse vader.

Gefeliciteerd Kleine man ik hou van jou.

Je PapaRead more

Hey kleine man.

Hey kleine man,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets op je webpage heb geschreven maar ik ben je natuurlijk nooit vergeten en dat zal ook nooit gebeuren. Helaas is zijn er een aantal dingen gebeurd de afgelopen maanden waardoor het erg druk en hectisch was in papa leven. Het begon allemaal met niet zo goed nieuws voor Fonny (papa's vriendin) haar oma was overleden en ze moest met spoed naar Indonesië toe voor een begrafenis. Niet veel later zou ook mijn Oma het heel erg zwaar krijgen, ze was gevallen en vervolgens ging het steeds slechter. Na een aantal dagen ging het zelfs zo slecht dat het ons duidelijk werd dat ze het niet meer beter zou worden. Oma overleed na 5 dagen thuis op bed zoals ze gewild zou hebben in haar eigen bed en huis, we zullen haar heel erg gaan missen. Ik ben blij dat ze jou mijn kleine jongen nog heeft kunnen zien en ik weet dat ze het heel erg voor jou en ook voor papa vond dat we niet samen konden zijn.

Onder tussen gaat het weer wat rustiger en krijg ik de tijd om dingen te doen die effe op een zijspoor zijn gezet, overigens had ik ook nog last van een blessure. Je zult een ding leren in je leven Familie is heel belangrijk in het leven, maar soms moet je het ook los laten om te zorgen dat er rust ontstaat. In het geval van oma we zouden haar nooit willen missen maar het was te zwak en ziek om verder te leven........dan moet je je eigen wensen los laten. We zullen altijd vechten voor onze geliefde maar je moet weten waar neer het niet meer mogelijk is, oma's rust was belangrijker dan onze wens dat ze bij ons zou blijven. Ik probeer je nu eigenlijk iets duidelijk te maken en ik hoop dat je snapt of ooit gaat snappen, het had nooit zo moeten gaan zoals het nu is gegaan maar om jou rustig op te laten groeien moest mijn keuze zijn dat ik niet bij je te kunnen zijn........een heel moeilijk besluit die ik liever niet had hoeven maken.....geloof me. Ik kan alleen maar hopen dat je me op komt zoeken of dat je nieuwsgierig word naar wie je papa is.....je zal altijd welkom zijn.

Maar nu even ander dingen

Met papa gaat het goed, ik ben gezond en rustig heb een super lieve vriendin en we zijn inmiddels 2 jaar bij elkaar. Na een jaartje van werken is het weer bijna tijd voor een vakantie, wederom gaat het Indonesië worden en wel 3 weekjes. We weten nog niet precies wat en waar we heen gaan maar sowieso Bali, Flores, Java en Singapore de rest moeten we nog plannen eigenlijk. Zodra we terug zijn zal ik een uitgebreid verslag doen over dit “avontuur”. Het sporten staat op een laag pitje, door een vervelende blessure kan ik niet meer sporten zoals ik zou willen. Een pees in mijn knie zit vol met haar scheurtjes en dat noemen ze een jumpersknie, zolang ik rustig aan doe gaat het best goed hoor maar bij extreem klimmen, hardlopen of erg belasten ga ik er last van krijgen en daar ben ik dus een beetje bang voor. Ik ben in Juli Frankrijk geweest en ben met een paar van mijn vrienden wezen fietsen in de Vogezen, dat is een heel bos en heuvelrijk gebied tegen de Duits/ Zwitserse grens. Eigenlijk was het best heel erg zwaar daar en mijn extra gewicht door het niet kunnen sporten maakte het niet makkelijker. Het was heel erg gaaf om te doen dat wel en de vrienden van papa waren erg gezellig….kortom een super weekend.

Met de rest van de familie gaat het ook super iedereen heeft zijn plekkie gevonden, ome John heeft weer werk gelukkig bij de Heineken notabene….lol. Tante Yvonne heeft tijdelijk werk en is weer blij, je nichtjes Bente en Kyra doen het goed op school waarbij Bente toch wel de studiebol is, Kyra is meer zoals papa en ome John…..OMG als dat maar goed komt. Oma en Opa zijn weer in Hongarije en komen snel weer naar Nederland, ondanks dat ze hun moeder kwijt zijn geraakt gaat ook voor hun het leven weer door……..maar ze hebben het er wel moeilijk mee natuurlijk. Robin en Nadia hebben een nieuw huisje en zijn er erg druk mee, Alina wordt een erg mooie meid en is al een beetje aan het lopen. Kimberly en Arnold zijn een tijdje terug al verhuisd en Jolie is een echte lachebek en zo lief. Met Remy en Donny gat het ook goed ze zijn erg druk en worden ooit nog een keer volwassen….alleen waar neer weet niemand…….smile.

Zo nou ben je weer een beetje op de hoogte, bij jou gaat alles hopelijk ook alles goed…….dat vind ik dus het moeilijkste ik weet helemaal niks van je en kan alleen maar hopen dat alles goed gaat en daar houd het mee op. De tijd zal het leren en ik moet er mee om leren gaan meer kan ik er eigenlijk niet aan doen, ik word er soms een beetje verdrietig en moedeloos van….maar ik weet dat je moeder goed voor je zal zorgen. Ik hoop je echt ooit nog eens te zien tenslotte ben je mijn kleine man.

Papa houd van je en mist je verschrikkelijk, een hele dikke knuffel Kaeden.

XXX Papa.

Read more

2015

Happy new year son.

Gelukkig nieuw jaar kleine man ik hoop dat je een hele mooie avond hebt gehad gister en dat je genoten hebt van het vuurwerk. Papa is lekker thuis gebleven omdat hij een beetje moe was van het vele werken van de afgelopen weken, opzicht wel lekker vindt ik en rustig een filmpje kijken met Fonny is natuurlijk altijd leuk. We hadden lekker wat te eten gekocht dus er was genoeg te knabbelen voor ons. Skatje (de kat van papa)was een beetje bang van al dat geknal en ging in een hoekje zitten dat was best wel zielig natuurlijk, gelukkig is het maar een keer per jaar dat geknal. Er was wel heel veel vuurwerk hier en ook heel erg mooi de hele buurt was verlicht.Mijn plannen voor dit jaar zijn het een beetje rustiger aan doen de laatste 2 jaar zijn heel mooi geweest maar ook vermoeiend dus ik heb geen doelen gepland behalve een weekend fietsen in de Vogezen das in Frankrijk ergens. misschien een paar tijdritjes en korte loopjes maar dan houd het ook wel op denk ik.

Gr Papa XXX....... Ik Hou Van Jou Jongen


Read more

2014

2014/12/30 19:30:50

Bijna weer een jaartje verder.

Hey lieve kleine man,

Vandaag is het 30 December en is het alweer bijna een Nieuwjaar, er is heel veel gebeurd dit jaar bij papa en eigenlijk alleen maar mooie dingen. Je nichtje Kimberly en haar vriend Arnold hebben een dochterje gekregen met de naam Jolie en Alina is 1 jaar ouder geworden. Natuurlijk waren er de sportieve dingen die ik op een na allemaal heb gehaald, door ziekte tijdens de triatlon van Veenendaal heb ik die niet kunnen doen en dat vond ik heel jammer . Gelukkig heb ik alles verder wel gehaald en de verhaaltjes hier van heb je inmiddels wel gezien denk ik.....wat vond papa nou het mooiste dit jaar.....om eerlijk te zeggen toch de Italiaanse berg ritjes van Energie4Friends4All. Ik heb in Italië verschrikkelijk genoten maar ook afgezien het was zwaar voor mij omdat ik er een beetje door heen zat en vermoeid was geraakt. Papa heeft best veel gedaan de afgelopen 2 jaar en langzaam maar zeker werd alles me een beetje teveel. tijdens de Mortirolo rit heb ik mezelf een beetje in de problemen gebracht door slechte materiaal keuze en te ver te gaan waardoor mijn benen behoorlijk kapot zijn gegaan en toen moest ik nog een dag de Stelvio op. spijt heb ik er nooit van gehad en deed het met plezier maar ik vergeet nog wel eens dat ik al 46 jaar ben en dan gaat alles niet meer zo soepel als je zou willen.

Na al dat sportieve gedoe is papa natuurlijk ook nog bij Oma en Henk op vakantie geweest en daar kon ik dan gelukkig toch een beetje bij komen van dat Italie geweld, Fonny was mee en ze heeft erg genoten Hongarije en verschrikkelijk veel foto´s gemaakt. We hebben genoten van de rust en alle goede zorgen van Oma en Henk. Eigenlijk was het veel te kort maar toch we zijn dankbaar dat we zo mogen genieten, voor papa was er natuurlijk nog de rit naar huis en die is toch altijd best pittig zeker als je erg moe bent......1400 km autorijden vergt best een hoop concentratie en opletten. Gelukkig ging de reis erg makkelijk en hebben we geen rare dingen meegemaakt alleen een beetje onweer. Na de terug reis was er een dagje rust en die hebben we dan ook goed benut, maandags zou mijn werk weer beginnen en moest ik er weer tegen aan .......het dagelijkse leven in maar wel met een mooi vooruitzicht....3 weken werken en dan 3 weken naar Indonesië waar we een trouwdag hadden van de zus van Fonny.....yeah.

Het is zo ver papa en Fonny gaan naar Indonesië de 3 weken werk vlogen voorbij en nu was de tijd om te vertrekken naar het geboorte land van Fonny waar ik haar familie zou leren kennen en samen de trouwdag van haar zus Monica en Jochen te gaan vieren. Natuurlijk moet je met het vliegtuig omdat het aan de andere kant van de wereld is en dat zou een vlucht worden van 12 uur een hele zit maar gelukkig was het comfortabel. Als eerst zouden we naar Singapore gaan omdat we daar een overstap moesten maken hadden we besloten om er ook 3 dagen te blijven. Singapore wat een luxe daar zeg niet normaal meer van de een winkel naar de andere, de een nog luxer dan de andere......gewoon bizar eigenlijk. We hebben er heel veel gelopen gewoon omdat het super netjes en mooi was daar, zoveel mooie dingen gezien en op de foto.... gezet echt geweldig. Tijdens ons bezoek aan Singapore hebben we de Oma, tantes, zus Monica en haar man Jochen nog gezien en zijn we lekker wezen eten. Na 2 dagen in Singapore kwam er een eind aan en moesten we naar Bali waar het huwelijks feest was.
Bij aankomst in Bali is het gelijk super mooi en warm de neef van Fonny kwam ons ophalen bij het vliegveld en nam ons mee naar zijn Hotel in Kuta, niet echt groot maar zo netjes en midden in de stad 50 meter van het strand ....je kan het erger treffen. De rest van de familie was natuurlijk ook al op Bali en we zijn dan ook bij iedereen op bezoek geweest Yenny, Rika de zussen van Fonny waren daar met hun familie en met de vader van Fonny. Ze zijn zo vriendelijk en leuke mensen dat papa zich er gelijk thuis voelde...mooi weer lieve mensen en een super mooie omgeving en een geweldig feest wat wil je nog meer.Na een paar dagen moesten we helaas ook weer afscheid nemen van Bali en gingen we naar Jogjakarta dit was meer een rustige plek die niet zo veel toerisme heeft en eerlijk gezegd ligt me dat beter ik hou van de originele manier van leven en was het tijd om een beetje te gaan rondkijken. in Jogja liggen de tempels Borobudur en Prambanan, dit zijn tempels die op het wereld erfgoed lijst staan en heel erg mooi. We hebben alles net als in Bali op een scooter bezocht heerlijk om zo te reizen je ziet zoveel meer als waarneer je in een bus of met de auto gaat. Wederom een paar verschrikkelijk mooie dagen gehad en veel foto´s gemaakt.
Als Laatste hadden we een reisje naar de geboortestad van Fonny gepland , gelukkig woont de zus Jenny daar nog en hadden we een plek om te slapen en wat voor een plek.....een super mooi huis met zwembad. Yenny en Dietmar zorgde supergoed voor ons en ik ben ze heel dankbaar voor wat ze allemaal regelden voor ons echt super. 5 dagen lang genieten van Surabaya en al het moois wat er te zien was papa is zelf naar een vulkaan geweest en wat een lieve familie heeft Fonny. Helaas komt aan alle mooie dingen een eind en dus ook aan de dagen in Surabaya we moesten weer naar huis wel via Singapore nog maar de terugreis moest weer gaan beginnen.Eigenlijk is dit maar een hele korte samenvatting ik zou uren kunnen schrijven over de vakantie maar dan wordt het wel een heel lang verhaal. Inmiddels is het ook alweer kerst geweest en die hebben we gewoon lekker thuis gevierd omdat ik storingdienst heb gehad hebben we niet echt veel gedaan 2e kerstdag zijn we nog wel bij mijn moeder geweest maar helaas moest ik ook werken en het was best druk de afgelopen weken. En nu is het 30 December morgen is het oudjaarsdag en heb weer een jaar zonder jou moeten zijn............dat maakt het dan wel weer moeilijk voor me, hoeveel leuke en mooie dingen er ook gebeuren in mijn leven ik moet mijn kleine man missen en dat vind ik heel zwaar. Als ik eerlijk ben lijkt het steeds moeilijker te worden en ondanks dat ik je niet kan zien mis ik je verschrikkelijk veel......ik zie nog steeds dat kleine manneke voor me met die mooie lach dat bewegelijke lichaam en lieve koppie .......en dan weet ik weer..... het mooiste wat ik ooit heb gekregen mag ik niet meer zien en dat is hard..... heel hard.Voor ons begint het nieuwe jaar weer net als vorige jaar we zullen elkaar niet zien en toch zal je altijd in mijn hoofd zitten en daar aanwezig zijn , ik heb alleen de herinneringen van jou als baby ik zal je niet zien groeien, je eerste stapjes zetten of wat dan ook......maar toch ben ik dankbaar dat ik je ooit heb mogen zien en vast heb mogen houden. Weet dat je altijd welkom bent en dat ik van je hou ....je bent mijn kleine man en zal dat altijd zijn.........XXX papa.

Papa

2014/11/19 20:49:09

Weer een jaartje erbij....

Hey vanharte gefeliciteerd grote kleine man,Ik hoop dat je een super leuke en gezellige dag hebt vandaag. Helaas kan ik er niet bij zijn maar ik weet zeker dat je gaat genieten, je zal mooie en gave kadootjes krijgen van opa en oma en je tantes en omes. 3 jaartjes oud alweer....damn wat gaat de tijd snel het lijkt als gister dat ik je voor de laatste keer zag. Je zult echt verschrikkelijk veranderd zijn en ik vraag me echt heel erg af hoe je bent geworden. Ik geloof dat je een lief manneke bent maar dat je wel een eigen willetje hebt en zeker een beetje een boefje bent, maar dat hoort er natuurlijk bij.

Voor papa is deze dag erg moeilijk omdat ik jou heel erg mis ik zou geen van je verjaardagen willen missen maar het kan gewoon niet............helaas. In gedachte ben ik echter bij je en vergeten doe ik het nooit natuurlijk, manneke geniet van de dag en misschien kunnen we het ooit een keer samen vieren dat zou voor papa het mooiste zijn wat er is maar voorlopig zul je het zonder mij moeten vieren.

Dikke knuffel van papa .........ik mis je verschrikkelijk en hou van jou.papa

2014/09/27 10:34:52

zomaar een update...

Hey mijn kleine manneke,

Zo daar is papa's verhaaltje weer om jou op de hoogte te houden van mijn dingentjes en wat ik mee maak. 
 


Je nichtjes Bente en Kyra......

Triatlon van Veenedaal:

Helaas door ziekte niet kunnen doen wat ik erg jammer vond maar helaas hoort dat ook bij sporten en het extreem gebruiken van je lichaam. Ik ben er wel een beetje achter gekomen dat ik in het begin van het jaar teveel heb gedaan en moet dat nu een beetje bekopen. mijn lichaam is een beetje vermoeid en daarom krijg ik steeds meer moeite met de dingen die ik wilde gaan doen. Rustiger aan doen dan maar......veel keuze had ik niet, ik ben inmiddels 46 jaar en ik werk natuurlijk ook nog dus moet mijn energie verdelen over al mijn plannen. Natuurlijk had ik ook de bergen van Italië nog op de planning staan en dat was toch veel belangrijker eigenlijk.
Tussen al het trainen op de fiets voor de bergen voelde ik mij weer super goed ik werd sterker maar ondanks dat weet ik heel goed dat ik geen klimmer ben en zal het me heel veel moeite kosten om boven te komen.........

Forza4energy4all de bergen in Italië :

Na in Bormio aan te zijn gekomen en in gecheckt te zijn in het hotel eerst effe babbelen met de mensen en mede fietsers van forza4energy4all, iedereen heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen rede om mee te doen aan deze uitdaging. Van sommige verhalen raak je zelfs een beetje verdrietig en voor mij is het dubbel lastig omdat ik jou niet mag zien en ik dus weet hoe het is om je kind niet meer te kunnen zien...........mijn geluk is dat jij gezond bent. Dat is iets wat de ouders van die kinderen niet hebben, iedere dag kan het afgelopen zijn de tijd die ze met hun kinderen hebben.

Gavia gehaald..........

vroeg op, lekker ontbijten en afzien dat is denk ik de beste omschrijving voor vandaag, kortom een super dag. Het begint met heerlijk weer en super gemotiveerde mensen om je heen, oke het was een beetje koel maar eigenlijk ook wel beter bij de inspanning die we moesten doen vandaag. Na een fotoshoot een super leuke start iedereen start vanaf een parkeer plaats en gelijk gaat het iets omhoog, je benen krijgen eigenlijk geen tijd om te wennen. Ik had al ...een week niet meer gefietst en het voelde best vreemd om gelijk spanning op de spieren te zetten.
Klimmen, klimmen en nog eens klimmen 25 km lang zonder echt rust of geen spanning op de spieren, en toch vond ik het mee vallen tot dat ik bij km 20 kwam.....Damn effe naar 14% stijging en daar gaat het dan ook een beetje mis, niet genoeg gedronken en dat word bestraft.....kramp....gelukkig duurde dat niet erg lang maar juist op dat punt kon ik niet opstappen dus moest ik 500 mtr lopen naar waar het minder steil was. Eigenlijk ging het van dat moment weer super goed.........na 25 km werd ik onthaald door de supporters en mensen van Energy4all super gaaf en een heerlijk gevoel. Bij het dalen heel rustig aan gedaan omdat het een zeer slecht wegdek was.
Mortirolo....gehaald ....maar damn wat een dag.

ontbijt ging goed, voelde me niet lekker ik dacht dat ik nerveus was en een beetje was ik dat ook tenslotte gingen we naar de Mortirolo....de gigant, het monster de berg die iedereen vreest. De verhalen kloppen voor mijzelf door verschillende dingen een aanslag geweest, hij heeft me gebroken, uit elkaar gereten en opgevreten en weer uitgespuigt. Ik heb het gered ik ben boven gekomen met heel veel moeite en regelmatig moeten lope...n.........het was niet mijn dag en dan maakt hij je af.........meer als ooit heb ik respect voor de Mortirolo.
Nu ga ik douchen mijn wonden likken en proberen te herstelen van deze zeer slechte dag (voor mij), ik hoop dat ik morgen een betere dag heb en dat ik kan genieten. Wel heb ik een hoop geleerd over mijzelf ik geef niet op al ga ik bijna dood ik blijf vechten voor wat ik waard ben, opgeven is geen optie gewoon een tandje terug en weer bijschakelen zodra het weer kan.
meer dan ooit begin ik te begrijpen wat de ouders en de kinderen met deze ziekte eigenlijk mee maken, dat wat ik vandaag deed valt in het niets bij wat hun dagenlijks mee moeten maken............respect.
Stelvio........Gehaald.

Ontbijt ging gehaast en snel Fonny moest optijd bij het vervoer zijn die haar boven op de Stevio zou brengen, ik mocht voor de 20x naar het toilet sinds gister. Ik heb last van een griepje gehad de afgelopen 2 dagen waardoor ik een beetje aan de race was.....smerig detail i know maar voelde me niet echt top. Ondanks dat ging het vaandaag echt super goed en heb ik de Stelvio gehaald, maar mijn doel om hem van 2 kanten te doen kon ik naar gister verget...en. Moe maar voldaan kan ik deze dagen afsluiten, een super belevenis en ontzettend genoten van alles, de sfeer, de omgeving...en natuurlijk de mannen en vrouwen van de Friends, allemaal heel erg bedankt voor deze ervaring, jullie zijn allemaal toppers.
Weer een ervaring rijker, mensen ontmoet en geleerd wat afzien was zeker bij de mortirolo. Je kan nog zoveel trainen maar je bent altijd afhankelijk van de vorm van de dag, je materiaal en zoveel meer wat je niet kan bedenken. de mensen hier zijn super geweest de organisatie was perfect en zo ook het hotel. De omgeving is echt zo mooi en voor een fietser is dit de mooiste plek op aarde.............
Na een hele mooie maar ook zware tijd kon papa gaan genieten van een wel verdiende vakantie bij Oma en Henk in Hongarije of eigenlijk een voor proefje van wat we over 4 weken gaan doen.........rusten maar dan in Indonesië. Oma en Henk zorgde goed voor papa en Fonny en we hebben het heerlijk en gezellig gehad.


Kaeden weet dat ik je verschrikkelijk mis en dat ik zo erg benieuwd ben wie en wat je aan het worden bent........ik heb het soms best moeilijk en het liefst zou ik naar je toe gaan. Helaas weet ik maar al te goed dat het niet slim is om te doen, ik wil jou rustig op laten groeien met je moeder zonder dat er stress of ellende gaat ontstaan. Je zult het misschien nooit begrijpen waarom ik er niet voor je was in je jonge leven maar dat was niet mijn keuze.........ik had geen keuze en moest accepteren dat ik je niet meer kon zien. Ik zou nooit vrijwillig kiezen om mijn zoon niet te zien, ik wilde bij je zijn en je vasthouden zoveel als mogelijk. Zowel jij als ik moeten iemand missen in ons leven die heel belangrijk zou zijn...........maar vergeten doe ik je nooit, iedere dag wordt ik wakker en jij bent dan in mijn gedachte.........ik hou van je zoon.

Papa

2014/08/03 20:33:19

Updateje

Hey manneke,

Het is alweer een tijdje geleden maar ik was je niet vergeten hoor, door dat papa behoorlijk druk was de afgelopen tijd kwam het er maar niet van. Dit weekend had papa storingsdienst en zag ik een gaatje om je weer eens op de hoogte te gaan houden.

Hoe gaat het met iedereen?

Heel goed kan ik je melden, aller eerste de jongste van de fam en dat is je nichtje Alina ze groeit als kool en is en super lieve meid. Natuurlijk zijn Robin en Nadia super trots op haar, ook met hun gaat het gelukkig goed.

Bente en Kira zijn beide overgegaan voor school en het gaat heel goed met ze, op dit moment zijn ze op vakantie samen met John en Yvonne in Frankrijk. Helaas zijn zowel John als Yvonne hun baan kwijt geraakt maar voorlopig gaat het goed gelukkig.

Henk en mijn moeder zijn weer naar Hongarije waar ze in de zomer periode altijd zijn.

Ook met Oma gaat het gelukkig goed ze is nog steeds heel fit maar de ouderdom begint nu toch wel duidelijk te worden, geestelijk is ze nog fit als een 20 jarige hoor.

Met Remy en Donny gaat het ook goed ze zijn weer bij hun moeder naar een tijdje bij hun vader te hebben gewoond, mijn zus gaat het ook goed mee maar helaas zie ik die niet.

Met kimberly en Arnold gaat het ook goed ze gaan papa en mama worden......smile de familie word groter.

Met papa en Fonny gaat het ook heel goed, papa heeft weer een paar doelen gered en er komen er nog twee dit jaar (maar zo dadelijk daar meer over). Fonny is nu met haar dochter Tara naar Indonesië voor hun zomer vakantie en tevens op familie bezoek omdat al haar familie daar woont. In de vakantie periode is het redelijk druk of hebben we een te kort aan mensen op ons werk vandaar dat ik door werk, de collega's met kinderen hebben natuurlijk voorrang. Natuurlijk zou ik niets liever willen dan met jou mijn manneke vakantie te hebben maar helaas is dat niet mogelijk.........en dat vind papa natuurlijk heel erg en is er dan vaak verdrietig om. Maar laten we het over mijn doelen hebben, ik had er 2 deze periode beide 1/4 triatlons.


15 juni.......

Op deze datum was de triatlon van Hengelo (GDL) en de dagen ervoor had ik mijn gewenste training klaar voelde me goed maar toch was het geestelijk erg zwaar voor mij, het was die dag vader dag........op deze dag heb ik het altijd heel moeilijk. Natuurlijk komt dat ik als papa mijn kleine man niet kan zien en dat zou niemand ooit mee moeten maken. Naar mate de start dichter bij kwam kreeg ik het moeilijker, sporten is niet alleen lichamelijk sterk zijn maar zeker ook geestelijk maar ik wist de knop om zou gaan vanaf het start schot. BAM.......daar was hij en ik kon gaan zwemmen...helaas was mijn hoofd nog niet zover en ging het heel erg moeizaam na 2 baantjes wilde ik het liefst stoppen maar gelukkig waren mijn broer en Fonny er om mij te supporten en kon ik langzaam maar zeker toch het ritme vinden.....al ging het super traag. Naar 25 minuten kwam ik het water uit en moest ik gaan fietsen de knop ging nu wel om en ik besloot ervoor te gaan ......fietsen gaat bij papa altijd goed en dit vloog voorbij....lopen normaal niet super snel en nu dus ook niet en het was heel warm de zon vol op mijn hoofd en geestelijk moe. Het werd een gevecht tegen mijzelf die ik gelukkig het gewonnen puur op doorzettingsvermogen................was een triathlon om snel te vergeten maar wel gehaald.

5 juli.....

Triathlon van Didam deze was groot en goed georganiseerd, ik voelde mij heel goed en ondanks de regen had ik er verschrikkelijk veel zin in, natuurlijk waren John en Fonny er weer bij......ik ben trots op mijn broer en wat hij voor me doet....en Fonny is mijn rots in de branding, ze is er voor me als ik haar nodig heb ze geeft me rust en een super goed gevoel ze geeft me alle tijd om te trainen en zorgt dat ik goed eet.......tijdens de regen het water in dat was wel effe apart maar de temp was goed. BAM...........zwemmen en 23 minuten later was ik alweer onderweg naar mijn fiets, de wissel ging super en vanaf de eerste trap ging het goed.......37,6 km/h dit gaat super, laatste stukkie toch iets rustiger aan gedaan omdat ik nog moest lopen en das niet mijn sterkste punt normaal. Fiets weg zetten wisselen en lopen........eerste ronde gaat heel goed maar ik begin honger te krijgen en bedenk me nu dat ik vergeten ben te eten......2 broodjes is niet genoeg voor een triatlon.......dom dom dom, 2 ronde gaat ook nog redelijk maar ik merk dat mijn energie opraakt. Dan gaat het toch weer een strijd worden ondanks mijn goede gevoel, halverwege de 3 ronde begin ik kramp te krijgen en besluit langzamer te gaan lopen binnen komen is belangrijker als winnen..........eerste word ik toch nooit....lol. Gelukkig kan ik 1.5 ronde net op de kramp grens blijven en heb ik het toch weer gehaald................Yeahhhh.

Nou voor dit jaar zijn er nog twee doelen die zeker van plan ben om te gaan halen. De eerste zal de 1/4 triatlon van Veenedaal zijn, de volgende uitdaging is dan forza4friends4all dit is een stichting die voor kinderen met een vermoeidheidsziekte sponsor beklimmingen doet om op deze manier geld op te halen voor medicijnen. Dit is een hele zware 3 dagen waar we de Cavia, Mortirolo en Stelvio op moeten fietsen in Italië.
Vergeleken met wat die kinderen mee maken is dit maar een eitje natuurlijk, maar zolang ik kan meewerken om kinderen en ouders een langere tijd samen te geven ben ik tevreden en doe ik dit met plezier...................niemand zou zijn eigen kind moeten missen.

Zo je bent weer op de hoogte en natuurlijk zal ik dit blijven doen zo...........ik kan je niet zien maar ik zal me best blijven doen om hier te laten zien wie je papa en je familie zijn.

Ik hou van je manneke en ik mis je heel erg veel..........XXX

Papa

Danny

2014/04/21 16:38:08

de toekomst

Mike, weer mooi onder woorden gebracht man.
Heel bijzonder hoe je dit deelt voor de toekomst.

Papa

2014/04/21 16:03:57

update

Hey manneke,

Papa heeft weer 2 doelen gehaald die hij graag wilde gaan doen en natuurlijk gaat papa daar weer een verhaaltje over schrijven voor jou...............maar aller eerst een heel vrolijk Pasen en een hele dikke knuffel van papa.

2 weken geleden was de Ronde van Vlaanderen een toertocht voor op de fiets en dat is een klassieker onder de wielertochten, hij is heel erg mooi om te fietsen maar er zitten ook dingen in die ik helemaal niet leuk vond eigenlijk. De dingen die papa helemaal niet fijn vond waren de kasseien, dit zijn stenen van 15 bij 15 cm met een ronde kop er op.....pffff als je daar overheen rijd dan is het net of je door een padrijd waar de stenen uitsteken en los liggen......mooie rit maar niet echt mijn ding. Nou is het natuurlijk wel zo dat je alles een keertje moet hebben gedaan en daarom deed ik het dus. Er zitten heel veel klimmentjes in die behoorlijk stijl zijn voor nederlandse begrippen en de kasseien maken het nog lastiger, door dat veel mensen het niet naar boven reden moet je zelf soms remmen en afstappen en vervolgens gaan lopen dit vond ik ook niet echt fijn. uit eindelijk heb ik de 133 km die ik moest rijden in een redelijk tempo gereden en was naar 4,5 uur rijden bij de finish. Ik weet niet echt snel maar harder was bijna niet mogelijk voor papa de rede was de tijdrit die papa de volgende dag had in Almere............al met al was papa dik tevreden over de rit en het tempo.

De ATC tijdrit in Almere,

Zoals gezegd moest papa ook in het zelfde weekend als de Ronde van Vlaanderen een tijdrit rijden, deze was naar  een week eerder verzet gevolg was dat ik een heel druk weekend had. Tijdens de ronde van Vlaanderen was papa helemaal vergeten te drinken en te eten, het gevolg was dat ik een beetje vermoeid was en dat ik vocht te kort had opgelopen. Hierdoor kreeg papa erg pijn aan zijn hoofd en kon amper slapen, net voor een wedstrijd wil je dit natuurlijk niet en ik zag mijn doel een beetje verdwijnen. Mijn doel was trouwens om een gemiddelde van 36/37 km/h te gaan rijden, dat zou een verbetering zijn van 6 km tegenover mijn aller eerste 40 km rijdrit (deze was 30,3 km/h reed toen net 3 maanden op een racefiets). Toen ik in Almere aankwam was ik best nerveus en raakte zelfs mijn startnr kwijt, gelukkig werd deze weer gevonden door Niek (vriend van papa) die er ook was om een poging te wagen. Helaas regende het verschrikkelijk en ik ben niet zo'n regenrijder sterker nog ik hou er niet van en doe het nooit. Eenmaal op de start aangekomen leek alles van me af te vallen en ik voelde me goed, het aftellen begon en ik mocht starten............en het ging goed......de kilometers vlogen voorbij en ik ging heerlijk, tijden een korte blik op mijn computer zag ik dat ik op een gemiddelde van 39/40 km/h zat en wist dat ik dat nooit vol ging houden een uur lang. Uit voorzorg nam ik dan ook een beetje gas terug zeker omdat de wind heel behoorlijk was (windkracht4), de eerste ronde van 21 km ging super. Bij de start aangekomen en een nieuwe ronde van 21 kilometer voelde ik mijn wiel weg glijden en dat was voor mij een teken dat ik iets te hard ging, ik zou en moest binnen komen in een mooie tijd maar als ik val dan heb ik niets dacht ik. Langzaam maar zeker werden mijn benen moe en moest ik iets langzamer gaan rijden, helaas ging daar ook mijn gemiddelde een beetje naar beneden.............39.......38.........zucht nu wordt het toch wel heel zwaar. In de laatste 10 km heb ik moeten vechten voor wat ik waard was, ik pepte mezelf steeds weer op als mijn snelheid naar beneden ging en uit eindelijk bij de laatste km kreeg ik weer wat wind mee en zag ik de finish..............een laatste kracht stoot en ik was binnen..................Ik was klaar en had mijn doel gehaald en sterker nog ik was met een gemiddelde van 37,8 gefinisht dit was beter als gehoopt en ik was zo blij maar ter gelijke tijd ook zwaar vermoeid geraakt............

Hoe dan ook ik heb mijn doelen gered, afgezwakt en grieperig en vermoeid maar weer een deel van mijn doelen gehaald en trots...............Wat ik je hier mee wil vertellen Kaeden is dat zolang  je vecht voor je de dingen die je graag wilt bereiken zal het je lukken, je moet graag genoeg willen... pijn en vermoeidheid zullen je in de weg staan maar je kan alles zolang  je er maar voor vecht. Jij bent mijn motivatie en de rede dat ik deze doelen heb gezet dankzij deze doelen kan ik je laten zien dat ik aan je denk en probeer je op mijn manier iets mee te geven, ik hoop dat jij hierdoor weet wie ik ben en dat je meer kan als je denkt.Ondanks dat papa niet bij je is zal ik je proberen zoveel mogelijk mee te geven als ik kan..........ook al is het van een afstand.

Elsbeth

2014/03/16 17:32:15

mooi

Dat heb je heel mooi geschreven Mike. Prachtig en ontroerend!

wil cornelissen

2014/03/16 13:18:42

Kaeden

nou papa Mike.dat heb je toch maar weer geschreven.
knuf tante wil.xx

wilma

2014/03/16 12:26:03

rec

mooi mike... kippenvel krijg ervan..maar hoop dat je je zoon toch gauw is te zien krijgt en hem in je armen kan nemen xx

mirko

2014/03/16 11:56:30

respect kerel

Mike,mooi beschreven topper!

Papa

2014/03/16 11:32:48

update

Hey Manneke,

Het is alweer een tijdje geleden maar natuurlijk ben ik je niet vergeten, door dat er wat problemen waren met je Webpage konden er geen berichten geplaatsts worden. Gelukkig is dit sinds vorige week weer allemaal verholpen en kan er door iedereen weer gepost worden als ze dat willen.

Het is inmiddels al een hele tijd geleden dat ik jou gezien heb en natuurlijk mis ik jou elke dag nog heel veel.......het ergste vind ik dat ik niets van je weet, hoe je er uit ziet, wat voor een karakter je hebt.........het is voor mij verschrikkelijk moeilijk als mensen me vragen hoe het met je gaat. Ik weet dat die mensen het goed bedoelen maar ik weet gewoon niks en kan helemaal niets zeggen, natuurlijk wil ik iedereen zeggen hoe mooi mannetje je bent en dat je de liefste van de wereld bent. 2 jaar en 4 maanden ben je nu..................................ik ben er nu een beetje stil van dat de tijd zo snel gaat en dat het al zolang geleden is dat ik jou voor het laatst heb gezien. Voor mijn gevoel lag je gister nog in mijn armen en was het mooiste op de wereld, jij dat kleine mannetje met die kleine voetjes en vingertjes. Er gaat werkelijk geen dag voorbij dat ik niet aan je denk, je foto staat in mijn telefoon en ik word iedere dag door je begroet zodra ik ook maar even in de telefoon kijk. Maar een ding zal altijd zeker zijn ik heb een hele mooie zoon en manneke waar ik super trots op ben.Met papa gaat het gelukkig goed ik heb een super lieve vriendin Fonny en genoeg te doen op mijn werk, ik sport behoorlijk veel. Voor dit jaar gaat papa een aantal dingen doen die best leuk zijn maar ik ga ook voor een stichting 3 bergen op, deze stichting heet energie4all en het zet zich in voor kinderen die elke dag dood moe zijn. Hun energiestofwisseling werkt niet goed en hierdoor zijn ze altijd erg moe en zal hun levens verwachting niet hoog zijn 50% gaat dood voor hun 10 levensjaar...........Zeker ik weet hoe het is om zijn kind niet meer te mogen zien en voor mij was het geen moeilijke keuze om dit te gaan doen...........als ik er maar voor kan zorgen dat de ouders van deze kinderen ze ook maar een dagje langer kunnen zien dan doe ik dat.....niemand zou zijn kind op wat voor een manier dan ook moeten missen. Ik hoop natuurlijk dat veel mensen me hier in gaan steunen en dat ik de bergen die ik moet gaan beklimmen op de fiets kan bedwingen.............dit is een kleine moeite als je na gaat hoe moeilijk die kinderen het hebben natuurlijk.Papa gaat dit jaar ook weer een paar 1/4 triatlons doen en heel veel fietsen en lopen natuurlijk ik zal je op de hoogte houden via je eigen blog hier natuurlijk. Ik zal proberen om van ieder evenement een verhaaltje te gaan schrijven zodat jij precies weet wat je papa doet en of het goed is gegaan. De training zijn al begonnen en ik moet je zeggen dat het goed gaat, ik heb inmiddels al 1400 km gefietst dit jaar en hardlopen staat nog op een laag pitje hoewel ik al sneller loop als vorig jaar doe ik het eigenlijk niet vaak genoeg. Vanaf volgende week zal papa ook weer zwemmen gaan trainen hier is voor mij niet veel winst te behalen dus zal gewoon duur training zijn om het lang vol te houden. mijn overal training zal iets meer worden naar mate het seizoen op zijn top komt en ik hoop dat er geen vervellende blessures gaan komen wat natuurlijk altijd kan gezien mijn leeftijd en de uren dat ik train en sport. Als je ouder wordt dan gaat alles minder snel en zijn je spieren minder soepel voor mij is het dan ook niet belangrijk de snelste te zijn maar dat ik mijn eigen grenzen kan verleggen.

Met je Familie van papa's kant gaat het ook super:

Oma......met mijn oma (jou overgroot oma) gaat het goed na een paar zware maanden vorig jaar is ze weer helemaal op geknapt en is ze weer super fit, 89 jaar and still kicking.... wow wat een respect voor haar. We proberen natuurlijk ook zoveel mogelijk bij haar te zijn, we koken voor haar en proberen er zoveel mogelijk voor haar te zijn.

Mijn moeder en vader..........ook daar gaat het inmiddels weer goed mee ze hebben weer een beetje rust na dat Henk aan zijn hart is geholpen en ze zijn verhuist van Doetichem naar Arnhem. Ze zullen deze zomer weer naar Hongarijen gaan zoals ieder jaar en papa en Fonny gaan als het goed is na zijn 3 dagen bergklimmen in Italie bij oma op visite en blijven er dan een week.

John, Yvonne, Bente en Kyra.....Daar gaat het ook goed mee Bente was jarig vorige week (10 maart) kyra is een hele lieve en leuke meid...als je ze ooit zult zien je hebt super lieve nichtjes. John is helaas zijn werk verloren maar hij is ook nederlands kampioen Kempo geworden (deden er maar 3 mee hoor....lol) en hij mag naar de wereld kampioenschappen in hungarijen dit jaar. Yvonne is nog steeds aan het werk maar ook voor haar zal het spannend gaan worden als het contract afloopt, gelukkig is Yvonne een door vechtertje en gaat het wel goed komen qua werk denk ik.

Robin en Nadia..........zoals ik al een keer had gezegd zijn ze papa en mama geworden van een hele leuke meid, mijn en jou nichtje Alina. Robin was altijd als een zoon voor me en ik ben dan ook heel trots op hem dat hij een super lieve vrouw heeft en een hele mooi kleine meid. Ze hebben zoveel vertrouwen in jou papa dat ze gevraagd hebben of ik de voogd van Alina wil worden, natuurlijk hoop ik dat dat nooit nodig zal zijn.

Kimberley en Arnold........dat zijn je nichtje en haar vriend ze wonen in een heel mooi huisje en hebben de spulletje goed voor elkaar, natuurlijk ben je trots als oom dat ze het goed hebben. ze zijn echt lieve mensen die jou in het echt hebben gezien toen je net geboren was......ik ben blij dat ze dat hebben mogen mee maken.

Remy en Donny.........Ik ben blij dat ze hun weg hebben gevonden naar hun vader en dat ze daar gelukkig zijn, net zoals jij hebben zij ook hun vader moeten missen voor een groot gedeelte van hun leven. Remy is meer de rustige en Donny de drukte maker maar beide hele lieve gasten.Nou tot zo ver je update en ik ga je natuurlijk op de hoogte houden van alle dingentjes die gaan gebeuren of die ik meemaak.

Papa houd van je manneke................XXX

Papa

2014/03/11 22:40:56

Test

Effe kijken of alles weer goed werkt.......

Knuffel van papa.

Papa

2014/01/01 14:37:04

Nieuwjaar

 Yeahhhhhh nieuwjaar

 

Vandaag is het de eerste dag van 2014 en heeft papa een paar leuke dagen gehad en heeft eens goed nagedacht over het afgelopen jaar.........ik heb het aantal doelen gehaald die ik had gezet voor dit jaar en daar ben ik heel trots op. Helaas is het voor mij niet mogelijk om jou mijn kleine jongen te kunnen zien en dat is nog steeds heel erg moeilijk voor mij, er zijn gelukkig ook goede en leuke dingen gebeurd dit jaar het leven van papa gaat ook gewoon door natuurlijk. Ik zal je een klein overzichtje geven van hoe mijn jaar was.

 

2013:

 

Dit zal het tweede jaar zonder jou worden en dat maakt het voor papa heel moeilijk, om mijn gedachte bezig te houden heeft papa een paar doelen gesteld die hij wil gaan doen. Deze doelen zijn allemaal op sportief gebied zolang ik bezig ben is mijn gedachte een beetje afgeleid waardoor ik meer rust krijg in mijn hoofd, je zult nooit weten hoe moeilijk  het voor papa is om zonder jou te moeten zijn. Ze hebben het belangrijkste van papa afgepakt en dat is zijn kleine jongen en zowel jij als ik kan daar wat aan doen, natuurlijk is dat voor jou een gemis.....een kind zou beide ouders moeten kunnen zien en beleven.......voor mij is het een leegte en frustratie.  Juist om deze rede ben ik gaan sporten het geeft mij heel veel rust en ik kan mijn stress kwijt.........maar het missen van mijn kleine man is iets wat ik nooit kan bevatten of aan wennen........jij zal altijd in mijn gedachte blijven Kaeden.

 

Mijn eerste doel was een tijdrit van 40 km en die ging goed, omdat ik pas 3 maanden trainde was de tijd niet heel erg goed .......maar het was een begin. 40 km met een gemiddelde van 31 km/h........niet slecht vond ik zelf en was dus tevreden, het was voor mij een extra training voor de Triatlons die ik wilde gaan doen. Ik kwam er al snel achter dat ik niet zo sterk was met fietsen en dat moest veranderen, ik kwam bij een clubje (De Appeltaartjes) mensen die ook veel fietsen en mijn eerste ritje met hun maakte gelijk duidelijk dat ik ze niet bij kon houden over de dijkjes rond om Arnhem.

 

In Mei zou mijn eerste 1/8 Triatlon zijn in Westervoort en mijn training ging best goed, de Appeltaartjes zorgde dat ik genoeg training qua fietsen kreeg en in de tussentijd ben ik ook gaan hardlopen en zwemmen. Ik ben niet de snelst maar ik geef niet snel op en zoals je hebt kunnen lezen op je eigen blog, uit eindelijk ging het allemaal best makkelijk omdat ik genoeg had getraind en goed was voorbereid natuurlijk. De tijden waren niet de beste maar ik was tevreden en had geen blessures.

 

fietsen zou voor mij steeds belangrijker gaan worden omdat ik het heel erg leuk vind, al snel volgde er een paar nieuwe doelen.......de Mont Ventoux en Alpe Heuz..........dit zijn 2 hoge en zware bergen in Frankrijk. Het kwam omdat mijn broer, Yvonne, Bente en Kyra daar op vakantie gingen en ik gevraagd werd om mee te gaan. Ik ging gelijk heel hard trainen om die bergen te verslaan en daar ben ik goed in geslaagd, ze staan nu op mijn lijstje met behaalde doelen.

 

De triatlon van Veenedaal dit is een 1/4 triatlon weer iets verder als de vorige en eigenlijk was dit net als die van Westervoort  een super ervaring  en had ik genoeg getraind om hem zonder al teveel problemen af te sluiten, meerdere doelen ontstonden naarmate het jaar vorderden........de Urbanatlon, Henk Lubberding Classic, Reichswald, Ronde van Nijmegen, Mantel toertocht, Bridge to Bridge, posbankloop..............Heel veel training en energie ging naar het behalen van alle doelen en ik heb ze allemaal gehaald en zonder blessures. Hierdoor werd de lat weer hoger gelegd voor het nieuwe jaar.........en dat allemaal omdat ik mijn kleine man niet mag zien, jij bent mijn grootste motivator, je kent me niet, je weet niet wie ik ben en je zal nooit weten wat je voor invloed jij op mijn leven hebt gehad. Maar een ding weet ik zeker als je ook maar 10 % op je vader lijkt ben je een super goed manneke en zal ik heel trots op jou zijn en ik blijf hopen dat ik je ooit nog eens zal zien.

 

Natuurlijk gebeurden  er ook genoeg ander dingen dit jaar Oma werd ziek en herstelde gelukkig heel goed, ze had 5 longontstekingen en vocht heel hard om beter te worden en dat deed ze....ze is nu weer thuis en zit er weer lekker bij gezond en we hopen dat ze er nog lang zal zijn.....we houden van haar. Je grote neef Robin en zijn vrouw Nadia zijn getrouwd en hebben inmiddels een kleine meid met de naam Alina, ze is mooi en super lief......Ome John heeft zijn baan verloren maar het gaat gelukkig wel goed met hem en de rest, ze zullen een moeilijke tijd krijgen en natuurlijk gaat papa ze helpen daar waar hij kan.

 

En papa die heeft nog een leuk nieuwtje voor jou, papa heeft weer een rust puntje in zijn leven iemand die verschrikkelijk lief, zorgzaam maar ook heel erg veel van papa houd is in zijn leven gekomen haar naam is Fonny en ze is een super meid.

Natuurlijk wilde ik je goed op de hoogte houden en dat ging redelijk goed tot dat de webpage een beetje problemen kreeg en ik niet erg makkelijk de updatejes kon toevoegen, hier wordt aan gewerkt en zodra dat is gefixed zal ik weer regelmatig updates plaatsen. 2014 zal een druk jaar en sportief worden maar ik hoop ook een mooi jaar met veel geluk en goede dingen....wie weet wat het jaar ons zal brengen het zal afwachten worden maar ik ben altijd heel positief geweest en dat zal ik ook blijven. Jongen ik hou van jou en ik hoop dat je een heel goed, liefdevol en gezond jaar gaat krijgen.

 

Ik hou van jou Kaeden....XXX.....en ik mis je heel erg.


Read more

2013

Papa

2013/12/23 21:08:37

Gaat veel niet goed op deze site....

Hey jongen helaas gaat er het een en ander niet helemaal goed op jou site, ik zie steeds reclame en vreemde dingen verschijnen wat niet helemaal de bedoeling is.
Papa gaat hier achter aan om te zorgen dat jou page overzichtelijk blijft, het is heel raar dat ik zelfs geen post meer kan maken zonder dat ik via je eigen account inlog.

Zodra de problemen over zijn zal ik dit natuurlijk melden.

ik ga je updatejes snel weer bij werken..........

Ik hou van je jongen, hele dikke knuffel Papa.

Papa

2013/12/23 21:04:23

JarigYeahhhhhhh van harte gefeliciteerd manneke.

Vandaag is het 19 November en jij bent 2 jaar geworden, je zult inmiddels wel een hele kerel zijn geworden, ik weet eigenlijk wel zeker dat je al door het huis heen en weer rent. Ik ben zo beni...euwd hoe je er uit ziet en wat voor een karakter je zult hebben, natuurlijk baal ik heel erg dat ik niet bij je kan zijn tijdens het vieren van je verjaardag maar ik weet zeker dat hij leuk zal zijn met je opa, oma, tante, oom, neefjes en nichtjes en natuurlijk je broer.

Dat ik niet bij je ben wil natuurlijk niet zeggen dat niet aan je denk, natuurlijk doe ik dat je bent mijn zoon en die vergeet je nooit. Voor mijn familie vind ik het ook heel erg ze hadden je ze graag willen leren kennen en zien opgroeien.......en zeker voor je grootmoeder (mijn oma) die inmiddels 78 jaar is. Ze vind het zo erg dat ze je maar een keer heeft kunnen zien. Weet dat iedereen je heel erg mist Kaeden ook al ken je hun niet papa praat nog altijd heel veel over jou en hoe veel ik je mis.

Zoon ik hoop dat je een super dag gaat hebben dat je heel veel mooie en leuke kadootjes gaat krijgen, ik vind het heel erg dat ik er niet voor je kan zijn............wat ze ook zeggen Ik hou van je en mis je nog steeds iedere dag, ik mag me dan wel groot houden voor iedereen maar heb heel veel pijn in mijn hart dat ik jou niet kan zien.

Papa houd van jou Kaeden......voor altijd.

XXX Papa.

Papa

2013/09/10 18:33:15

weer 2 doelen gehaald.

 

Vandaag was het zover naar een training van 7 maanden zou ik mijn eerst 1/4 triatlon gaan doen en natuurlijk ga daar een verhaaltje over schrijven.

Zwemmen: (tijd 24.42 ....als 181 het water uit)

Zoals de meest van jullie weten heb ik een probleem met mijn oor waardoor ik eigenlijk alleen de schoolslag kan doen, ik heb een dop maar ben toch behoorlijk bang dat hij uitvalt en dan verzuip ik. Het water was heerlijk en met 19 graden best lekker om in te zwemmen, ik laat eerst iedereen voor gaan omdat ik een hekel heb aan dat mensen tegen je aan zwemmen en ik toch niet de snelste ben maakt me dat eigenlijk ook niet uit. Het zwemmen ging eigenlijk heel relax ik kon lekker mijn eigen tempo zwemmen en ben dan ook dik tevreden met de tijd.

Zwemmen ben ik helaas niet zo goed in.

Wissel 1: (4.39... als 195 de wissel uit).

Zoals gewoonlijk op mijn dooie gemak......ik heb niet echt een tijdsdoel, sokjes en schoennen aan en de helm op effe wat drinken banaan eten....... hartslag meter aanzetten, de fiets pakken en dan naar de start van het fietsen.

Fietsen : (1,06,02.....als 65 wissel 2 in).

Iedereen weet inmiddels dat fietsen mijn favoriet is en dat was ook wel te zien, ik ga redelijk wat mensen voorbij en voel me als een vis in het water.......heum ....maar dan op de fiets. 6 rondjes moesten er gefietst worden en ze vliegen voorbij ......heerlijk dit.....plotseling regen en de snelheid moet iets naar beneden omdat te hardremmen voor problemen kan zorgen op het bochtige stuk maar blijkbaar scheelde dat niet erg veel.......de tijden zijn super een gemiddelde van 35,2 km/h gaat goed en ik kan het makkelijk vol houden .....misschien had ik iets harden moeten gaan maar ja wat zal dat hebben gescheeld uit eindelijk en misschien blaas je je zelf wel op.......kortom fietsen ging super.Dat fietsen gaat me echt makkelijk af hoor.

Wissel 2: (3,25....132 plek overall).

 

Fiets wegzetten de helm af doen rustig aan de schoenen uit, wat eten en drinken.....loopschoenen aan even de beetje afdrogen...........en naar de start voor het lopen.

Lopen: (54,52......78 plek.....146 overal).

Bij de start stond John met de iphone met runkeeper klaar deze moest ik eerst omdoen, vervolgens lekker rustig lopen en het gaat goed tot dat ik met mijn voet op de rand van het fietspad kom.....shit en die was 2 weken gelden al dubbel geklapt.....zucht.......gelukkig valt het mee maar ik voel hem wel. Ik besluit om heel rustig te gaan lopen omdat ik hoe dan ook wil finishen.......en ik moet nog 3 ronden van 2,5 km, het parcours is gedeeltelijk hard maar ook een bos pad met schelpen, takken enz.....ik kijk meer op de grond als voor me. gelukkig gaat het goed en kan ik naar de eindstreep wat een heerlijk gevoel is dat zeg................ik heb het gered en ben heel trots dat ik weer een doel kan afstrepen.

Papa steekt de tong uit naar om John hoor niet naar jou.

Uiteindelijk 146 overal geworden van de 200 mensen, niet super goed maar ik ben tevreden en weet dat ik nog sneller kan. mijn doel was 2 uur en 45 minuten achteraf gezien een erg veilige tijd .......maar binnen komen was mijn doen en dat is gebeurd. Ik weet nu wat mijn mindere punten zijn en dat ik nog veel moet trainen voor mijn halve triatlon.

 

De zondag daarna ben ik nog een eindje wezen fietsen en deed mee aan de Henk Lubberding Classic, dat is een prestatie tocht waar de eerste 90 gezamelijk worden gereden en daarna wordt de weg vrijgegeven om zo hard mogenlijk te gaan. Je snapt het al ik was nog een beetje moe in de benen van de triatlon van de dag ervoor maar opzich ging het best goed, papa had de vaart er goed in helaas miste ik het punt van vrijgeven waardoor ik verder achter in zat.....volgende keer toch beter opletten. Er zaten behoorlijk wat klimmentjes in en dus erg zwaar voor papa ik ben helaas niet zo'n goed klimmer waardoor ik veel tijd verlies. Uiteindelijk heeft papa het helemaal nog niet zo slecht gedaan en is papa 212e geworden van de 500 mensen die meededen. Ik vond het een hele leuke rit maar ik moet ook eerlijk zijn dat het erg nerveus rijden is als de groep de eerste 90 km samen is.

 

Papa kreeg zelfs een getuigenschrift gekregen.

Zaterdag 7-9-2013.

 

Vandaag ga ik met 2 mensen een rondje rijden en uit eindelijk zou dat 120 km worden wat eigenlijk niet zo slim is omdat papa morgen de Bridge to Bridge run in arnhem gaat doen, ik vind het nogal moeilijk om niet te gaan fietsen veel van mijn maatjes zijn vandaag naar de Mont Ventoux toe om daar voor de stichting www.Hersentumoren.nl te gaan rijden ze hebben veel geld opgehaald voor dit doel.....papa heeft hier voor laatst de spinningmarathon meegedaan om zo meer geld op te halen voor hun doel. De gedachte dat ik ook aan het fietsen ben geeft me toch een beetje het gevoel bij ze te zijn....natuurlijk volg ik het op facebook zoveel als ik kan.

 Bij de appeltaartjes fietsen heeft een voordeel je eet veel appeltaart....lol.

Zondag de dag van de Bridge to Bridge run in Arnhem.

 

Papa is er helemaal klaar voor en voelt zich best goed, vorig jaar was dat heel anders ....papa was toen nog kapot omdat hij jou niet mocht zien en daardoor was het meer een gevecht tegen hemzelf als tegen de tijd. Vorig jaar deed papa er 1.06 minuten over en dat was ver beneden de verwachting maar ik had het veel te moeilijk om normaal te kunnen sporten. Dit jaar is alles anders ik heb me erbij neergelegd dat je moeder niet wil dat ik je zie en hoewel ik dat nog steeds niet snap moet ik accepteren dat het zo is. Mijn enige manier om jou te laten zien wie papa is zal via deze site zijn, het liefst zou ik je bij me hebben maar die keuze ligt niet bij mij ....helaas. Maar effe terug naar de het verhaal........We starten om 13.45 en ik ben al vroeg aanwezig samen met een maatje om de startnummers op te halen, langzaam maar zeker gaan we dichter bij de start staan om zo de meeste drukte voor te zijn........pang het startschot is gegeven en we gaan met zijn alle weg 1500 mensen tegelijk rennen das best gaaf om te zien. Als eerste lopen we door het centrum van Arnhem waar veel mensen ons aan het aanmoedigen zijn....wat een heerlijk gevoel.....het lopen gaat heel lekker en al snel naderen we de 1e brug de nelson mandelabrug. We gaan lekker door en het weer is super, lekker droog een beetje vochtig maar ook een zonnentje en als we Meinerswijk in lopen dan is het zonnentje er helemaal waardoor het toch een beetje warm was en het tempo iets naar beneden moest. Vervolgens gaan we de dijk op en komt er weer een lekker windje tempo weer iets omhoog maar begin wel te merken dat ik misschien toch een beetje te hard ben gegaan bij het fietsen een dag eerder......de bovenbenen beginnen moe te worden, maar gelukkig is het niet zo heel ver meer we zijn de 6km al voorbij dus komt helemaal goed dit keer. We gaan naar de andere dijk richting de John frostbrug waar we in redelijk tempo ook over heen gaan nu zal het 1km zijn tot aan de markt........de finisch is er dan al heel snel en papa heeft een tijd gelopen van 52,56 min ik ben heel blij met deze tijd het is een verbetering van 14 minuten......hoe gaaf is dat. Moe maar voldaan gaat papa weer naar huis en heeft een hele moois dag gehad die ik graag met jou had willen delen.

 

Natuurlijk heeft papa jou shirt aan.....www.kaeden.nl


Papa's start nr met jou site er op.....X

Papa heeft inmiddels 4 van zijn doelen afgerond en nu blijft er nog maar een over en dat is de Urbanatlon in Amsterdam 12 km hardlopen met opstakels, natuur;lijk zal papa hier ook een verhaal over gaan schrijven. En als extraatje zal papa ook de Posbankloop gaan doen omdat je nichtje Bente dat moet doen van school en papa gaat mee als motivator/trainer...ik ben heel trots dat ik daar voor ben gevraagd door Bente.......je nichtjes zijn echt toppertjes ik vind het zo erg dat je niet leert kennen ik weet zeker dat je ook gek op hun zou zijn. Nou ik zal snel weer een updateje plaatsen voor je zo dat je weet wat je papa allemaal doet en dat hij je heel veel mist.

 

Zoon ik hou van je en ik mis je.........XXX

Papa

2013/08/04 17:01:51

Vakantie

Hey manneke,

Zo het is alweer een paar weekjes geleden dat papa iets heeft geschreven, dat komt natuurlijk door de drukte van de afgelopen weken en de vakantie die papa had. Maar natuurlijk is papa je niet vergeten en heeft hij zelfs elke dag weer aan je gedacht, tijdens de vakantie heeft papa een 2 doelen uitgevoerd en toch nog genoten van de vrije week.

Vakantie van papa naar Frankrijk.

Papa was door John, Yvonne, Bente en Kyra uitgenodigd om mee te gaan op hun vakantie in Frankrijk natuurlijk wilde ik heel graag mee, omdat ik heel graag bij hun ben en ik 2 doelen had in Frankrijk die ik heel graag wilde gaan uitvoeren. Vrijdags vertrokken we Richting Frankrijk en dat was een ritje van 1050 km dus we kwamen de volgende dag pas aan. Eenmaal aangekomen stond er best veel wind maar toch was het warm, spulletjes uitpakken en weg leggen en gelijk het zwembad in. Bente en Kyra waren heel blij dat ze op vakantie waren en dan was hun favorite oom er ook nog eens bij, ze waren heel lief tijdens de vakantie .......en we hebben veel gelachen.
De tweede dag gingen we een dagje uit naar Nyon dat is een plaatsje in de bergen en dat was erg mooi geweldig zoals het daar is, oude gebouwen en verschrikkelijk mooi uitzicht. natuurlijk gingen we wat drinken en wilde we wat eten ........helaas dachten de fransen daar anders over overdag gaan daar de winkels tijdelijk dicht ivm met hitte.......Rare jongens die fransen hoor. We hebben snel wat eten drinken en spulletjes gehaald en zijn toen weer terug gegaan naar de camping. s'avonds was er heel slecht weer erg veel onweer en bliksem......wat ik trouwens wel heel gaaf vindt. De volgende dag zou ik eigenlijk mijn eerste doel gaan uitvoeren maar door slecht weer moest dat een dagje worden uitgestelt.........snif.........dan maar zwemmen en genieten van het weer wat op de camping wel goed was.

Dinsdag 30-7-2013.......doel 1.

Eindelijk vandaag gaat het gebeuren mijn eerste doel zal worden uitgevoerd en dat is het beklimmen van de Mont Ventoux. De Mont Ventoux is een hele grote berg in Frankrijk die een stijging heeft van 12 % en dat over een lengte van 23 km, geloof me das een hele klim..........We rijden van de Camping naar de Mont Ventoux wat een ritje was van 115 km en de meiden zijn er ook bij om mij te supporten bij mijn eerst doel. In Bedion aangekomen is het heerlijk weer 27 graden en het is 9 uur, naar enige voorbereiding gaat papa beginnen aan de klim naar boven. Het eerste gedeelte is redelijk relax maar al snel komen we in het bos en begint de stijging redelijk op te lopen met als max 12% stijging.......en dat blijft zo tot aan de top........slik. Langzaam maar zeker kom ik steeds verder en valt het best mee ondanks dat het heel veel kracht kost, als je het bos door bent dan heb je ongeveer 17 km gehad en ben je redelijk moe van het klimmen. Maar dan wordt het pas echt moeilijk.....alles wordt kaal om je heen en de bomen lijken te zijn verdwenen....als of je op de maan bent. Het klimmen blijft gelijk 12% maar door dat er geen bomen zijn is er veel wind en die staat pal in je gezicht............dit is zo zwaar papa begint te kraken en zijn benen worden heel erg moe. Gelukkig heeft papa hulp van een andere Nederlander die samen met papa naar boven fietst en een goede motivator is. We stoppen even bij het monument van Tom Simpson een man die is overleden tijdens de beklimming van de Mont Ventoux en maken wat foto's......erg indrukwekkend. Als we weer verder fietsen lijkt het fout te gaan en krijgt papa behoorlijke kramp in zijn linker been, gelukkig waren we dicht bij de auto van de supporters waar ik even bij kon komen. Na 5 minuten besloot papa weer verder te gaan en het ging gelukkig erg goed tot dat ik op de top was ......doel 1 heb ik gered........Yeahhhhhhhh.....ik ben blij, moe, gebroken en emotioneel aangeslagen.......wat een klim zeg..........Maar ik heb het volgehouden tot aan het eind.De volgende dag zijn we lekker wezen gaan zwemmen en luieren op de camping en effe bij aan het komen van de inspanning van de eerste klim, het was erg gezellig en we genoten van iedere minuut.

Donderdag 1-8-2013......doel 2.

Als tweede doel had ik L'Alpe D'Huez staan dit is een berg die de nederlandse berg wordt genoemd omdat we daar vaak tijdens de tour de france hebben gewonnen. Deze is iets korten als de Mont Ventoux maar ook heel zwaar gemiddelde stijging van rond de 9 tot 14% , zeker op het eind is deze heel zwaar. Ik start vanuit een dorpje vlak bij de voet van de klim, even een klein stukje warm rijden en dan de bocht om en ........BAM......gelijk de volle klim in schakelen naar de laagste versnelling en dan rustig je ritme bepalen en door gaan. Vanaf het begin gaat het gelijk goed en kost het me weinig moeite om door te gaan, 21 bochten zijn er en bij de 5 bocht gaat het super goed ik voel dat ik het ga halen en niks kan me meer stoppen......alleen moet ik wel regelmatig drinken door dat ik in de volle zon rij zweet ik veel en dat doe je in de bochtjes die zijn het minst steil. De bochten vliegen voorbij en ik ga me steeds beter voelen hoewel ik het steeds warmer krijg en mijn helm af heb gedaan om zo meer koeling te krijgen. Inmiddels is papa bij het minst stijlen stukje en kan het tempo iets omhoog wat prima gaat, de dorpjes worden zichtbaar en de laatste 3 km gaan beginnen. Ik merk dat het zwaarder wordt en eenmaal bij de laatste km ben ik al feest aan het vieren dat ik het gehaald heb.......en dan wordt het heel erg stijl.......even doorbijten en succes is daar....nog 500 mtr en ik ben er ik zie John al staan, die was dit keer alleen mee omdat de rit 216 km was vanaf de camping en de meiden naar een zwem park zouden gaan. De meters gaan zeer langzaam en mijn benen worden toch wel moe nu, ik besluit om te gaan staan en mijn laatste krachten te gebruiken.......Dit pakt goed uit en ik kom het dorp binnen gereden staan, zitten en weer staan en weer zitten.......Yeahhhhh........ik ben er eindelijk en ga snel even ergens wat zitten drinken en wacht tot John er aankomt ......effe een paar foto's en dan snel weer naar de camping ...........en het zwembad in . Doel 2 bereikt..........ik ben trots en voel me heel erg goed.......je papa heeft de hele rit een shirt aan met daarop jou webpage......zo heb ik het gevoel dat je toch bij me was.Inmiddels is het vrijdag en moet papa weer naar huis toe de vakantie zit er bijna op alleen de rit naar huis nog en dan begint het gewone leven weer, gelukkig kan ik terug kijken op een hele fijne, leuke en geslaagde vakantie met John, Yvonne,Bente en kyra........thanks Familie dat ik er bij mocht zijn en dat jullie mijn supporters wilde zijn, ik hou van jullie.

En Kaeden je was er misschien dan wel niet bij maar in gedachte ben je er altijd.......papa houd van je manneke.

Papa

2013/07/02 13:40:24

Hey manneke van me


Het is inmiddels alweer een paar weken geleden dat ik een berichtje voor je schreef en om j eerlijk te zeggen is er ook niet zo heel veel gebeurd de afgelopen weken. Papa heeft lekker getraind en het gaat steeds beter lijkt het, hoewel ik op dit moment een beetje vermoeid ben en mijn lichaam een beetje traag beweegt. Wat heeft papa zoal gedaan de afgelopen weken.......ben veel hoogte aan het trainen en eerlijk gezegd gaat dat een beetje ten koste van het zwemmen en lopen....fietsen blijft voor papa het leukst maar probeer het andere toch wel bij te houden hoor. Vorige week heeft papa de Jan Janssen Classic gereden, dit is een rit van 160 km geworden en het was een hele mooi tourrit. Het gaat door de omgeving waar papa veel fietst met zijn maatjes van de club "de Appeltaartjes", behoorlijk wat kleine klimmetjes waardoor je vervolgens best vermoeide beentjes krijgt.

Natuurlijk was het ook Vaderdag die ik zonder jou moest vieren en dat was best moeilijk voor Papa ik had het natuurlijk veel leuker gevonden dat ik jou in mijn armen had gehad. Nou had ik wel geluk dat jou nichtjes Bente en Kyra toch een kadootje voor me hadden gekocht omdat ze wisten hoe ik me voelde en dat deed me heel erg goed.......het zijn echt schatten die nichtjes van jou.... Ok was je oom John jarig deze maand en we hebben daar met de familie lekker bij elkaar gezeten bij gepraat en genoten van eten en drinken. Je neef Robin en zijn (inmiddels) vrouw Nadia waren er ook net als je nichtje Kimberly en haar vriend Arnold natuurlijk waren ook oma en mijn moeder aanwezig. Afgelopen Woensdag was papa jarig en weer heb je het moeten missen ik heb er nog niks aan gedaan omdat het voor mij een dubbele dag is oke ik ben jarig maar ook heb ik de strijd om jou vorig jaar op mijn verjaardag afgesloten............op zo'n dag heb je het dan toch eigenlijk best moeilijk.....

Nou veel meer nieuws is er niet op dit moment, ik heb nog wel een verassing voor je maar dat komt bij het volgende berichtje. Overigens is het niet leuk voor mij om alles zo openbaar te vermelden misschien denken mensen wel dat ik aandacht wil of dat ik graag in de belangstelling sta maar eigenlijk is dit de enige manier om jou te laten zien wat papa allemaal doet en hoe zijn leven is nu. Je zult het misschien lezen als je ouder bent en als je dit dan leest hoop ik dat je toch een beetje je papa kent en dat je me komt opzoeken. Niemand weet hoe en wat ik precies voel en hoe moeilijk het voor me is om alles zo op te moeten schrijven ondanks dat ik heel graag wil dat ik je in de buurt kon hebben, het maakt niet wat mensen van me vinden maar ik wil dat jij weet wie ik ben en das het belangrijkste voor me...........Ik hou zoveel van mogelijk van mezelf bij en op zoveel mogelijk plaatsen mocht je me zoeken dan hoop ik dat je me kan vinden.


Papa houd van je jongen en ik mis je heel veel.

 

Papa

2013/05/10 12:15:53

het gaat goed met papa.

Hey jongen,

De afgelopen weken waren drukken dagen en veel feestdagen en natuurlijk gaat het goed met papa. het is weer mooi weer geweest en alles komt buiten tot leven en wordt weer groen, ik hoop dat het goed gaat met je en dat je veel groeit. Ondanks dat ik je niet zie denk ik nog dagelijks aan jou en vraag me af hoe het gaat, je zult inmiddels wel aan het kruipen/lopen zijn en ik verwacht ook je een druk mannetje zal zijn.
Papa is behoorlijk druk geweest en heeft veel trainingen gedaan veel gefietst en gelopen, De afgelopen weken heb ik de toertocht "Reichswaldtoer" gefietst een tocht van 130 km (incl de rit er naar toe) en een run van 18,6 km en nog heel veel kleine trainingen. Gister zelfs mijn eerste triatlon gedaan en dat is me goed bevallen, Ik zal je het verslag laten zien wat ik heb gemaakt zodat je een idee hebt hoe ik mijn eerste triatlon heb beleeft.......


Donderdag 9 mei 2013.... triatlon van Westervoort.

Vandaag ga ik mijn eerste triatlon doen en ondanks dat het maar een 1/8 is ben ik toch heel benieuwd hoe ik het ga vinden. De tijden zullen niet echt belangrijk zijn voor mij dit keer het gaat meer om de ervaring en het gevoel als wat anders. Mijn broer gaat me vergezellen bij dit avontuur als zijn de mannetje van alles aangever, fotograaf en steun en toe verlaat. Hij was zowaar een half uur te vroeg bij me en ik was nog niet klaar met aankleden, zou hij het spannender vinden als ik of waren de kids te druk (lees: vlucht gedrag). Ik had gelukkig mijn spullen allemaal gister al klaar gezet en naar een bakkie koffie besloten we naar Westervoort te gaan.

Het was voor ons een korte reis omdat we hemelsbreed 5 km van Westervoort af wonen een tochtje van 15 minuten. Aangekomen bij de sporthal van Sports planet konden we direct door naar de aanmeld balie waar we een envelop met daar in het startnr en fiets/helm stikkers kregen. deze moesten eerst op de fiets geplakt worden voor we de spullen klaar konden gaan zetten in het parc ferme. Je moet alles zo makkelijk mogelijk neer zetten zodat je niet veel tijd verliest bij de wissels. Langzaam maar zeker naderde de starttijd en na genoeg te hebben gedronken een korte pitstop kon ik me gaan melden bij het zwemmen.

Zwemmen:
Ik was als eerste in het zwembad maar we moesten wachten op de controle mensen wat ik niet erg vond effe rust voor we de briefing kregen, tevens kreeg ik een badmuts met de kleur groen (hoe kon het ook anders). Inmiddels was ik al het water ingegaan en dat voelde best lekker qua temp. Na de briefing zouden we om 12.15 gaan starten en dat werd een minuutje later, ik wachte tot mijn mede baan leden weg waren en ik rustig mijn eigen tempo kon gaan zwemmen. Tot mijn verbazing ging het zwemmen best lekker en ondanks de trage keerpunten zwom ik best redelijk. ik moest zelfs inhouden soms.....en toen schoot mijn badmuts van mijn hoofd......heb ik nou zo'n rare kop of wat is er aan de hand, en dan ga je effe proberen om hem goed op te doen al water trappelend........plop en weer weg......zucht....mijn irritatie nam behoorlijk toe en besloot hem af te laten en stopte hem tussen mijn trisuite en zwom verder dit kosten me een behoorlijk tijd. Vervolgens relax verder gezwommen en voor ik het wist was het tijd voor de wissel....op naar de fiets.

Fietsen:
Dit is mijn favoriete onderdeel dus die moest gewoon goed gaan ik had de spullen goed klaar gezet en de wissel was dan ook een eitje......sokjes aan, schoenen aan, bril op, helm op en de fiets pakken. Rustig de wisselzone uit en dan pas fietsen, tussen door de Iphone nog even aangereikt krijgen zodat ik de data kan uitlezen ik stap op de fiets en probeer in de klikkers te komen wat niet echt soepel ging (altijd zo gaat nooit snel als je het wilt). Dan blijkt runkeeper op pauze te staan en moet ik die indrukken en das niet iets wat effe lekker snel doet met verkeer om je heen en dikke vingers.......uiteindelijk werkte het en de data werd vast gelegd. Zoals verwacht ging het fietsen best goed maar drie haarspelt bochten en de vele drempels/bochtjes zorgde voor een lage snelheid op de dijk stond ook nog eens een beste wind. Volgens mijn fiets computer een gemiddelde van rond de 30 km/h dus best tevreden en naar 4 ronden kwam de fietsrit van 20km tot een eind. Nog effe rustig naar het parc ferme lopen en ik mocht weer gaan wisselen dit maal de loopschoenen aan doen.

Lopen:
De schoenen aangedaan en rustig het parc ferme uitgelopen en vanaf dat ik begon te lopen kreeg ik lichte kramp in mijn spieren dus rustig aan doen en hopen dat het snel weg was, dit kwam overigens door een andere fietshouding als normaal omdat ik toch wel een pijnlijk puistje had op een plek waar je normaal zit en dat voelde niet erg lekker tijdens het fietsen. Naar 1,5 km ging het redelijk en ondanks het rustige lopen ging het niet echt slecht, de dijk op en lekker veel wind in je bakkes.......ik heb iets met wind geloof ik....Bij het keer punt aan gekomen ging het allemaal veel beter en alles verliep soepel en zonder problemen ik kon lekker mijn eigen tempo gaan lopen en voor dat ik het wist was de finish er al.

Conclusie:
Het was erg leuk om te doen en eigenlijk viel het me behoorlijk mee, ik heb een hoop geleerd en ondanks de niet zo beste tijden ben ik dik tevreden. Je leert beter inschatten hoe je dingen moet gaan doen en hoe je de krachten gaat verdelen, voor mijn zijn er een aantal dingen waar ik in kan verbeteren. Je moet doen hoe je je voelt denk ik... gaat het goed dan moet je vlammen, voel je je niet super doe het dan rustig aan. Heb je een puist op een plek zitten waar je last van hebt dan ga je dat naderhand ook voelen.....lol....Wat mij betreft een super leuke ervaring en op naar de 1/4 triathlon in veenedaal........maar eerst toch nog maar een beetje meer trainen.Ik hoop dat je de verhalen een beetje leuk vind en dat je een idee hebt wie papa nou eigenlijk is, dat ik niet bij je ben wil nog niet zeggen dat niet aan je denk, ik zal altijd je papa zijn. er is ook een hoop gebeurd in de familie, zo zijn Robin en Nadia op 6 mei getrouwd en zijn nu op vakantie naar Marokko. Met Oma gaat het gelukkig ook goed ze hersteld prima en begint alweer de oude te worden, ze heeft een hoop meegemaakt maar wat is ze toch een vechtertje. Mijn moeder is inmiddels weer naar Hongarije toe waar ze 9 maanden in het jaar woont. Je nichtje Bente is deze week op kamp van de zwemvereniging en je andere nichtje Kyra heeft 2 weken vrij waarin ze van allerlei leuke dingen doet. Papa 2 weekjes vrij gehad en daarin veel getraind, hier zijn een paar foto's van papa van tijdens zijn triatlon.Papa houd van je manneke en ik mis je heel veel........XXX.

Papa

2013/03/31 11:37:48

Pasen

Hey kleine man vandaag is het pasen, met pasen ga je eitjes zoeken en lekker met de famillie samen zijn. Het zijn eigenlijk 2 dagen waarin je heel veel chocolade eitjes en haasjes gaat eten (dat deed papa vroeger ook). Voor papa is het vandaag een rustig dagje ik werd wakker en het een ontbijtje gemaakt en ben toen een stukkie gaan fietsen op de Tacx, een tacx is een trainings apperaat zodat je binnen kan fietsen trouwens. Gelukkig gaat het goed met papa ik ben nog steeds erg relaxed en rustig en ik kan mijn ei goed kwijd in het trainen/sporten, de tijd vliegt voorbij zondag over 2 weken mag ik mijn eerste tijdrit gaan doen in Almere. 40km heel erg hard fietsen ongeveer 36 km/h voor papa er zijn natuurlijk heel veel mensen die het sneller doen maar ik train hier niet speciaal op het is meer een extraatje voor de triathlon training en ik ben natuurlijk pas 3 maanden aan het trainen. Mijn trainingen gaan over het algemeen heel erg goed ik voel dat het makkelijker gaat en de conditie word steeds beter ondanks mijn behoorlijk griep van een paar weken terug. Ik heb overigens wel een benauwdheidje opgelopen die niet echt weg wil maar kan wel door gaan gelukkig, het zit bij papa in de famillie dat we last hebben van astma of andere long aandoeningen. Papa had er het minst last van maar je opa en je oom (John) haden er beide behoorlijk last van, ik heb altijd best veel gesport dus mijn longen waren sterker.

Voor de rest is oma weer een week of 2 het ziekenhuis in geweest en gelukkig weer opgeknapt ze is gister naar haar huis terug gegaan en ze was dus voor pasen weer thuis. Binnenkort hen ik een leuk nieuwtje voor je maar weet nog niet of ik het hier neer mag zetten dus wacht er nog effe mee. Je nichtje Kyra doet nog steeds veel aan turnen en Bente vebreekt regelmatig haar PR met zwemmen dus de meiden doen het heel goed, je hebt hele leuke maar ook lieve nichtjes en neefjes. Donny is eerste geworden bij een vechtsport toernooi, hij is heel trots en dat mag hij natuurlijk ook zijn het is een hele goede prestatie natuurlijk.

Natuurlijk mist papa jou heel erg zeker op dagen zoals deze, wie zou er nu niet liever bij zijn kind zijn als alleen wakker worden en zelf je ontbijd maken, ik deed dat vroeger altijd voor mijn ouders maar jou moeder houd niet van ontbijd op bed erg jammer omdat juist dat erg gezellig is effe lekker ravotten op bed lekker luieren.......Dat zijn toch dingen die ik het meeste mis de leuke dingen die je kan doen met je kind,je in de buurt hebben en genieten van alles.........helaas kan papa dat niet meemaken. Ik hoop dat jij gezellige dagen gaat hebben en lekker veel chocolade eitjes kan gaan eten, en geniet van de mensen om je heen, want als jij gelukkig bent dan is papa het ook......

Papa houd van je mannneke voor altijd XXX

Papa

2013/02/28 22:53:51

zomaar

Hey manneke,

Het is nu Donderdag 28-2-2013 en het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat ik je voor het laatst zag, vreemd genoeg is het alweer een jaar geleden dat ik geforceerd afscheid van je moest nemen. Ik blijf er bij dat het beste voor jou was geweest als je me had leren kennen en dat je zou weten wie je vader was en niet de verhalen moet horen over de man die er niet voor je was of die jou heeft op gegeven, hoe vreemd is het dat ik altijd bij je wilde zijn maar dat niet mocht. Misschien is het beter voor jou en je moeder en ik weet dat het voor mij heel moeilijk is om je niet te zien, maar als ik een zoon heb dan wil ik die dingen meegeven en niet alleen maar een eens in de 2 weken papa zijn. Helaas denkt jou moeder daar anders over ze is nogal een controlefreak en houd ze niet van tegenspraak, dat zal iets worden waar je het moeilijk mee gaat krijgen in de toekomst. Mocht je mijn karakter krijgen dan is een ding zeker je zal altijd proberen je ding te doen en houd er niet van dat mensen voor je bepalen of regelen. Je moeder zal doen wat ze denkt dat goed is voor je daar twijfel ik niet aan ik hoop alleen dat ze jou wel je dingen laat doen zoals jij denkt dat je ze moet doen, jij bent jij en dat zou niemand moeten proberen te veranderen............bij mij is het haar niet gelukt....gelukkig en daar ben ik trots op.

Oma was vorige week ook weer opgenomen in het ziekenhuis een dag voor haar verjaardag (88 jaar is ze nu), ze had wederom een longontsteking. Gelukkig vond ze het heel erg leuk in het ziekenhuis in Doetinchem en herstelde ze snel inmiddels is ze weer bij mijn moeder thuis waar ze op kracht kan komen. Robin en Nadia je oom en tante uit Nieuwekerk a/d IJssel waren jarig door werk kon ik niet bij ze zijn die dag, Robin is trouwens als een zoon voor me omdat ik vroeger heel veel voor hem heb gezorgd toen hij peuter was. Ik weet niet wat het is om vader te zijn omdat ik daar de kans nooit voor heb gehad......maar voor Robin heb ik gedaan wat ik kon en hij is goed terecht gekomen. Mijn andere neefjes en nichtje van mijn zus heb ik een iets andere band........die zijn op gegroeid verder bij me vandaan waardoor ik niet veel contact met ze heb gehad de eerst jaren. Maar het zijn allemaal erg goede en leuke kids Donny, Remy en Kimberly. Tja en dan zijn er nog de meiden van mijn broer John en schoonzusje Yvonne, dat zijn 2 echte meiden lief, druk, bewegelijk, schatten en gevoellig. Ze blijven regelmatig bij me logeren en we zwemmen ieder weekend samen ze willen eigenlijk altijd dat ik blijf eten dus ze zien me graag, tja ze worden ouder dus zal niet lang duren voor ik gewoon Mike ben en niet meer Ome Mike. Als ze hun eigen leventje gaan leiden vriendjes gaan krijgen zal ik ze minder gaan zien en dat zal ik best jammer vinden...maar zo gaat het nou eenmaal dat noemen ze opgroeien.

Helaas ben ik deze week een beetje ziek geweest dus heb ik niet veel kunnen doen, ik hoop snel weer met mijn training verder te kunnen gaan.... ik begin nu alweer een beetje rusteloos te worden en moet snel weer wat gaan doen. Deze week gaat langzaam voorbij maar het was ook wel lekker om rustig te worden en naar te denken over alles wat er in mijn leven is gebeurd, de dingen die ik mis en wat mijn toekomst zal zijn.............een ding weet ik zeker ik zal nooit meer een zoon of dochter krijgen hoe graag ik dat ook wilde.....jij was mijn laatste en enige kans. Om nu nog een kind te nemen zal voor mij moeilijk worden, ik realiseer me nu dat het niet nog een keer zal laten gebeuren dat ik mijn kind moet opgeven. Je leert je hele leven en ik zal altijd proberen om de dingen zo te veranderen dat er geen herhaling meer komt, Je leert van je fouten het probleem is dat je er minder open door wordt, minder spontaan en meer in je zelf blijft. Gelukkig is papa van nature een vrolijk en makkelijk mens die goed met andere om kan gaan, tijdens het ouder worden leer je om te gaan met problemen en je krijgt meer rust waardoor je beter na gaat denken. Als ik over de periode met je moeder nadenk dan kan ik maar aan een ding zeggen..........ik ben heel blij dat ik jou er aan over heb gehouden maar das dan ook het enige positieve, voor de rest alleen maar ellende en daar kan ik gelukkig heel goed mee omgaan, of ik boos ben op haar jazeker omdat ik jou niet mag zien van haar meer niet. Een ding is heel zeker Jij bent mijn manneke en dat zal nooit veranderen en ik hoop dan ook dat ik je nog ga meemaken in de toekomst.

Papa houd van je XXX

Hey Manneke,

2013/02/10 16:38:44

zo maar effe een berichtje.

Het is vandaag zondag en het is alweer een jaar geleden dat ik je voor het laatst gezien heb......ik ben zo benieuwd hoe je bent nu. Ik heb niks meer over je gehoord en ook niks meer van je gezien sinds 9 feb vorig jaar, je bent nog altijd heel erg in mijn gedachte ik vraag me telkens weer af hoe het met je gaat hoe, je bent gegroeid. Dit zullen voor mij altijd vragen blijven die niet worden beantwoord.......en dat vind ik heel erg jammer ik had je zo graag willen zien opgroeien en je in mijn armen willen houden. Ik zal je waarschijnlijk niet eerder gaan zien als waarneer jij je afgaat vragen wie was mijn papa eigenlijk....... Dat zal pas zijn als jij 18 jaar of ouder bent en misschien wil je het helemaal niet weten.....dat is een onzekerheid die ik nou voor de rest van mijn leven mee moet dragen....ik hoop natuurlijk dat je me op komt zoeken en misschien kunnen we ooit samen leuke dingen doen die ons zijn afgepakt.

Het enige wat ik nu kan doen is hier het blog bij houden en je laten zien wat je papa doet en wat zijn hobbie's zijn.
Ik zou geen perfecte papa zijn geweest maar had veel geleerd dat weet ik zeker, ik denk dat geen van de vaders perfect zijn je leert door fouten dus moet je die ook maken. Liefde voor je kind is belangrijker en een ding weet ik zeker dat zit bij mij goed ook al zal ik het je nooit kunnen laten zien. Ik vraag me vaak af hoe ik je had opgevoed als ik dat zou kunnen en bedenk me dan dat het zinloos is om er ook maar over na te denken ik zal je nooit mee kunnen geven wat ik belangrijk vind.
Door hier mijn verhaaltjes neer te zetten hoop ik dat je een idee krijgt van wie je papa is en dat jij daardoor ook weet hoe ik ben qua denken. Je moeder zal je nooit toe staan om te zijn wie je bent je zult moeten doen wat zei denkt wat goed voor je is, ze zal je vormen en je opvoeding bepalen....... sommige dingen ben ik het helemaal met haar eens en sommige dingen denk ik dat ze het anders zal doen als ik, maar uit eindelijk ga je een eigenwil krijgen. Natuurlijk hoop ik dat je op mij gaat lijken qua karakter en manier van doen maar je zult meer van je moeder mee krijgen omdat die altijd bij je is.
Wat je moeder ook zegt over je papa ooit zul je zien dat het misschien toch heel anders was als wat je verteld was.

De trainingen voor de triathon gaan best goed en ondanks een paar kleine blessures gaat het de goede kant op, ik train ongeveer 4 keer per week 1,5 uur het makkelijkste vind ik fietsen, zwemmen en dan pas lopen het is best lastig omdat allemaal achter elkaar te doen zeker het overschakelen van fietsen naar lopen is erg moeilijk voor mij. papa heeft een paar velgen voor de fiets gekocht en ik heb me ingeschreven voor een tijdrit van 40km in almere puur als training het is erg leuk om deze dingen te doen. Dit jaar wordt ik 45 jaar weetje het is best moeilijk om op deze leeftijd nog zo actief te zijn maar ik heb tijd genoeg om te trainen.

Oma de moeder van mijn moeder Moest weer naar het ziekenhuis omdat ze wederom een dubbele longontsteking had, inmiddels is ze bij mijn moeder die haar de eerste tijd zal verzorgen zodat ze weer sterker wordt. Met henk gaat het gelukkig ook weer erg goed en ondanks de het zware herstel blijft hij een brombeer maar wel met een goude hart. Met Yvonne, John, Bente en kyra gaat het ook erg goed de meiden komen hier regelmatig logeren en vinden het leuk hier....zegt wel iets denk ik dan.
Robin en Nadia daar gaat het ook erg goed mee ben pas nog bij ze geweest en ze hebben een super leuk huisje, Kimmberly en Arnold daar gaat het ook goed mee ze wonnen net als Robin en Nadia erg ver weg dus je gaat niet zomaar effe op visite maar ik moet er snel eens langs. Je tante en mijn zus gaat het ook goed mee maar ik spreek haar niet meer zoveel.

Nou dit was weer een kleine update en natuurlijk gaan er veel meer volgen.

Ik hou van je manneke en ik mis je heel erg.......Papa

Mark

2013/01/10 16:26:07

jouw vader

Hey Keaden,

 
ik hoop dat je in de toekomst op zoek gaat naar je vader. Het is een gouwe kerel. Uit alle moeite die hij voor je doet blijkt hoeveel hij van je houdt. Ik kan me niet voorstellen hoe het voelt om je kind niet te mogen zien. Totdat jij oud genoeg bent en je vader gaat zoeken, zullen wij er voor hem zijn 24/7. Uiteindelijk zullen wij er voor jullie beiden zijn, kereltje.

Papa

2013/01/10 15:36:40

en weer een nieuw jaar.

Het is inmiddels 10 januari 2013 en het was tijd om weer een update te plaatsen.

Papa heeft vandaag zijn schema klaar gemaakt voor de triathlon die ik wil gaan doen, het zal hard werken worden voor mij zeker nu ik zie wat de trainings inhoud. Gelukkig ben ik niet zo snel onder de indruk en zie er naar uit om mijn eerst 1/8 triathlon als training te gaan doen, dat zal trouwens 9 mei gaan worden in westervoort (Arnhem). Plannen genoeg en de uitvoering zal er ook zijn, mijn volgende doel zal een halve marathon gaan worden dat weet ik nu al.

Verder gaat alles goed bij papa ik heb mijn werk en mijn andere dingentjes zoals gitaarspelen en mijn computers, ik zie mijn familie/vrienden regelmatig en voel me erg goed, rustig en relaxed. Tuurlijk mis ik jou heel erg maar dat is niet anders... helaas het leven gaat door en zolang ik jou niet mag zien accepteer ik dat omdat het niet anders is. Tijdens de nieuwjaars viering is de oude school van papa afgebrand en de kinderen van mijn vrienden zitten daar nu op , best wel zielig voor hun en voor papa is het een stukje nostalgie wat weg is. Eigenlijk best raar dat de tijd zo snel gaat als je er over nadenkt ik was 5 jaar toen ik verhuisden naar het wijk elderveld en dat lijkt nog de dag van gister maar inmiddels ben ik al 44 jaar.

Met Oma gaat het gelukkig ook goed ze is heel goed hersteld van de longontsteking en zit weer lekker thuis op haar eigenplekje. Opa henk is ook weer thuis en zelfs jarig geweest 5 januari, het zal nog even gaan duren voor dat hij weer de oude is het was dan ook niet niets zo'n hartklep vervangen.

Dit jaar zal Papa 12,5 jaar bij Monarch werken en eigenlijk doe ik dat met veel plezier, tuurlijk zijn er dagen bij dat ik er geen zin in heb maar dat is met alles zo. Johan zou eigenlijk weg gaan maar die is toch maar gebleven en daar is papa best blij mee, hij is trouwens de enige collega en een van de weinige vrienden die jou heeft gezien toen je net geboren was en je zelf nog in zijn armen heeft gehad.

Skatje is er ook nog steeds en is een hele lieve poes, ze is inmiddels al 5 jaar bij papa en soms ligt ze strak tegen me aan op de bank. Ze was in het begin van vorig jaar heel ernstig ziek geweest en bijna dood gegaan, gelukkig is ze helemaal genezen en liever dan ooit zou haar niet willen missen.

nou tot zover de update en tot de volgende.

Papa en Natuurlijk hou ik heel erg veel van je manneke XXX


Read more

2012

pfffffff alweer 30 Jan...

Hey jongen,

het is nu helaas alweer weer een maand geleden dat ik je gezien heb en ondanks dat ik 2 foto's en 2 filmpjes van je moeder heb gehad baal ik nog steeds dat het zo moet gaan, natuurlijk was ik liever bij je geweest maar om eerlijk te zijn ben ik blij dat ik niets meer met je moeder te maken heb. Omdat ze toch moeilijk blijft doen heeft het weinig zin om met haar te praten over jou. Ik vrees dat je het zonder papa moet gaan doen zeker de eerste maanden van je baby tijd en voor de rest zal het afwachten worden, ik wil niks liever als je kunnen zien maar je moeder maakt dat voor mij onmogenlijk en ik ben niet van plan om met haar in discussies te blijven gaan.

Deze maand was een vervelende maand voor mij het is druk op mijn werk en natuurlijk mis ik jou als een gek en daar komt ook nog eens bij dat het koud en guur weer is de afgelopen dagen. Overigens ben ik afgelopen Vrijdag naar een concert geweest van Stream of Passion en hoewel het geluid extreem hard was toch wel genoten van die band. Ik zal blij zijn als het weer wat beter wordt dan kan ik weer fietsen en lopen en weer mijn conditie op pijl brengen (geloof me is nodig). Papa heeft ook een van zijn Gitaren opgeknapt en een beetje aangepast, de tremelo vervangen voor een betere en dat was best een hoop werk maar uit eindelijk is het me allemaal gelukt. Gefeliciteerd met jou half broer trouwens, 18 jaar is Gio nu ik hoop dat hij je veel bij kan brengen/leren......maar ja eigenlijk zo ik dat moeten zijn.

Nou jongen voor zover weer een updateje....er zullen nog vele volgen.
Dikke knuffel en kusje op je voorhoofd, papa houd van je.

Papa

2012/01/19 23:09:30

je bent nu 2 maanden oud.

Hey jongen.

Vandaag ben je precies 2 maanden en ik kan niet bij je zijn omdat je moeder mij niet jou papa laat zijn, overigens heb ik je al 20 dagen niet gezien. je moeder heeft begin van de week wel 2 filmpjes en 2 foto's gestuurd dat waardeer ik wel maar natuurlijk had ik graag bij je geweest en je in mijn handen gehouden maar je moeder laat dat niet meer toe. Ik heb nog heel veel met je moeder proberen te praten/ schrijven maar het heeft niet geholpen ze ziet alles alleen maar in haar visie en daar heeft ze recht op. Ik vind het zeer frustrerend dat ik je niet meer mag zien maar je moeder heeft besloten dat ik je nooit meer mag zien en ik kan daar niks aan doen. Je moeder heeft alle macht en daar maakt ze gebruik van ik kan daar nu niks op in brengen. Overigens vind ik dat ze jou nooit tegen me mag gaan gebruiken zoals ze nu doet ik heb het recht je te zien en mijn enige mogenlijkheid je te zien is via de rechter. Echter zal ik je voorlopig niet meer gaan zien en dat vind papa heel erg, ik zal blij zijn als ik je in mijn handen kan houden en je laten zien dat ik er altijd voor je ben. Weetje jongen ik mis je heel erg en de pijn die je moeder mij aan doet is heel erg groot, ik hoop dat je weet dat ik je nooit zal vergeten en je bent mijn zoon en wat er ook gebeurd je bent altijd in mijn hart en ik zal er altijd voor je zijn.

Mijn zoon heet Kaeden en je moeder kan me dat niet afpakken, ze kan me verbieden om je te zien maar jij bent het mooiste wat ik ooit mee heb gemaakt. En wat iedereen ook zegt ik ben je vader voor altijd, voor nu en voor in de toekomst.

oma henk

2012/01/11 22:13:56

mijn kleinzoon

hoi jochie vind het erg dat wij je niet meer kunnen zien. waren zo blij toen je geboren was.gelukkig heb ik je nog gezien lief manneke .ook al kan ik je dan niet meer zien in gedachten en in mijn hart ben je steeds bij ons .dat zal altijd zo blijven.blijf hopen dat er een tijd komt dat alles anders word.voor jou papa hoop ik dat heel snel.want ik weet dat hij heel veel van je houd.en daar heb ik veel verdriet om.ik hou veel van je papa en hoop dat hij gelukkig word
gelukkig heeft hij veel lieve mensen om hem heen die voor hem klaar staan.dag lieve schat,kusjes van oma

Papa

2012/01/07 10:56:13

Ik mag nooit geen deel meer van je leven uitmaken.

Hey jongen,

Nou het is zover je moeder krijgt door dat papa nooit meer met haar verder wil en en gebeurd er dus wat ik al vermoeden. Ze gaat mij verbieden dat ik jou nog ga zien en heeft me inmiddels voor alles uit gemaakt wat je maar kan verzinnen. Ik neem het haar niet kwalijk dat ze zo is ze kan gewoon niet accepteren dat iemand bij haar weg gaat. Het nadeel is dat ze mij dan ook totaal niets meer gunt en ik kan je dus nooit meer zien. Buiten dat ik alles heb geprobeerd om een met haar afspraak te maken zodat ik jou kan zien kan ik alleen nog naar de rechter gaan en daar proberen mijn recht te halen weet ik heel goed dat dat een hele lange strijd gaat worden en het niet in het voordeel voor jou zal zijn. Naar mijn mening zou het zo moeten zijn dat ondanks dat mama en papa niet meer samen zijn we altijd aan jou zouden moeten denken, je moeder pakt jou van mij af en laat me niet meer toe in jou leven. sorry maar dat is hoe het is en daar kan papa niets aan veranderen het ligt volledig bij je moeder nu. Voorlopig zal ik niets doen al is het maar om rust te krijgen en dat geld voor papa, mama en jou.

Weet dit Kaeden papa heeft je nooit in de steek gelaten maar wilde je altijd zien en een deel van je opvoeding zijn. Ik ga je moeder niet afvallen en ik ga ook niet meer in discussie met je moeder dat heb ik al veel te lang gedaan, zei doet wat zei denkt dat ze moet doen met als gevolg dat jij papa niet meer kan zien en daar kan papa niets aan veranderen. Het is erg egoisties van je moeder maar dat is haar keuze en zei mag jou dat gaan uitleggen.

Papa zal er altijd voor je zijn en ik zal altijd een kamer voor je klaar hebben en weet dat het niet papa is die je heeft laten vallen maar dat het je moeder is die jou bij mij weg houd en jou je papa onthoud dat zal voor jou op dit moment niet veel zeggen maar als je ouder bent zul je je afvragen waarom je echte papa er nooit was en waarom je hem nooit mocht zien. Je moeder heeft dat voor je beslist en net als bij je grote broer (Gio) zul jij opgroeien zonder je vader. niet omdat papa het niet wilde maar omdat mama dat heeft besloten.

Papa die heel veel verdriet heeft nu zijn zoon uit zijn leven is getrokken.

Jack-lynn

2012/01/03 16:13:18

lief neefje

Zo kein en toch zo groot impact op iedereen hebben.Je bent zo geliefd.
Ik had papa nieuwjaarsdag aan de telefoon,hij was zo gelukkig.Papa mocht jou weer zien en kon goed met mama praten.We (IK) hadden weer goede hoop dat het misschien toch weer goed ging komen,maar helaas. Lees nu de update en weet dat het WEER niet is gelukt. Ik kan me het verdriet van papa zo goed bedenken,maar weet ook dat het nog veel meer is dan ik me zou kunnen bedenken.Zoveel emoties die papa de afgelopen tijd heeft moeten doorstaan. Van intens geluk tot intens verdriet.Dat alles met gevoel van onmacht en onzekerheid.Daar gaat een mens aan onderdoor (ook stoere sterke mannen zoals papa)
Ik beloof jou dat ik goed op papa zal passen,en met mij nog vele anderen.
Omdat wij van jouw papa houden en weten dat hij veel liefde verdiend.

Dikke kusss

papa.

2012/01/02 20:20:21

helaas geen goed begin van het nieuwejaar.

Hey jongen.

Na een redelijke start van het nieuwejaar hadden je moeder en ik weer contact, we zijn nu 2 dagen verder en eigenlijk is er gebeurd wat ik eigenlijk al verwachten........het liep weer uit op niks. Een vraag beantwoorden lukte je moeder al niet en om eerlijk te zijn ben ik alle vertrouwen in je moeder nu kwijt en kan ik nog maar een ding doen en dat is naar de rechter stappen en zekerheid te krijgen dat ik je regelmatig kan gaan zien(of misschien juist helemaal niet meer). Papa heeft geprobeerd om het met je moeder op te lossen maar het werkt gewoon niet, we hebben uren gepraat maar er kwam niks uit....sorry jongen. Vergeet Niet dat je moeder doet wat zij vind dat goed is net als je papa dat ook doet en daarin verschillen je moeder en ik dus erg van mening. Ik hoop echt dat we elkaar snel weer kunnen zien maar ik betwijfel of dat het geval zal zijn.

Ik zal je op de hoogte houden meer kan papa niet doen.

 

 

 

jack-lynn

2012/02/27 17:24:24

sterkte

Mike wat een gek.t weer.
Ze blijft je manipuleren en ik sta achter je wat je ook doet.
Je zal aan jezelf moeten denken,zoals ik je al eerder zei....dit houd geen mens vol.
Hoe moeilijk het ook voor je word,doe hetgeen jij denkt wat je doen moet.
Niemand anders kan voor jou bepalen hoe je ermee om moet gaan ,en helaas heb je een keuze uit de 2 moeilijkste oplossingen.
Ik ben er voor je....om te praten ,te huilen of wat dan ook (etentje bij de mexicaan)
Heel veel sterkte en blijf goed voor jezelf zorgen.
Liefs xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx zus

jack-lynn

2012/02/23 13:57:39

poll

Hey broertje,eindelijk heb je weer even je mannentje mogen zien.Ik ben heel blij voor je.Natuurlijk heb ik de filmpjes bekeken die je remy gestuurd had van Kaeden.Wat is het toch een lekker ventje.

Wat betrefd of vaders even veel rechten als moeders zouden hebben,kan ik alleen nog maar toevoegen .....ze MOETEN evenveel rechten als moeders hebben.

Ik kan alleen oordelen van een andere kant,dat mijn kinderen heel veel gemist hebben doordat hun vader ze niet wilde zien.

Wat het met kinderen doet ,als ze met zoveel vraagtekens blijven zitten.
Vroeg of laat wil iedereen weten wat zijn/haar bloedlijn is.

Tegen yvonne kan ik enkel zeggen....laat jouw verdriet/frustratie niet hetgene zijn waardoor je Kaeden zijn papa ontneemt.
Een partner/mannen zijn er zoveel,maar een vader is er maar 1

Mike jij bent een goede vader.
Je was dat voor (neef) Robin al

En al maak je fouten,
je leeft en leerd ervan
Wie maakt die niet?
Zolang alles wat je doet in de veronderstelling is dat je het goed doet voor
je kind,ben je een goede vader.

Tot zondag dikke kusssssssssss van zus

Rob Harms

2012/02/16 08:33:31

Liefde en Verstand

Beste Mike,
Wat een story!!!!. Ik ken je als een warm mens die altijd voor iedereen klaar staat. Ook in ons bedrijf.
Soms nukkig soms opstandig maar altijd gedreven in wat je doet.
Klanten zien je graag. En wij ook.
Ik baal dan ook enorm voor je (jullie) en hoop dat er een tevredenstellende oplossing komt voor jullie alle 3.
Hou het koppie er bij en blijf zo mogelijk altijd praten. Volgens mij de beste kans om Kaeden dicht bij je te houden.

Rob

Papa

2012/02/14 13:48:20

Je moeder geeft geen reactie.....

Hey Jongen,

Wat er ook gezegd wordt jongen vergeet nooit dat papa van je houd en ooit komt er een dag dat we samen zullen zijn en leer jij je vader kennen. Dikke kus lieverd en heel veel knuffels

Papa.

Papa

2012/02/13 05:24:49

13 februari 2010....

Dit is een berichtje over je moeder omdat het precies 2 jaar geleden is dat ik je moeder leerde kennen. Toen ik je moeder voor het eerst zag had ik gelijk het idee dat ze een leuke meid was en dat ik met haar oud zou kunnen worden. Uiteindelijk heeft het 22 maanden geduurdt voor dat ik haar echt helemaal heb verlaten. Een ding is zeker ik hield verschrikkelijk veel van je moeder en ik ben blij dat jij daar uit voort bent gekomen, ondanks dat ik je nu al een 6 weken niet meer heb gezien.

Ik hou van je mijn manneke.

Douwe Bergsma

2012/02/07 08:25:52

recht/onrecht

Pa moet zeker net zoveel rechten hebben als ma.
Een kind kun je niet alleen maken/krijgen en beide ouders dienen verantwoordelijkheid te nemen.
Ergo: beiden hebben plichten en dus ook rechten en hoe je die verdeeld zul je samen moeten bepalen.
Het kan.niet zo zijn dat een van de ouders de ander ongrvraagd buiten de opvoeding van het kind houd!!

Sterkte Mike!!

papa

2012/02/05 22:47:55

dank jullie voor de reply's

Johann en Linda

Het is ongelovelijk dat het nu anno 2012 nog steeds zo is dat de moeder alle rechten heeft,er is inmiddels wel wat veranderd maar ik vind dit echt belachelijk er zijn 2 ouders en niet een.

Kimberly.

Heel erg lief dat je een berichtje plaats en zeker omdat ik het een heel mooi gedicht vind.
Nog van harte trouwens je papa vertelde dat je jarig bent geweest.


Voor allemaal.

Ik ben blij dat er mensen hier reageren het doet me namelijk goed om te zien dat mensen het onbegrijpelijk vinden dat je als vader eigenlijk maar weinig rechten hebt als het om je eigen kind gaat. Iedereen die mij kent zal weten dat ik er altijd voor mijn kleine jongen zal zijn, ik weet dat yvonne dit leest en dat mag van mij ook. Ik hoop dat je het ooit een keer door gaat krijgen dat ik alleen maar in belang van de Kaeden aan het vechten ben, hij heeft een papa en die zal hij gaan missen. Ik denk niet aan wraak of mijn egoistme maar aan de toekomst van onze kleine man die zich ooit af zal gaan vragen waarom heb ik geen papa........en wat ga je hem dan zeggen? "papa heeft je in de steek gelaten...". Je weet dat dat niet zo is ik wilde niks liever als mijn zoon zien en mede opvoeden, ik wilde niet met jou verder maar dat staat buiten mijn gevoelens en rechten als papa. Je vraagt je af of ik een goede vader ben .....ja dat ben ik al is het maar om de reden dat ik mijn zoon wil opvoeden en deel wil uitmaken van zijn leven.....ga ik fouten maken ...ja dat doet iedereen dat is het gedeelte van opvoeding en het leven. Je moet eerst leren dan verbeteren, jij zult net zo goed fouten maken. als jij een goede moeder was dan zou je hem zijn vader niet ontnemen, je zou in het belang van Kaeden moeten denken maar je eigen belang is veel belangrijker.

Mike

Kimberley Dammers (dochter van collega Johan Dammers)

2012/02/05 18:28:54

Gedicht

Er was eens, lang geleden....een tijd waarin moeder elke morgen,
voor het huishouden en de kinderen moest zorgen.
Van een baan kon zij slechts dromen,
want de vader zorgde voor het gezinsinkomen.
Werken en geld binnen brengen was vaders taak
Zo deed men dat vroeger vaak.

Maar dit is toch nu en niet toen!
Er zijn zoveel dngen die we nu anders doen.
Vader en moeder hebben evenveel recht op hun kind
Want Kaeden is van allebei.
Het belangrijkste om voor hem te kunnen zorgen,
zijn jouw liefde voor hem en de wil om er voor hem te zijn
want waar een wil is, is een weg en die twee dingen heb jij.

Beste Mike,
Ik hoop dat je dit gedicht mooi vindt en ik hoop echt dat jij en Kaeden snel weer samen zullen zijn!
Het is niet eerlijk als je hem niet meer zou zien, want hij is van jullie allebei en dus hebben jullie ook evenveel recht om hem te zien en te verzorgen.
Ik zal voor jou en Kaeden duimen.

Marco en Linda

2012/02/04 12:10:23

Vader en moeder evenveel rechten én plichten

Ik ben het helemaal met je eens Johan! Het is allemaal teveel van het goede als het om rechten én plichten over zorg van de kinderen gaat. Het zou toch logisch moeten zijn dat wanneer je als papa en mama niet meer samen bent je nog wel samen de zorg over je kind(eren) hoort te hebben! Maar het is maar al te vaak zo dat de moeder maar weer "gewoon" alles toegewezen krijgt,maar de vader maar wel even mag betalen voor zijn kind(eren) en dan maar afhankelijk is van de moeder of zij een goede bui heeft of papa zijn kind(eren) mag zien...... te zot voor woorden!! Is niet meer van deze tijd!! Vroeger was het gewoon zo dat de vader alleen de zorg had om geld op de plank te brengen en moeder voor het huishouden zorgde en dus ook voor de kinderen. Maar dat is al jaren niet meer zo!!! Ik ben dan ook weer totaal verbaast dat het met Mike en Kaeden weer zo onrechtvaardig eraan toe gaat. Mama is (laat ik het netjes verwoorden) niet helemaal stabiel,ook financieel niet en papa wordt het nakijken gegeven door mama...... Mike en Kaeden: wij blijven voor jullie duimen dat de situatie hopelijk snel verandert en dat jullie van elkaars leven deel uit gaan maken, zoals het hoort.....................

Johan Dammers

2012/02/01 18:20:46

Tuurlijk heeft een vader evenveel recht van spreken en krijgen!

Er blijven kromme afspraken aanwezig in de regeling betreffende kinderen, voogdij, rechten van de vader. Men blijft als vader maar achter je rechten en belangen rennen. het blijft zo natuurlijk dat HET de moeder is die voor het kind zorgd, vader...red zich wel..

hey jongen.

Morgen moet papa werken in Son......en het ergste is dat papa niet eens even bij je langs kan komen.
Het zal een moeilijke dag worden, normaal maakt het me niet uit waar ik moet werken maar ik weet dat ik dan een paar minuten van jou af ben en dat doet mij toch wel heel veel pijn. Ik zit nu al met een brok in mijn keel........damn jongen wat mis ik je.

Met Skatje gaat het weer helemaal goed gelukkig das alweer een zorg minder, ik hoop dat ik snel weer bij je kan zijn jongen en je stevig in mijn armen kan nemen.

Hele dikke kus en knuffels van papa XXX

papa

2012/03/19 18:05:11

.............

Hey jongen,

Je bent inmiddels 4 maanden en ik heb helaas weer geen goed nieuws. De afgelopen week is papa heel druk geweest met het zoeken naar hulp om jou weer te kunnen zien maar het schijnt in nederland zo te zijn dat als je je kind wil zien dat je veel geld moet hebben. Ik heb rechtsbijstand maar die helpen niet in dit soort zaken, dit schijnt voor alle verzekeringen in nederland zo te zijn. Als ik voor je moet gaan vechten via de rechter dan moet ik heel veel geld hebben en dat heb ik gewoon niet dus betekend dit dat ik je niet meer ga zien.........Ik weet niet meer wat ik nog kan doen en moet vanaf nu maar hopen dat je mij ooit een keer gaat opzoeken ik hoop echt dat je dat gaat doen al ben je 20 jaar je zal altijd welkom zijn en ik zal er altijd voor je zijn zolang ik leef. ....ik mag je dan wel niet zien maar ik weet dat ik een super mooi manneke heb en dat jij de zoon bent die ik altijd graag had willen hebben. Ik zal natuurlijk de updatjes blijven schrijven en je altijd dicht bij mijn hart houden. Ik vind het heel erg dat je zonder mij moet opgroeien en ik zonder jou verder moet in het leven, je moeder zal doen wat goed is voor jou daar ben ik niet bang voor tenslotte heeft ze Gio ook goed opgevoed. Ik hoop dat ze je laat weten wie je vader was en hoe erg hij je mist. Ik heb jou nooit in de steek gelaten en wilde je altijd heel graag zien maar ik kon niet met je moeder verder of afspraken maken zo dat ik in je leven kon zijn......sorry jongen ik hoop dat je een heel goed leven gaat krijgen en dat je de juiste dingen in je leven gaat doen......papa zal je missen en is een gebroken man inmiddels........Yvonne ik hoop dat je goed zal zijn voor onze kleine man.

Papa.

This is the life (dream theater)

In the heart of your most solemn barren night
When your soul's turned inside out
Have you questioned all the madness you invite
What your life is all about

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine

Have you ever wished that you were someone else
Traded places in your mind
It's only a waste of your time

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine

Feed the illusion you dream about
Cast out the monsters inside

Life begins with an empty slate
Fragile left in the hands of fate
Driven by love and crushed by hate
Until the day
The gift is gone
And shadows remain

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
Memories will fade
Time races on
What will they say
After you're gone
This is the life we belong to
Our gift divine
Our gift divine

papa

2012/03/10 11:09:15

weer een weekje verder...

De afgelopen week heeft papa het zwaar gehad, ik mis jou heel veel en weet niet zo goed wat ik verder moet gaan doen. Natuurlijk kan ik vanalles gaan proberen maar papa wil gewoon dat jij rust krijgt in je leven en misschien is het dan maar beter dat ik je met rust laat maar als ik dat doe dan heb ik het zelf wel heel moeilijk....Ik zou willen dat het dingen niet zo moeilijk waren en ik een oplossing kon bedenken.
Maar ik weet het gewoon niet meer.

Deze week is ook Skatje erg ziek geworden, hij heeft 4 dagen niet gegeten en moest aan het infuus om verdere uitdroging te voorkomen. 8 dagen verder is ze nog steeds niet beter maar ze eet wel weer een klein beetje. Ik hoop dat het weer goed gaat komen met Skatje maar zoals het er nu uitziet betwijfel ik het, het gekke is dat niemand weet wat er met haar aan de hand is.

De dagen gaan voorbij en ik heb jou nu alweer een paar weken niet meer gezien, als ik er over nadenk van de afgelopen 3 maanden heb ik je maar een paar uurtjes gezien. Ik zou zo graag bij je willen zijn maar helaas gaat dat niet.

Ik hou van je jongen ....dat is alles wat ik kan zeggen.

Papa

2012/03/03 09:15:58

gewoon een updateje.

Hallo Manneke,

Vandaag geeft je nichtje Kyra haar feestje voor haar vrienden en ik ga mee omdat ze gaan klimmen.
Papa is weer begonnen met hardlopen en tevens gestopt met roken, ik heb nu redelijk mijn rust weer en dan is het makelijk om te stoppen. Gister heb ik 5,5 KM gelopen en het ging niet eens slecht maar vandaag doen mijn beentje wel een beetje zeer hoor. Ik zal het weer op moeten bouwen natuurlijk maar ik ben soms een beetje fanatiek en dan ga ik te ver. Ik hoop dat jij een sportief mannetje gaat worden omdat het goed is voor je door zettingsvermogen. Ik zal je vanaf nu iedere maand een tip geven over wat ik denk dat belangrijk voor je is en hoe ik je zou opvoeden. Mijn eerste tip is deze:

TIP 1: wees altijd respectvol naar mensen.......Onthou dat mensen je behandelen zoals jij hun behandeld, geef mensen het gevoel dat je hun mening respecteerd ook al is jou eigen mening anders. Verwar respect niet met meepraten, je moet je zelf nooit beter voor doen als je bent. Respecteer iedereen om wie of wat ze zijn, neem de tijd om iemand te leren kennen en neem beslissingen vanuit je gevoel dat is altijd het beste. Je zult fouten maken en sommige mensen zullen respectloos zijn maar dat leer je in de loop van de jaren vanzelf.

Ik vraag me telkens af hoe het met jou gaat of je erg verandert, Ik zal dat altijd blijven afvragen....omdat ik je mis. Soms is iets zeggen makelijker als het daadwerkelijk doen.

Dikke knuffel papa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Queensday.......

Hey Kleine man,

Vandaag is het een speciale dag in nederland, er is vanalles te doen en overal in het land en dat noemen ze koninginnendag. Het is dan de verjaardag van onze koningin of eigenlijk van haar moeder maar we vieren het altijd op 30 April. Er zijn overal rommelmarkten en speel plekjes voor kinderen alles is oranje en feestelijk, vaak is het ook mooi weer en dan gaan papa's en mama's met hun kinderen wandelen en spelen. als jij ouderbent ga je stappen in de stad of andere dingen doen die je leuk vind. Papa hield niet zo van stappen maar ook ik ging naar de stad toen ik jonger was maar dan vaak naar live bandjes kijken en genieten van de muziek, in Arnhem heb je de Korenmarkt dat is een plaats waar veel uitgaansgelegenheden zitten en daar is het dan heel erg druk. Ik hoop dat we samen deze dag mee gaan maken in de toekomst en dan zal ik je vanalles laten zien en overal met je naar toegaan, de plekjes laten zien waar papa heen ging en gewoon lekker genieten van live muziek.

Nou ik hoop dat je een hele leuke dag hebt vandaag en dat mama leuke dingen met je gaat doen, geniet van het lekkere zonnetje met mama want het is erg lekker wandel weer. Papa heeft helaas weer eens storingdienst dus kan niet zoveel doen vandaag, was trouwens al vroeg aan het werk ook 5.30 moest ik al weg voor een storing.

Hele dikke knuffel en papa houd van je tot snel......Papa.

Maurice Jongen

2012/04/27 00:13:00

kaeden

Mike, hier valt me de mond van open, wist niet dat dit bij jou speelde, ik dacht ik klik eens op deze site via jou facebook account, maar dit is heftig..... zo is er liefde en zo is het weg en dit kereltje moet er onder lijden.... het is ook jou kind, en daar heb je recht op... ondanks er ruzie is tussen ouders...daar moet je het kind nooit onder laten lijden.... wanneer snappen ouders dat eens.
Mike veel sterkte!!!!!! groetjes Maurice alias shuk

Papa,

2012/04/18 16:21:39

5 maanden nu.

 Hey manneke van me,

19 April je bent vandaag precies 5 maanden en ik heb je inmiddels al meer als 2 maanden niet meer gezien. Ik zou graag willen zeggen dat ik de perfecte papa was maar ik weet dat ik dat niet ben en ik zal het ook nooit kunnen worden, weet je jongen ik zal mijn best voor je blijven doen dat weet ik zeker . Zolang ik probeer om bij je te kunnen zijn en je in mijn gedachte kan houden of je door middel van deze site op de hoogte kan houden dan ben ik een goede vader, ik wil mijn kleine man zien opgroeien en hem de liefde geven die een vader zou moeten kunnen geven ongeacht of hij een relatie heeft met de moeder. Weet dat ik altijd aan je blijf denken maak je geen zorgen we gaan elkaar zien het kan effe duren maar die tijd gaat komen dat weet ik zeker.

Ik wil je heel graag toch dingen proberen bij te brengen en omdat het niet anders gaat doe ik het maar met tips net zoals vorige maand heb ik er nu ook weer een voor je.

 Tip 2: Wees altijd je zelf..........wat mensen ook zeggen of doen laat je nooit beïnvloeden maar doe wat jij denkt dat goed is, maak je eigen beslissingen en leer van je fouten. Zorg dat je mensen om je heen hebt die je vertrouwd en die de moeite waard zijn om mee om te gaan, die jou accepteren zoals je bent en je daarom waarderen.

Nou tot snel weer en papa houd van jou..........voor altijd.

Papa. XXX

Papa

2012/04/18 10:59:03

Dankje Jans.

Hoi Jans erg lief van je wat je schrijft en ik waardeer het heel veel dat weet je...X
Van de week was ik nog bij Leon op zijn verjaardag wat is het toch een mannetje geworden he'...nog gefeliciteerd (beetje laat maar toch), Ze groeien veel te snel op en de tijd vliegt voorbij.
Misschien zie ik je snel weer eens op het winkelcentrum kunnen we effe bij praten.

Gr Mike

jans

2012/04/17 14:32:13

hoi

Hoi Mike

Ik heb je verhaal nu gelezen en ben er erg van geschrokken. Ik weet nog heel goed dat ik je bij de coop tegen kwam. Voelde een tik tegen mijn hoofd en daar stond jij met een stralende gezicht dan ik ooit eerder had gezien. Je vertelde vol trots dat jij papa was geworden. Het enige dat ik me kon bedenken dat jou mannetje wel heel danbaar en trots mag zijn dat jij zijn vader bent. Was ook ontzettend blij voor je jij die altijd stapel was en bent met kinderen had er zelf één gekregen. Je zei ook dat er niks was wat mooier was dan dit. Vond het zo fijn om je zo te zien en heb de laatste tijd best nog weleens aan je gedacht zo vaak komen we elkaar niet tegen. En ken je ook niet zo goed als je vrienden maar weet wel dat ik je altijd een super vent vindt met een ongelovelijk mooi karakter. Alsjeblieft Mike twijfel nooit aan jezelf er zullen heel wat kinderen zijn die zich een vader als jij zouden wensen. En fouten die maken we allemaal dat doe ik toch ook als moeder een moeder is ook niet perfect maar wat telt is dat je van je kind houd en er alles voor doet. En ja het is zo ik ben ook alleen en zorg het grootste deel alleen voor mijn kind maar zijn vader is en blijft altijd zijn vader daar kan en wil ik als moeder toch niet om heen. Ik hoop dat jij ooit het geluk krijgt dat je kindje zich bedenkt wat zijn moeder hem ontnomen heeft een geweldige vader die zielsveel van hem houdt en alles voor hem zal doen. Dat is zoals ik jou zie. Het enige dat ik voor je kan doen is duimen en met je mee hopen dat je je eigen kind gewoon kan zien. Want dat is toch iets dat je echt verdient. als ik iets voor je zou kunnen doen al is het alleen maar luisteren je weet waar ik woon.

Heel veel sterkte en een dikke knuffel Jans

Papa

2012/04/08 09:51:55

Prettige paasdagen manneke.

Fijne pasen jongen,Nou ik mag dan wel niet bij je zijn maar ik denk zeker aan je, aller eerst goede morgen en eet smakelijk (ik neem aan dat je een paas ontbijt hebt nu). Papa heeft zijn en jou nichtjes op visite gehad vanacht en we hebben samen lekker een ontbijtje gehad met alleen maar lekkere dingen natuurlijk. Het is zo te zien erg lekker weer misschien niet echt heel warm maar de zon is toch fel, lekker weer om te wandelen en een frisse neus te halen. Jij gaat vast ook wel iets leuks doen met je moeder of effe lekker naar de familie toe. Nou jongen een hele fijne dag en tot snel hoop ik

XXX papa.

heey kaeden ik heb je helaas pas een keer gezien maar ik hoop dat ik je snel nog een keer te zien. ik vind het namelijk heel erg leuk dat ik een klein neefje heb. ik hoop echt dat als je groot word dat we elkaar ontmoeten,want eigenlijk mis ik je wel. ik wens jou en je moeder een heel fijn pasen en hopelijk zie ik je snel kusjes je nicht bente xxxxxxx

heey kaeden je nicht kyra hier ik heb je ook pas een keer gezien en ik mis je wel, en ik hoop dat ik jou
weer een keer kan zien xxxxxxx je nicht kyra

Papa

2012/04/05 21:09:52

Je site was gister gehackt......

Hey klein manneke,

Toen ik gister je page effe bezocht zag ik dat hij was gehackt, papa heeft gelijk een mailtje gestuurd naar het hostingbedrijf en die hebben gelijk actie ondernomen om je site weer terug te zetten. Ik schrok me een hoedje toen ik iets anders zag als de dingen die ik je had geschreven, gelukkig is nu alles weer goed en hoop ik dat het niet weer gebeurd.

Papa heeft deze week een redelijke week gehad en ondanks dat ik je nog steeds niet heb gezien wat heel veel pijn doet heb ik toch goede gespreken gehad met mensen die me willen helpen. In de aankomende weken zal ik nog meer mijn best gaan doen om alles goed te krijgen en je weer te kunnen zien, al moet ik lang wachten ik zal je weer gaan zien dat weet ik zeker. Ik hoop dat alles goed gaat met je en dat je goed groeit en gezond blijft, ik zat me te bedenken als ik je pas zie als je 16 bent dan is papa inmiddels 60 jaar.....pfff het lijkt er op dat tijd mijn grootste vijand gaat worden. Ik hoop dat we elkaar veel eerder gaan zien en daar zal ik ook heel veel voor gaan doen.

Dit weekend is het pasen dit is een feestdag waarbij het om eitjes en haasjes (vooral van chocolade) gaat, normaal vier je dit met je familie of je kinderen. S'morgens sta je op en maak je een ontbijtje op bed en geniet van de lach op de gezichten en het samen zijn. Helaas zul je ook dit moeten missen net als ik. Vanaf zondag heb ik storingsdienst dus ik hoop dat het rustig blijf en ik ga dan eten met mijn Familie, mijn oma zal er dan ook zijn. Oma is nu 86 jaar en ik vind het heel erg voor haar dat ze mijn kleine jongen niet kan zien, ze heeft er al heel lang op moeten wachten dat ik eindelijk een zoon had en nu kan ze hem niet eens zien. Voor jou is het ook heel jammer want oma is een heel lief mens en die zou je gewoon moeten kennen vind ik. Hoe raar is het eigenlijk mijn familie krijgt heel veel van mij te horen over jou maar eigenlijk kennen ze je helemaal niet goed ze hebben je pas een keer gezien en dat was na je geboorte, allemaal hopen ze je nog veel te kunnen zien en ze steunen papa dan ook heel veel.

Nou papa hoopt dat je fijne paasdagen hebt en dat je leuke dingen gaat doen.

Papa mist je lieverd en hoopt op betere tijden, aan mij zal het niet liggen ik ben er voor je voor altijd ik hou van je jongen.

Papa

2012/03/30 17:12:43

Een bericht naar je moeder gestuurd.


Hey klein manneke,


Gister heb ik een bericht naar je moeder gestuurd en haar daarin gevraagd of we het niet samen op kunnen lossen en ik gewoon jou kan gaan zien, maar ik heb niks van je moeder vernomen en ik denk ook niet dat ze iets gaat terug sturen. Het gaat natuurlijk over jou in dat berichtje omdat ik je nog steeds niet mag zien heb ik toch geprobeerd om je moeder te vragen of ze het mij toch toe wil in jou leven. Ik vind het niet meer als normaal dat een vader het recht heeft om zijn kind te zien, helaas denkt jou moeder daar anders over.

Dit is wat ik je moeder heb gestuurd:

Yvonne,

Ik weet dat ik gezegd heb dat ik je niet meer wilde spreken maar ik kan helaas niet anders als je toch een mailtje sturen en wel om het volgende.

Ik wil je vragen om mij toch mijn zoon te laten zien ik weet dat je het niet hoeft maar ik mis mijn manneke en hoe langer het duurt dat ik hem niet zie hoe moeilijker ik het krijg. Vandaag moest ik voor mijn werk in Son zijn en ik vond het heel erg moeilijk om niet bij je langs te gaan omdat ik mijn kleine jongen zo erg mis. Ik weet dat er heel veel is gebeurd de afgelopen maanden maar mijn jongen was ik nooit van plan te laten vallen en dat doe ik ook niet, ik ben heel veel bezig met het feit dat ik mijn kleine man niet kan zien. En hoe of wat ik ook dacht ik zie telkens zijn gezicht voor me ik blijf de filmpjes die je me stuurde steeds terug kijken er gaat geen minuut voorbij dat ik niet aan mijn kleine jongen denk en hoeveel ik hem mis.
Yvonne ik smeek je laat mij alstublieft mijn kleine manneke zien ik mis hem verschrikkelijk veel en de gedachte dat ik hem nooit meer kan zien maakt me heel verdrietig, wat je ook van me denkt geloof me als ik je zeg dat onze kleine man alles voor me is en ik niets liever wil als hem in mijn armen houden. Ik ben de vrouw waar ik van hou al kwijt laat me niet ook nog eens mijn zoon kwijt raken.

Mike.


Weet je Kaeden je moeder wilt jou beschermen zegt ze maar ik denk dat het gewoon is omdat ze boos op mij is, maar dan nog steeds vind ik niet dat ze jou bij mij weg mag houden of mij bij jou. Ik heb respect voor je moeder maar ik ben toch wel heel boos dat ze me mijn zoon niet wil laten zien.

Papa.

Voor je moeder

"Yvonne wees nou eens een keer respectvol je weet net zo goed als ik dat ik mijn zoon nooit op ga geven en al het geld wat ik nu aan advocaten en rechtzaken uit moet geven geef ik liever aan mijn zoon....jij zegt toch altijd dat je het beste voor je kleine man wil laat het dan ook eens een keer zien".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik

mis je.

Vandaag is het 2 pinksterdag en papa zit thuis en heeft het erg moeilijk omdat hij jou zijn kleine jongen niet kan zien, het is erg warm en iedereen doet van alles gaan zwemmen, wandelen, ijsje eten , naar het bos of wat dan ook. Gister had papa een BBQ bij marcel thuis en het was heel gezellig maar voor je papa ook lastig omdat hij de kinderen van zijn vrienden daar allemaal gelukkig rond zag lopen, ze lopen dan met zijn alle te spelen en dan denkt papa aan jou en dat jij er ook bij had kunnen zijn. Niemand die zijn eigenkind constant om zich heen heeft zal snappen hoe moeilijk dat is en dat de kleine dingen zoals met mooi weer BBQ , zwemmen of gewoon fietsen en wandelen je telkens weer herinneren aan de kleine man en dat je hem niet mag zien.......je niks van hem weet en dat hij je niet leert kennen.

Weet je ik mis je Kaeden en papa heeft zoveel pijn dat hij je niet mag zien en dat jij niet in mijn leven bent.

Ik hou van je manneke XXX

Dit is een foto van papa naar het sporten......(helpt me te relaxen), papa is hier 43 jaar en loopt nog 5 km per dag hard.

papa

2012/05/19 18:29:12

Yeahhhhhhhh een halfjaar jong.

Hey kleine man je bent vandaag een half jaartje geworden, ik hoop dat je een lekker dag hebt gehad het weert was gelukkig heel mooi (in arnhem in iedergeval). Helaas heb ik dit net als alle ander dingen van de afgelopen maanden moeten missen (waar ik natuurlijk heel erg van baal), ik zal eigenlijk alles van je moeten gaan missen van je eerste woordjes tot je eerste stapjes.
Ik heb me er bij neer gelegd dat ik dat allemaal niet mee ga maken en of ik me er nu druk over maak of niet dat maakt al lang niet meer uit, ik vind het voor jou veel erger dat je niet de papa om je heen hebt die je verdiend. Ik zal er altijd voor je zijn hoe lang het ook gaat duren jongen papa houd van je.

Nou ik wilde je wel effe laten weten dat ik aan je dacht ondanks dat ik niets van je te horen krijg, mee kan maken en brieven niet beandwoord worden.

XXX papa.

papa

2012/05/13 13:23:58

iedereen bedankt voor jullie support en steun in deze voor mij erg moeilijke dagen.

Ik wil alle 1055 bezoekers graag bedanken voor jullie steun en intressen op deze site, ik en mijn zoon waarderen het heel erg dat jullie er voor mij zijn en ondanks dat mijn kleine jongen dit nog niet leest zal hij in de toekomst zien dat papa veel vrienden had die achter zijn papa staan. Jullie mogen natuurlijk ook een bericht aan mij kleine jongen schrijven of wat dan ook het lijkt me super voor mijn kleine jongen als hij ook een beetje de vrienden van zijn papa leert kennen. dus schrijf er op los zou ik zeggen, maar als je alleen wilt kijken dan mag dat natuurlijk ook.

Bedankt allemaal namens Papa en mijn manneke Kaeden.

papa

2012/05/13 13:18:14

hallo mijn kleine manneke

Vandaag is het moederdag,

Hey mijn kleine mannetje vandaag is het Moederdag dat is de dag dat je het voor je mama gezellig maakt en dat je een ontbijt maakt en je mama iets leuks geeft wat je zelf hebt gemaakt. Dit is een van de leuke dagen in Mei zoals je inmiddels al hebt mee gemaakt zijn er een aantal dagen in Mei die best belangrijk zijn zoals Bevrijdingsdag en doden herdenking, deze hebben beide met de 2 wereld oorlog te maken en mensen blijven er bij stilstaan hoe erg het was en ook hoe blij ze waren met de bevrijding toen die oorlog was afgelopen. Natuurlijk zijn dit geen echt leuke dagen maar het helpt ons wel om in te zien hoe erg het was en dat dit nooit meer moet gebeuren. Maar even terug naar Moederdag, het is de bedoeling om je mama te bedanken voor alles wat ze voor jou doet en voor wat ze voor je gaat doen in de toekomst, wees lief voor haar en maak het haar niet te moeilijk vandaag . Doe mama maar veel knuffelen en verwen mama met lieve en leuke dingen.

Deze maand heeft nog meer dagen die best belangrijk zijn zoals aankomende donderdag dan is het hemelvaart, het is voornamelijk een dag voor gelovige mensen (iets wat papa dus niet is) en je zult als ouder bent begrijpen wat het precies is. Om je dat nu uit te gaan leggen heeft weinig zin daar ben je nog veel te jong voor natuurlijk, maar papa gaat je dat soort dingen in de toekomst zeker proberen uit te leggen. Net zoals papa je heel veel dingen gaat uitleggen omdat dat de taak van papa's en mama's is, ik ga je toch proberen om veel te leren ook al is het via deze page.

Deze maand is voor mij weer een maand zonder jou en ik zal de eerste maanden missen in je opgroeien en om te zien hoe je je ontwikkelt als kleine jongen en ik kan daar niks aan doen. Hoe graag ik ook bij je wil zijn en je wil zien, het enige wat ik kan doen is je berichtjes sturen via deze site.

Ik vraag me best af hoe het met je grote broer gaat trouwens ook hem mis ik best wel en ondanks dat we elkaar niet zien of spreken hoop ik dat het goed gaat en dat hij en Kelly gelukkig zijn samen. Je kan veel leren van je grote broer dus luister goed naar hem, je familie zijn best aardige mensen bedoelen het goed en ik hoop dat ze jou veel zullen leren.

Nou jongen papa houd van je en mist je heel veel............maar er komt een tijd dat we samen zullen zijn.

XXX

Papa

2012/05/01 19:44:04

En toen was het Mei.....

Mijn klein manneke,

Hey lieverd ik hoop dat het goed gaat met je en ondanks dat ik het niet weet ga ik er van uit dat je moeder goed voor je zorgt, je zult inmiddels wel groot zijn geworden veel bewegen en de wereld om je heen al aan het verkennen zijn zoveel als mogenlijk. Ik denk dat je heel erg nieuwsgierig bent naar alle dingen om je heen, je zult alle bewegingen volgen die mensen en dingentjes om je heen maken.

Het is weer een nieuwe maand dus papa heeft weer een tip voor je toekomst:

Tip 3. Zorg dat je altijd goed voor je zelf zorgt.......je lichaam is het belangrijkste wat er is, ga veel sporten en eet gezond. Doe niks met overmaat maar balanceer alles goed, teveel sporten is niet goed maar teveel eten ook niet. Het leven vraagt best veel energie dus zorg dat je fit en gezond bent, jij moet zowel lichamelijk als geestelijk in balans zijn. Alles wordt zoveel makelijker als je sterk bent, niks zal te moeilijk zijn.

Vorige maand heb ik via een jurist/advocaat een brief laten sturen hoe dat afloopt zul je nog horen, ik doe mijn best jongen en ik weet dat ik je ga zien alleen waarneer dat zal afwachten worden. In de tussen tijd zal je papa moeten missen in je leven en papa jou natuurlijk, maar jongen geloof me ik doe zo mijn best.

Dikke knuffel van je papa.....XXX.

 

 

 

 

De strijd is over......de toekomst zal leren hoe het verder gaat

Kaeden,

Het is vandaag 26 Juni 2012 het is 7 maanden geleden dat je geboren bent en het is 4 maanden geleden dat ik je voor het laatst zag. Ik heb nu besloten om de knoop door te hakken en je moeder jou alleen op te gaan laten voeden, het is niet zo dat ik het wil of dat ik je opgeef maar omdat ik geen enkele eerlijke kans maak om jou mijn zoon ook maar enig sinds kan helpen met opgroeien en je een goed leven kan geven met je natuurlijke papa. Er is voor mij besloten dat dit niet gaat gebeuren en hoeveel moeite ik ook zal doen het zal allemaal op geld aankomen en dat is nou net wat ik niet heb dus moet ik accepteren dat het zo is, weet dat het voor papa een hele moeilijk besluit is en dat ik liever jou bij me had gehad. Je bent en blijft mijn jongen en ik zal er altijd voor je zijn ondanks dat we vreemden voor elkaar zullen zijn de eerst volgende keer dat we elkaar tegen zullen komen ik zal altijd weten dat jij de zoon van me bent. Dat ik alle kleine, grote, mooie en vervelende dingen moet gaan missen tijdens jou opgroeien zal een gemis voor mij zijn maar ook voor jou, zeker als je zou weten wat voor een vader ik werkelijk zou zijn geweest. Vergeet nooit dat papa jou heel graag wilde en wat mensen ook zeggen je geboorte was het mooiste in mijn leven, de keren dat ik jou zag waren de mooiste momenten die ik heb meegemaakt en ik had ze nooit willen missen. De pijn die ik voelde afgelopen maanden en de pijn die ik ga voelen in de toekomst zal nooit minder worden maar ik zal er mee leren leven, ik kan alleen maar hopen dat ik je ooit nog ga zien en misschien krijgen we ooit een band samen als je ouder bent de tijd zal het leren. Voor mij is het lastig om zo jou op de hoogte te moeten stellen van de zaken zoals ze zijn nu omdat je nu nog te jong bent maar ik kan niets anders meer doen als blijven hopen dat ik je ooit nog een keer ga zien in mijn leven.

Ik ben je papa en ik hou van je en in plaats van mijn verjaardag te vieren vandaag kies ik er voor om je jou te laten weten dat ik niets meer kan doen om met jou samen te zijn, ieder jaar zal mijn verjaardag een dubbele betekenis hebben een van vreugde en een van verdriet. Je zou me beter begrijpen als je mij zou kennen en weet wat voor persoon ik eigenlijk ben, ik hoop dat jij het zelfde karakter als je papa hebt dan weet ik zeker dat het goed gaat komen met jou. Papa kan niks anders meer doen als toegeven aan de wil van je moeder , en ondanks dat ze denkt dat ze gewonnen heeft denk ik dat er alleen maar een verliezer is en dat ben jij Kaeden. Een moeder zou er aan moeten denken wat goed is voor haar zoon en niet haar eigen frustraties voor alles moeten stellen, een vader heeft geen rechten en kan dus maar weinig doen. Als ik het geld zou hebben dan zou ik voor je vechten zolang als ik zou kunnen maar ik heb dat geld niet en ik zal het voorlopig ook niet hebben, papa heeft een redelijke baan maar heeft ook een eigen huis en veel vaste lasten en kan dus niet een rechtszaak tegen je moeder bekostigen, zeker niet omdat je moeder alle hulp krijgt die ze wil en het maanden kan gaan rekken waardoor het onbetaalbaar wordt en papa alles kwijt is wat hij heeft. Vandaag ben ik 44 jaar geworden en ik moet verder met mijn eigen leven, een leven zonder jou te zien opgroeien, een leven waarin ik me altijd zal afvragen hoe het met je gaat, een leven waarin ik het mooiste wat me kon gebeuren moest afsluiten en leven waarin ik teveel heb meegemaakt en ik mijn rust wil.

Ik zal gewoon mijn verhaaltjes blijven doen in het Blog en ik zal jou altijd in mijn gedachte houden maar het is nu tijd voor papa om door te gaan met zijn leven, Ik hoop dat je een goed leven krijgt en dat ik je ooit nog ga zien maar we zullen beide veel gaan missen dat is zeker.

Kaeden ik hou verdomd veel van je ondanks dat ik je veel te weinig heb gezien ben ik blij dat ik een kans heb gehad om mijn zoon geboren te zien worden en dat ik tijd heb gehad om jou in mijn armen te houden.....Jij bent Kaeden Berwers mijn zoon.

Papa

2012/06/19 13:02:29

de vierdaagse gelopen met je nichtje Kyra.

De afgelopen week heeft papa met zijn en jou nichtje Kyra de avond 4daagse van haar school gelopen, dit is 5 km per avond en het was heel gezellig er deden heel veel kinderen en ouders mee. Aan het eind kreeg papa van Kyra een medalion van chocolade met de woorden bedankt er op, ze vond het heel lief van papa dat hij mee wilde lopen met haar maar eigenlijk doe ik dat heel graag ik hou van wandelen.

Deze week is papa ook op de 10 km hardlopen gekomen van het schema wat papa aan het oefen is voor de Bridge too Bridge run in arnhem, dit is al in september dus papa moet flink oefenen het zal de 6 ml worden dit jaar (ongeveer 9,8 km). Om het een beetje in een goede tijd te doen moet ik nu regelmatig sneller proberen te lopen en dat valt niet mee.

Aanstaande zaterdag komen er mensen om mijn verjaardag te vieren en gaan we er proberen een gezellige boel van te maken, wie er komen week ik nog niet precies maar ik moet nog een paar mensen uitnodigen. Helaas moet ik het zonder jou doen en dat vindt papa heel erg ik had je er heel graag bij willen hebben dat zou voor mij toch het mooiste kado zijn wat ik me maar kan wensen....maar helaas het kan niet.

Het is weer een nieuwe maand dus ik heb weer een tip voor je.

Tip: Als je iets doet zorg dan dat je het met heel je hart doet......probeer alles uit bijv muziekspelen, sporten of andere hobby's.....probeer zo goed mogenlijk te worden in wat je doet maar vergeet niet dat het voor je plezier is en geen levensbelang. Er zullen altijd mensen beter zijn maar als je iets doet met veel passie dan maakt het niet je hebt plezier daar gaat het om. Probeer niet super goed in een ding te zijn maar leer veel verschillende dingen daar heb je veel meer aan.

Nou ik hoop dat je wat aan die tips zult hebben ik probeer je toch iets mee te geven op deze manier.

Jongen je bent mijn manneke en lieverd ik hou van je Papa XXX

papa

2012/06/17 10:45:29

Vaderdag.

Hey kleine manneke,

Vandaag is het vaderdag voor het eerst sinds ik papa ben ik zit thuis en zal jou niet kunnen zien, ik zal geen kadootjes krijgen ik kan niet genieten van mijn kleine manneke en ik heb de wetenschap dat ik het ook niet meer mee ga maken. kortom voor mij niet zo'n hele fijne dag vandaag. Ondanks dat jij het nog niet echt realiseerd zal het voor jou de komende jaren ook moeilijk worden je zal toch een papa gaan missen en dat terwijl je een hele goede papa hebt. Het is allemaal heel vervelend zo als het nu gaat maar papa kan daar niets aan veranderen en geloof me dat papa het heeft geprobeerd. Nou jongen een hele fijne dag vandaag en ik hoop dat het goed gaat met je.

Papa houd van je en mist je verschrikkelijk hele dikke kus.

papa

2012/06/02 13:04:52

een nieuwe maand.......

Juni is het alweer......wat gaat de tijd toch snel en wat mis ik je veel, helaas is het niet anders.
Deze maand is het vaderdag en je papa zal de 26ste jarig zijn 2 dagen waar je als papa toch centraal zou moeten staan in het leven van je zoon. ik ga ze helaas niet zo mee maken omdat we niet samen zijn zal ik het alleen moeten doen en je in mijn gedachte moeten houden net als altijd, voor mij is het genoeg om te weten dat ik een geweldig mooi manneke heb en dat hij mijn alles is.

Mijn vakantie van 2 weken is weer voorbij en ik kan je zeggen dat het mooie weken waren, het weer was perfect en papa heeft veel tijd gehad om te fietsen, hardlopen en zijn vrienden te bezoeken. Mijn kat Skatje had de tijd van zijn leven omdat papa nog nooit zoveel thuis is geweest in 2 weken tijd, ook zij zal weer moeten wennen als papa weer aan het werk is. Nou vind papa het werken helemaal niet erg hoor en eigenlijk doe ik het graag maar een paar weken meer vrij zou ik toch ook niet erg gevonden hebben.

Papa heeft ook weer les in gitaar spelen genomen en is redelijk fanatiek aan het oefenen, ik zit nu op de jacobiberg popschool waar ik les krijg van Cyril Whistler. Muziek zal altijd heel belangrijk voor papa zijn het geeft me rust en laat me omgaan met bepaalde dingen in het leven, soms luister ik uren naar muziek en voel ik me relaxed en goed en das de bedoeling van muziek ook. Welke muziek je ook mooi zal gaan vinden het zal een rust punt worden als je verdriet, problemen hebt of moe bent.

Deze maand zal een hele belangrijke worden voor je papa maar daar zal ik het nog wel over hebben in de volgende berichtjes.

Weet dat papa van je houd en je heel veel mist......

XXXX

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerst 2012


Hey klein manneke

Hele fijne kerstdagen gewenst en ga genieten van de leuke dingen die je gaat doen met mama. Papa gaat lekker bij zijn familie op bezoek en kan helaas ook dit jaar weer niet bij je zijn, het zou voor mij super zijn als ik je weer eens kon zien maar dat gaat helaas niet. Ik heb wel storingdienst dus das minder leuk maar ik verwacht niet dat er gebeld gaat worden voor storingen. Opa (Henk) ligt in het ziekenhuis omdat hij een nieuwe hartklep heeft gekregen en Oma (van mijn moeder) is gelukkig net het ziekenhuis uit ze had een dubbele longontsteking maar is weer thuis en het gaat beter met haar. ze is bijna 88 jaar nu en ik vind het heel jammer dat ze je niet meer kan zien net als dat ik het ook heel erg vind voor de rest van de familie ze missen je allemaal heel erg.

Papa houd van je XXX


papa

2012/12/05 21:59:43

Pakjes avond gehad bij Bente en Kyra.

Hey kleine manneke,

Het was vanavond pakjes avond en ik denk dat je wel veel dingentjes hebt gehad van sint en piet. Papa was dit keer bij Bente en Kyra (je nichtjes) uitgenodigt en we hadden een hele leuke avond, oma, John, Yvonne en de meiden waren er en we hebben kadootjes uitgepakt. we kregen allemaal een suprise en gedichtje wat natuurlijk erg leuk was van de sint. Ik hoop dat jij heel veel pakjes hebt gekregen en dat je een super leuke avond hebt gehad, in gedachte was papa wel bij je natuurlijk. December is altijd een leuke maand omdat er veel feestdagen zijn waar je kadootjes krijgt en heel veel lekkere dingen eet. Ik denk dat het de leukste maand van het jaar is en de gezelligste, het is vooral een maand waarin je veel tijd met de mensen die dicht bij je staan door brengt en ik hoop hem nog met jou mee te mogen maken ooit.

dikke knuffel papa.

Papa

2012/12/01 10:33:20

laatste maand van het jaar.

Hey manneke,

Zo vandaag is de laatste maand van het jaar alweer begonnen en wat ging het toch snel dit jaar, papa heeft een hele slechte herinnering aan dit jaar natuurlijk omdat dit het jaar is dat ik jou niet meer mocht zien. Ondanks dat is het ook een jaar van bevrijding geworden ik ben meer gaan sporten en voel me veel beter dan alle jaren er voor, dit was het eerste jaar dat ik me goed voelde ondanks dat ik maar alleen in mijn huis was. Ik ben meer gaan waarderen, de tijd die je hebt, de dingen die je kan doen ....zelfs mijn werk en collega's ben ik meer gaan waarderen. Als je jezelf niet fijn voelt dan zie je al snel alleen maar negatieve dingen helaas. Ik ben dit jaar gegroeid en ben er trots op dat ik dit alleen heb gered......het heeft me veel gekost waaronder jou verliezen (wat ik niet zelf in de hand had natuurlijk). Dat ik jou niet mag zien vind ik heel erg en dat zal aan me blijven knagen, ik besef heel goed dat het voor mij moeilijk is maar dat het voor jou een groter probleem zal worden. het zal net gaan als bij je grote Broer je hebt een papa maar je mag hem niet zien, en tegen de tijd dat je hem wel zou kunnen zien dan heeft mama je zo vaak gezegd dat ik er nooit voor je was en dat ik jullie heb verlaten.....onthoud dit Kaeden Ik heb je moeder verlaten maar jou nooit, ik heb voor je gevochten met heel mijn hart en ziel......ik wilde niks liever als je in mijn armen houden en je zien opgroeien.....net zoals de vader van Giovanni dat ook wilde maar ook niet mocht.


Dit kreeg ik een paar maanden geleden van de vader van Giovanni:

ik had Yvonne gegoogled naar aanleiding van een vriendschap verzoek van Giovanni..via Google kwam ik op de je website van Keaden, die heb ik dus helemaal gelezen...en ik weet precies hoe je je voelt...maar omdat er misschien meerdere Yvonne Berwers zijn met misschien toevallig een zoon genaamd Giovanni moest ik het toch zeker weten....
Door jou verhaal weet ik gewoon dat het niet aan mij lag maar dus gewoon aan haar....
Ik heb de eerste 8 jaar van Gio hem af en toe gezien...sowieso de eerste 2 toen we nog bij elkaar waren...en daarna af en toe een weekend....maar als we hadden gebeld en een afspraak hadden gemaakt dat ik hem zou komen halen waren ze gewoon niet thuis.... dat had ik al veel keer meegemaakt....toen ben ik op de bonnefooi na een jaar er gewoon naar toe gegaan en toen was alles weer goed...mocht hem weer zien en weekenden meenemen....maar dan kreeg ze het weer in de bol en als ik dan belde voor een afspraak nam ze niet op of als ik belde met een andere telefoon en ze hoorde dat ik het was gooide ze de hoorn op de haak....
En zo ging het maar door...geen reacties meer op verjaardagskaarten of wat dan ook enz.
De laatste keer dat ik m zag was hij 8 jaar we hadden nog kerst gevierd en alles was top... mijn toenmalige vriendin en ik gingen Gio halen en kregen we eerst koffie en de sfeer was goed tot dat....ik gebeld werd door een gozer die ik nog nooit eerder had gehoord of gezien...en die vertelde me dat mijn contact met Giovanni niet zo goed was voor hem en Yvonne en dat het beter was dat ik hem niet meer zou zien.....
Na nog vele brieven telefoontjes e.d. waarop natuurlijk geen antwoord heb ik het uiteindelijk opgegeven en altijd de hoop gehad op het geen wat 2 weken geleden is gebeurd.....Giovanni heeft zelf contact opgenomen en ik moet zeggen....ik ben heel blij...waarschijnlijk kan ik m in oktober even kan zien en alles kan uitleggen en antwoorden kan geven op zijn vragen....
ik hoop voor je dat je dit niet mee gaat maken zo als ik...en mocht het zo zijn dan hoop ik dat ook Keaden op een dag nieuwsgierig is naar zijn vader net zoals Gio was naar mij....

groetjes arie


Door dit bericht ben ik natuurlijk ook gaan nadenken over hoe ik er mee om moet gaan, maar eigenlijk heb ik daar totaal geen keuze in er is maar een persoon die kan zorgen dat we elkaar kunnen gaan zien en dat is je moeder. Ik ben blij dat Gio zijn vader heeft aan gesproken maar ik weet dat hij altijd voor zijn moeder zal kiezen niet omdat ze gelijk heeft maar omdat ze het vertrouwen heeft kunnen winnen en hem heeft kunnen zeggen dat zijn vader er nooit was en hij hun heeft verlaten .....zijn vader heeft nooit een kans gehad en zal altijd een vreemde zijn die een hekel heeft aan zijn moeder............en voor mij zal precies het zelfde gelden ik ben je papa en hoe graag ik je ook wilde zien en hoe graag ik ook bij je wilde zijn. Ik moet eerlijk zijn dat ik je moeder niet snap maar een hekel aan haar heb ik niet eens dat ze me jou niet laat zien daar ben ik wel behoorlijk kwaad om maar dat lijkt me logisch, niemand zou afstand van zijn kinderen moeten kunnen nemen gedwongen of niet het is gewoon niet eerlijk.
Maar ja ik zal niet meer hier over gaan praten de volgende verhalen zullen alleen nog maar bestaan uit de dingen die ik mee maak en leuk zijn om jou te vertellen, het leven gaat door dus ook die van papa.

Papa houd van je XXX

Papa...

2012/11/19 11:17:36

Yeahhhhhhh vandaag ben je een jaar gewordenNatuurlijk hoop ik dat je een hele leuke verjaardag gaat hebben en dat mama zorgt je leuke dingen gaat doen, je zal ongetwijfeld taart gaan eten en ik zie al helemaal voor me hoe je dat gaat doen. Net als papa zul je gek zijn op lekkere dingen en ben je gek op cadeautjes en dan vooral het uitpakken natuurlijk. Het gaat vaak niet om wat je krijgt maar hoe het verpakt is je grote broer en je mama's familie zullen er zijn en samen met jou feest gaan vieren, in gedachte ben ik er ook bij natuurlijk. Je oma's ,opa, oom, tante en al je nichtjes, neefjes en natuurlijk ook vrienden van papa's kant feliciteren je ook met je verjaardag en ook zei wensen je een hele fijne dag en vinden het jammer dat ze niet bij je kunnen zijn. Iedereen vind het erg dat ze je niet zo vaak hebben kunnen zien omdat ze trots zijn op jou en jou een prachtig mannetje vinden. Geniet van je dag zoon eet lekker taart en je bent vandaag het middelpunt van iedereen die niet bij je kan zijn want vergeten doen we je nooit.....je zal altijd zoon, neefje en klein kind zijn.

Mijn kleine mannetje alweer een jaar, wat gaat de tijd toch snel en wat mis ik je veel. Het lijkt gister dat ik je in mijn armen had en je zachtjes tegen me aan drukte en je een kusje op je hoofdje gaf maar ook alweer een eeuwigheid dat ik je vast kon houden en je kon knuffelen. Hoe het allemaal ook gelopen is en wat er ook gebeurd is het valt niet meer door papa te veranderen, tuurlijk had ik het liefst bij jou geweest vandaag en jou altijd in mijn buurt gehad. Het leven heeft rare verassingen voor ons dat wat je het liefst wilt is vaak onbereikbaar dat zijn dingen die we niet altijd onder controle hebben, als het aan papa ligt dat ben je gewoon iedere 2 weken bij me en zou ik alles doen wat in mijn macht was om jou te laten zien hoe gek papa wel niet op je is. Ik kan je niet eens een cadeautje sturen of een kaartje omdat ik weet dat deze nooit bij jou zullen komen, het enige wat papa kan doen is via je eigen webpage laten zien en hopelijk ook laten voelen dat ik je heel veel mis en dat ik het heel erg vind dat ik niet bij je kan zijn..........ik mis je echt heel erg mijn jongen.

Johan

2012/11/19 08:10:32

Kaeden 1 jaar!!

Hoi Kaeden,

Je bent vandaag jarig en alweer een jaar oud. Ik wil je hiermee feliciteren en hoop dat je veel kadootjes krijg. Je zal vast al een grote knul worden! Ik wil je laten weten dat je vader veel aan je denkt en vandaag een hele zware dag heeft. Hij wil natuurlijk niets liever als op een dag als vandaag bij zijn zoon zijn. Ik hoop dat jou moeder dit toch een keer in wil zien en alsnog een keer erover na wilt denken. Ik hoop in ieder geval dat jij vandaag een hele leuke dag hebt!!


Groetjes Johan (papa's collega/vriend)

Mark, Petra, Mick, Ziva & Jill

2012/09/10 18:38:32

Ff een berichtje

Hey Kaeden, kereltje.
 
Ondanks dat we je nog nooit hebben mogen ontmoeten, heb ik het gevoel je te kennen. Je vader vertelt altijd vol liefde over je, het is zwaar voor hem om je niet bij hem te hebben. Ik heb het geluk mijn zoon en 2 dochters helemaal mee te kunnen maken, maar net als jij heb ik mijn vader lang niet meer mogen zien.  Ik heb hem opgezocht en hij is mijn beste vriend en vader geworden, ik hoop voor jou en je vader dat jij dit ook zult doen. Jullie hebben elkaar nodig ik weet het uit eigen ervaring. Je vader is een man met een gouden hart, die altijd voor iedereen klaar staat. Als vrienden houden we van en geven we om je vader en hopen met heel ons hart dat jij hetzelfde zult doen als ik ooit heb gedaan.

Geloof me, je zult er geen spijt van krijgen. Hij houdt zo ontzettend veel van je.

DKKXXXL, MARK

 

Papa

2012/09/10 16:09:07

Yeahhhhh .......gered.

Hey Manneke, ik wilde je effe laten weten dat papa de bridge to bridge toch heeft gelopen en hoe gegaan is natuurlijk.

Zoals je weet had papa last van een blessure en kon 2 weken niet trainen maar toch was het nog niet helemaal duidelijk of ik de bridge to bridge kon gaan lopen, vrijdag heb ik een test rondje gedaan van 5 km en ik moet zeggen dat ik verwacht had dat ik verschrikkelijk veel last van mijn kuit zou gaan krijgen, maar als ik erg langzaam ging lopen dan ging het net. Je snapt het al als het net gaat dan gaat papa ook lopen en dat heeft papa dus gedaan. Zaterdag begon ik er toch een beetje tegen op te zien en vreesde dat ik het toch niet zou gaan halen omdat mijn benen aan voelde als lood. Omdat ik me al had opgegeven ben ik zaterdag vroeg naar bed gegaan en op een of andere manier zag ik er verschrikkelijk tegen op en kon dus niet slapen, ik viel pas om 1 uur in slaap en ik was om 8 uur weer wakker.

Het was een hele warme dag en naar mate de start dichterbij kwam leek het moeilijker te worden en de benen zwaarder. Door de behoorlijke warmte ging papa veel drinken zodat zijn vocht op pijl was en hij niet uit zo drogen, de rit naar de start was al net zo moeizaam....haal ik het of niet? Net voor de start kon ik niet meer terug en moest de 10 km gaan lopen en daar was het start schot..........verstand op nul en lopen. Na 1,5 km merkte papa dat er een blaar ontstond op zijn hak.....pfff lekker begin van de race, en de warmte (damn wat was het warm 32 graden in de zon) en je kon nergens schuilen er was geen zuchtje wind. Papa was wel zo slim om erg rustig te starten en eerst te wennen aan de temp, mijn hartslag was al heel snel rond de 170 BPM en ondanks dat ik rustig liep leek de warmte zijn tol te eisen. Bij km 5 moest papa even rustig gaan lopen en afkoelen....langzaam zakte mijn hardslag weer naar 130 en kon ik weer verder, bij km 7 moest papa dit weer herhalen.

Vanaf dat moment wist papa dat hij het ging halen ondanks de hitte, pijn van de inmiddels groter geworden blaar en strijd tegen zichzelf zag ik het goed gaan en ik ging makkelijker lopen. Ik heb het gehaald het was voor mij een hele ervaring dat ik strijd tegen mezelf moest voeren omdat ik dit nog nooit had gehad eigenlijk. Ook heb ik een aantal dingen geleerd over mezelf ik ben een vechter, geef niet op en als ik iets wil dan kan ik dat bereiken........dit geld ook voor jou Kaeden als je iets echt wilt dan kun je het maar je moet het echt willen. Misschien is dit een inspiratie voor als je moeilijke momenten hebt.....je zult zien dat je meer kan als je denkt.

Papa houd van je en omdat te laten zien had ik bij mijn startnr  jou site gezet....www.kaeden.nlPapa

2012/09/03 23:34:46

Hey manneke,


Papa heeft vakantie en gebruikt deze om tot rust te komen en te sporten, het is best mooi weer en ik kan gelukkig veel fietsen. Afgelopen week ben ik ook wezen hardlopen helaas heb ik daar een kleine blessure aan over gehouden, een spiertje in mijn kuit werkt niet helemaal zoals het zou moeten en ik dus maar niet meer gaan hardlopen, ik ga morgen of over morgen weer een kleinstukje lopen om te kijken of ik de bridge too bridge ga doen ja of nee.........ik hoop het wel eigenlijk. Ik kan lekker rustig aan doen en de dingen doen die ik leuk vind, het mooiste kan helaas niet en dat zou bij jou zijn.

Natuurlijk heb ik ook tijd om te denken in mijn vakantie en dat doe ik dan ook best veel, vandaag dacht ik aan hoe leuk ik het vond om tegen de buik van mama aan te liggen en verhaaltjes tegen jou te vertellen. Veel van die verhaaltjes gingen nergens over maar het feit dat ik effe tegen je aan kon praten maakte een lach op mijn gezicht en was ik dankbaar dat ik een zoon had. Ik deed dit bij iedere gelegenheid die ik kreeg soms ging ik zelfs voor je zingen dus als je denkt wie was die valse kraai toen in mama's buikje zat dan was ik het........de bedoeling was goed natuurlijk maar helaas weet papa dat hij niet kan zingen. Nou bestaat de kans dat ik je gehoor heb beschadigd of je interesse voor muziek heb weggejaagd, bedenk dan dat muziek heel belangrijk is en niet alles zo vals als je papa.

Wat ik je eigenlijk wil zeggen is dit... bij iedere kans die ik heb gehad wilde ik je laten zien dat ik van je hou al was het maar met verhaaltjes of om voor je te zingen, je zult geen idee hebben hoeveel het voor me heeft betekend dat ik die momenten nog mee heb mogen maken. Net als dat ik bij je geboorte kon zijn omdat het toen beter leek te gaan tussen mama en papa, ik heb je 3 weken mee mogen maken en daarna nog 3 keer gezien in 3 maanden tijd. Na al deze mooie dingen kwam er toch een bruut eind aan en ik mocht je niet meer zien........mijn wereld werd donker, er ontstond een leegte die niet gevuld kon worden ....... mijn leven mist een stukje en dat ben jij. Ik zou willen dat ik dingen kon veranderen en je toch in mijn leven kon hebben maar ik weet dat papa's nergens recht op hebben.

Ik blader wat door de foto's en ik zie een hele mooie jongen .....mijn zoon ....ik kijk wat filmpjes en mis je nog veel meer als daarvoor, het is ondragelijk dat ik je niet kan of mag zien, dat je niet in mijn leven bent of dat je ook maar de kans krijgt om je vader te leren kennen zoals hij werkelijk is.....je bent mijn zoon en je bent uit mijn leven getrokken. En zoals ik zal jij ook een leegte in je leven hebben of krijgen......weet dat ik er voor je ben altijd........Jij bent Kaeden Berwers/Cornelissen de zoon van Papa en mama............Dat je papa niet kan zien wil nog niet zeggen dat ik er niet ben Kaeden, ik zal al het mogelijke doen om je op de hoogte te houden van wie ik ben en wat ik doe en ik hoop dat je opgroeit tot de mooie jongen die papa wenst dat je zult worden en dat je me op komt zoeken als je de kans krijgt....en als nog je papa zult meemaken.


Manneke ik hou heel veel van je...... ik mis jou iedere dag en dat zal nooit veranderen.


Papa.

Linda

2012/08/30 13:50:13

Mooie woorden....

Lieve Kaeden, Wat een mooie woorden van je tante Yvonne! Eigenlijk kan ik daar niets meer aan toevoegen. Ik hoop echt dat je ooit te weten komt hoe zeer je bij je papa gewenst bent en hoezeer hij jou nu al veel te lang mist. Het is erg jammer dat je mama niet eerlijk genoeg is om jou ook van de liefde van je papa te laten meegenieten. Hij is zo vaak vanwege zijn werk dichtbij je en toch ook weer dan mijlenver van jou vandaan. En dat alleen omdat het van je mama niet mag............ Ik hoop dat je ooit mag voelen hoeveel liefde je papa voor je heeft. En dat wij jou ook dan eindelijk niet alleen van een foto kunnen zien maar je ook in het echt kunnen zien. Mama Yvonne, ik hoop dat je alle reakties die vrienden en familie van Kaeden hier plaatsen ook leest en dan eindelijk tot inkeer komt en Mike het verlossende telefoontje of SMSje stuurt met de mededeling: kom maar. Het zal voor Kaeden en Mike zoveel beter zijn. Je hebt niet het alleen recht over jullie zoon, en dat weet je. Hij is van jullie samen en heeft jullie allebei nodig!!!

Liefs Marco en Linda.

Yvonne

2012/08/26 16:59:08

Zomaar een berichtje

Dag Kaeden, die papa van jou... Druk met fietsen, hardlopen en zwemmen om volgend jaar een prestatie te kunnen neerzetten. Wat ben ik benieuwd hoe het met je gaat. In 9 maanden verandert er zoveel in een kinderleven, dat is bijna niet voor te stellen. Misschien kun je al zelf gaan zitten, doe je al een poging om te kruipen, brabbel je er op los... We zullen het jammergenoeg nooit weten. Wat vind ik het jammer dat je mama de keuze voor jou maakt om je papa niet bij je te hebben. Want je hebt een fantastische papa!!! Hoe ernstig een ruzie ook kan zijn, het is belangrijk dat er contact blijft bestaan tussen ouders en kinderen. Wat ontzettend jammer dat je mama dit niet serieus neemt1 Jouw papa wilde graag voor je zorgen en neemt dit serieus. Je bent vanaf het begin zo ontzettend welkom geweest. Het doet mij zeer om te zien dat jouw papa geen kans krijgt om te laten zien hoeveel liefde hij kan geven.
Jouw nichtjes genieten met volle teugen van "hun favoriete oom", wat zou het toch geweldig zijn als jij dit ook zou kunnen doen. Inmiddels heeft je papa er alles aan gedaan om jou te zien te krijgen. Hij heeft hiervoor zelfs een dure advocaat betaald, om te proberen een goede regeling te treffen met je mama. Helaas heeft je mama helemaal nergens op gereageerd! Niet erg netjes!!! Ik wens van harte dat er een dag komt waarop je de moeite neemt om op zoek te gaan naar je vader. Dat je moeite neemt om hem te leren kennen en hem in je leven toe te laten. Hij is het waard!
Dikke kus van je tante Von

papa

2012/08/20 16:42:18

pffffff wat is het heet geweest.....

Hey kleine manneke,

Zaterdag was het een erg warme dag en papa had besloten om vroeg te gaan fietsen en dat ging eigenlijk best heel goed, ik heb ritje gemaakt van bijna 70 km maar het werd om 11 uur al best warm. S'middags ben ik een eindje gaan wandelen en ben toen een beetje verbrand tja dat krijg je als je vol in de zon gaat lopen met je Tshirt uit dan vraag je er ook wel een beetje om ......dus een tip van papa....zorg altijd dat je of goede kleding aan hebt of zonnebrand creme smeren, verbranden is niet fijn omdat het pijn kan doen (papa heeft er gelukkig niet zoveel last van). Tegen de avond zou papa gaan BBQ met oma, Bente, Kyra en Yvonne omdat Papa's broer een bier proefdag had dacht ik dat het wel leuk was voor oma en de meiden om iets leuks te doen en dat vonden hun gelukkig ook. Oma is 87 jaar en daar probeer ik natruurlijk veel leuke dingen mee te doen zolang het kan.


Zondag morgen was het eigenlijk al gelijk heel erg warm en zou ik gaan zwemmen met Yvonne (Vrouw van papa's broer) in de Koppel, das een zwembad bij papa in de buurt en daar ga ik normaal met je nichtjes Bente en Kyra heen. Naar een baantje of 20 zijn we weer naar huis gegaan en hebben wat koffie gedronken, papa moest nog naar Marco en Linda omdat die 18 jaar waren getrouwd. daarna is papa bij zijn maatjes op het strand gaan kijken en wezen babbelen, tegen de avond had ik weer een BBQ dit maal bij Johan en Judy en daar waren nog meer vrienden van papa en het was heel erg gezellig.......en ook al hun kinderen waren er die lekker aan het donderstenen waren in het zwembad .....Natuurlijk krijg ik dan toch weer een brok in mijn keel en besef ik weer eens hoe erg ik je mis........


Je bent inmiddels al 9 maanden oud en ik heb nog steeds geen idee hoe het met je gaat......ik kan alleen maar hopen dat het goed gaat. Ik zou graag bij je willen zijn of desnoods foto's van je krijgen zodat ik je een beetje kan zien opgroeien.....ik weet dat dit niet gaat gebeuren helaas en je zal nooit je papa zien die jou heel graag bij zich zou willen hebben en zien opgroeien.....hoe moeilijk ik het ook zal blijven vinden en hoe erg ik het ook voor jou vind ik heb geen andere keus als te moeten accepteren dat het zo is........je moeder heeft het zo bepaald.

Kaeden ik mis je jongen en ik hoop je ooit weer eens te zien.....Ik hou van je.

Papa.

Papa

2012/07/24 11:40:15

In Son aan het werk...

Hey manneke,

Papa wil je even laten weten dat ik van je hou en je verschrikkenlijk mis.
Ik ben nu in Son aan het werk en kan niet bij je langs gaan omdat ik dat niet mag, ik zou niets liever willen dan jou weer eens zien.
Zo dicht bij en toch zo verweg.............de laatste maanden gaan voorbij maar mijn gedachte is altijd bij jou.
Ik vraag me af hoe je er uit ziet, of je gezond bent, hoe je ontwikkeling gaat en nog veel meer.
Dat ik mijn zoon niet mag zien is het ergste wat ik mee moet maken in mijn leven, hoe hard kan iemand zoals je moeder zijn .........
Ooit hoop ik je nog te mogen ontmoeten en ondanks dat we alle mooi, leuke en belangrijke momenten samen moeste missen zal je mijn zoon zijn.


Hou van je manneke .......... Papa.

Papa

2012/07/04 20:43:58

vanaf nu hou ik jaarlijks weetjes en gebeurtenissen van papa bij.

Om Het niet een war boel te laten worden doe ik update niet per maand maar per jaar, ik hoop dat het dan nog een beetje overzichtelijk blijft.

Papa is gisteren wezen fietsen voor de eerste keer sinds eind maart en moet zeggen dat het eigenlijk best goed ging 56 KM in 2 uurtjes gemiddelde van 28 Km/H. Ik probeer topfit te worden omdat ik een aantal dingen in de planning heb staan die ik een keer gedaan wil hebben, een van mijn doelen is de bridge too bridge 6 Mijl en volgend jaar een kwart triathlon (1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen achter elkaar) en ik ga die doelen halen dat weet papa zeker. Ik zal nu dus nog veel regelmatiger moeten gaan sporten, natuurlijk doe ik het niet om de beste te zijn maar om dat ik het voor mezelf wil bereiken....je moet nou eenmaal doelen hebben in je leven. Overigens ga ik met je nichtje Bente de zwem4daagse doen dus moet ook zwemmen gaan oefenen en dat zal niet meevallen, ik heb inmiddels al 20 jaar niet meer gezwommen.......zal effe wennen zijn denk ik maar het sluit wel mooi bij mijn triathlon doel aan.

dikke knuffel Papa XX

Read more

2011

cornelissen ben en wil

2012/07/17 09:01:49

oom en tante van mike

hallo keaden.
wij zijn de oom en tante van je pappa.
wij weten dat je n lieve pappie heb hij kwam vroeger veel bij ons hij was ons knulletje toen hij zelf nog klein was we hebben veel op hem gepast.
en nog komt hij regelmatig n kopje koffie doen en dat vinden wij altijd fijn.en wat was hij trots toen hij wist dat hij pappa zou worden.wij dragen je paps n warm hart toe .

papa

2012/01/01 19:37:33

YEAHHHHHHH

Yeahhhhhhh een heel goed, gelukkig en gezond nieuwjaar allemaal en zeker jij mijn jongen.

Gelijk goed nieuws zaterdag (oudjaarsdag) heb ik mijn kleine jongen weer in mijn handen mogen houden en met hem kunnen knuffelen, Mama dankje voor dat ik hoop dat we overal uit kunnen komen samen. laten we hopen dat voor ons allemaal het een goed jaar gaat worden tijd zal het leren.

Daar lag je dan mijn kleine jongen en wat ik heel lief vind van je mama, je hebt het pakje van kerst aan zo kon ik je dus toch in je kerst outfit zien (zie fotosectie Kaeden). Je bent al een heel mannetje geworden je hebt de looks van mama en de neus van papa.....smile. En ondanks dat je slapperig was was ik erg blij je weer in mijn armen te hebben.

Papa

papa

2011/12/25 11:42:31

merry xmass

Hey Jongen.

Het is vandaag je eerste kerst in je leven en helaas mag je kun je die niet met papa door brengen maar natuurlijk denkt papa aan jou. Ik zal je missen in dat pakje met vlinderstrik en je kerstmuts.
Papa was gisteren bij Marcel en Anne uitgenodigt om te gourmentten en er waren nog veel meer mensen.Vandaag gaat papa met de rest van de familie naar Jacklynn en Frank toe om daar de kerst te vieren. Ik heb je nu 16 dagen niet meer gezien en ik mis je verschrikkelijk veel.

Jongen ik hoop dat je een leuke kerst gaat krijgen, sorry dat papa niet bij je kan zijn.
Hele dikke knuffel en kusje op je voorhoofd.

Papa

Marco en Linda

2011/12/20 22:12:53

Heey kleine man!

Lieve Kaeden,
We hebben je jammer genoeg nog niet in het echt gezien, maar door alle verhalen en de foto's van papa lijkt het alsof we je al heel erg lang kennen. Marco is al bijna zijn leven de grote vriend van je papa. En omdat we jouw papa zo goed kennen, weten we heel erg zeker: jouw papa zal alles doen om deel uit te mogen maken in jouw nog jonge leventje...... Wij blijven voor jou Kaeden en papa duimen dat dit ook snel weer zal gaan gebeuren.

Hopelijk tot snel kleine man!!

Liefs Marco, Linda,Robin en Jeffrey.

Johan

2011/12/19 21:51:35

Kaeden

Hoi kleine Kaeden,

Ik heb jou gelukkig nog even zelf kunnen zien laatst. Je bent een geweldig leuk ventje. Zoals je misschien al weet ben ik jou papa's collega en tevens goede vriend. We hebben het de laatste weken erg veel over jou gehad, en je moet weten dat je vader apetrots op jou is. Helaas is het niet zo gelopen zoals hij het graag gewild had. We hebben er veel over gesproken en hij wilde niets liever als een leuk gezinnetje. Ik bewonder zeker zijn doorzettingsvermogen, want ik had het waarschijnlijk al lang opgegeven. Ik hoop echt dat je vader jou mag blijven zien, want het is een geweldige vent waar ik ook veel steun aan heb gehad. Ik wens je in ieder geval veel geluk toe in de toekomst.

Groetjes Johan

papa

2011/12/19 11:21:36

een bedankje...

Ik wil hier graag iedereen die mij de afgelopen 2 jaar geholpen hebben door me bij te staan en naar me te luisteren over mij fustraties en mijn problemen.

Yvonne en John.
Ik heb van jullie heel veel steun gehad en jullie hebben altijd een luisterend oor gehad en ik waardeer jullie eerlijkheid en tips. zonder jullie had ik het waarschijnlijk niet zolang gered.

Zus en frank.
Ondanks dat we elkaar al een hele tijd niet hadden gezien de steun van de laatste maanden waren een rustpunt die ik nodig had. jullie hebben mij tot rust gekregen en door jullie ben ik gaan begrijpen dat hoe hard je ook vecht je bent altijd afhankelijk van je partner. een relatie doe je met zijn tweeen en daar kun je alleen niks aan veranderen, jullie persoonlijke ervaring en visie's waren voor mij een hulpstuk die ik hard nodig had.

Johan.
Ik weet dat ik veel tegen je heb lopen zeuren en jij telkens mijn verhaal heb aan moeten horen maar ik was blij dat jij er voor open stond. iets alleen verwerken is niet te doen en geloof me dat mijn fustraties soms hoog op gelopen zijn. je weet niet hoe goed het voelde dat ik bij jou mijn ei kwijt kon.

Randall.
bedank voor je tips en wijsheid je zult het niet weten maar jij en Abe hebben veel voor me betekend de afgelopen jaren. We zien elkaar niet vaak maar bij jullie voel ik me altijd in een safezone.

Marco en Linda.
Jullie eerlijkheid betekend altijd veel dat weten jullie en weet dat ik er respect voor heb gehad.

verder iedereen die me aan wilden horen .....bedankt.

michel

2011/12/18 23:23:24

papa

lieve Kaeden
Ik ken jou niet,maar jouw vader ken ik goed.
Wij gingen vroeger veel met elkaar om.
Vaak gingen wij muziek luisteren bij papa thuis en koffie drinken en regelmatig kookte papa pittige rijst was echt lekker.
Ook gingen wij regelmatig varen met opa Joop naar Lathum.
Ik heb papa leren kennen als een man die echt eerlijk is en echt een eigen mening heeft die hij niet onder stoelen of banken steekt, soms wat zwart wit daarom houdt hij zoveel van katten.
Papa heeft een lieve zus en een dijk van een broer, dat zijn mensen waar ik veel goede herinneringen aan heb.
Ik weet dat papa gek is op kinderen want dat heb ik meegemaakt met Robin jouw neef.(ik herken hem niet meer op de foto, wat wordt ik oud.
Ik heb papa altijd beschouwd als echte vriend om zijn eerlijkheid en om zijn persoonlijkheid.
vriendelijke groeten
Michel

papa

2011/12/16 13:31:34

mijn laatste info over jou

Het is nu 16-12-2011,

Ik had net je moeder weer aan de telefoon en ik vroeg gelijk hoe het met jou ging en ze heeft me een beetje informatie gegeven. je bent nu 3350 gr ongeveer en je groeit best veel de kleertjes lijken te krimpen. soms krijs je van de honger en je eet weer goed, de afgelopen dagen was dat wat minder en je huilde best veel. Je bent bij de dokter geweest en daar hebben ze testjes met je gedaan bijv dat je spierspanning goed is en je sterk bent. Over 3 weken moet je weer maar dan voor prikjes, deze zullen niet fijn zijn maar ze zijn nodig om je te beschermen tegen ziektes en ze zullen zorgen dat je gezond blijft. Ik heb je mama gevraagd me een paar foto's te sturen maar denk niet dat ze het gaat doen omdat ze weer eens te veel door ging over onze relatie moest ik de telefoon weer opgooien en is ze extra boos op mij.

Papa

je nichtje Bente

2011/12/14 14:22:05

hoi!

hoi Kaeden ik ben je nichtje Bente.
ik zal eens wat over mezelf vertellen ik ben 11 jaar en ben geboren op 10 maart 2000. je ziet er heel leuk uit en lijkt een beetje op je papa je wordt denk ik later net zoals hij hihihi. en ik vind dat de ogen op die van je moeder lijken.
nou leuk dat je er bent en ik zie je nog wel
liefs van je nichtje

Jack-lynn

2011/12/13 16:25:58

fantastisch

Hoi lief broertje van me,
Allereerst wat heb je er een mooie site van gemaakt.Ik hoop dat jij er heel veel steun en troost in kan vinden. Al zal het gemis er nooit minder van worden.
Voor Keaden wil ik deze zin achter laten:

Weet dat jij geen betere,lievere pappie had kunnen krijgen als jouw vader.
Jouw pap heeft jou zo ontzettend graag gewild.

Broertje heel veel sterkte en heel veel liefs
Dikke kus van zus en Keaden,s tante xxxxxxxx

Je papa

2011/12/12 22:06:48

Je eigen webpage.

Nou zoals je ziet is dit het begin van je webpage ik hoop dat je hem mooi vind.


Read more